Великденски базар в Пазарджик

• 24 805
  • 457
  •   1
Отговори
# 345
Цитат на: Даскалица Кукундрелова link=topic=558165.msg18344133#msg18344133

Гери, аз съм си го заплюла веднагически още като го видях!

Да не се повтарям  Naughty
Ще те държа лично отговорна, ако в крайна сметка тези макове, не се окажат У мен  bowuu
Твойто нИ са брои  Mr. Green
Аз първа ги заплюх  Naughty

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 23:43 от mother-of-pearlS

# 346
Герии, ще пада бой! Mr. Green
Бъфи, за коя градина пишеш, че си носила плакати?
Елис, прекрасни неща, думи нямам! Hug Hug Hug

# 347

Теди, днес почивка HugПишем го дъждовно. Mr. Green

Да бе да, чак пък дъждовно Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Някои и днес се потрудиха прилично  Mr. Green

# 348
Аз съм в отпуска Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 349

OOoou чадоооо, ми не незнаех...(бех забравила, по-скоро де) инак щех да ти свирна да дойдеш и ти да въртиш топчета за яйца  Mr. Green

# 350
 Joy Малка ми е каката, не може да ми гледа чаавето. Пък и тя една отпуска - три дни.

# 351
наслади и се (на отпуската) - шегувах се  Hug

На първо място са нашите деца и семейства...за да сме пълноценни за това което правим   bouquet

# 352
Всъщност плета малко кошнички за едно яйце, докато спят, по-скоро плетени поставки, няма да са с дръжки. Ще видим какво ще излезе накрая.

# 353
  Хайде на хаирлия да е базара. Всичко да се продаде Simple Smile  Hug Радвам се, че са пристигнали нещата ми и че ги харесвате.  Grinning

# 354
Елинор, как сме ги харесали? Та твоите жаби от сега са заплюти Hug Hug Hug
СТрахотни неща ще имаме на щанда, такива красоти никога не сме събирали! Най-добрите майсторки ни помагат!

# 355
  • Buffyworld
Герии, ще пада бой! Mr. Green
Бъфи, за коя градина пишеш, че си носила плакати?
Елис, прекрасни неща, думи нямам! Hug Hug Hug

Яна, детска градина " Дъга " / писах ти на лични / . Учителката на моето дете е направил СТРАХОТНИ червени макове от разтегателна хартия.  Heart Eyes И аз съм искам поне един. Те бяха сложени във ваза като букет, ама ако искате можем да си ги разделим, за да има за всяка поне по един .  Mr. Green

# 356
  • Бургас
ареВ, следващия път повече и по-хубави / само плана ми да се изпълни  Praynig/, тези съм ги шила преди година точно.
относно големите размери - още съм бебе в занаята, трябва ми време да порасна  Mr. Green
Приятно ми че, ви харесаха, сега трябва и да ги продадете  Party

Елинор, как сме ги харесали? Та твоите жаби от сега са заплюти Hug Hug Hug
СТрахотни неща ще имаме на щанда, такива красоти никога не сме събирали! Най-добрите майсторки ни помагат!
Покрай тези базари всички се научихме да правим неща, които не сме и помисляли, че ще можем.

# 357

Яна, д... Учителката на моето дете е направил СТРАХОТНИ червени макове от разтегателна хартия.  Heart Eyes И аз съм искам поне един. Те бяха сложени във ваза като букет, ама ако искате можем да си ги разделим, за да има за всяка поне по един .  Mr. Green

Бъфи  Grinning  нашият спор с Яна БЕШЕ за тези макове: http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/60#photo=218

но както се оказа - спор няма  Mr. Green  - маковете са мои  Whistling

# 358
Великденски благотворителен базар на ДБМ - Пазарджик
Дата: 15 и 16 април
Място: До входа на Ист. музей - Тортата
Час: от 9.00 до 18.30ч.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:46 от Даскалица Кукундрелова

# 359
Това са красотите от мама бАРБА Hug Hug Hug
Благодаря ти от все сърце за прекрасните неща!

Оттук до края
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/60#photo=232

Общи условия

Активация на акаунт