Великденски базар в Пазарджик

• 24 796
  • 457
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм в беловския офис днес.... Sad
Ако не се продаде кошницата с шишарките, пишете ми, моля

# 436
Нинка, в нашата кола пред входа е кошницата...чака те  Grinning

# 437
  • Buffyworld
И аз я видях на снимките тази кошница . Нинка, късметлийка си , страхотна е !  Heart Eyes Имах желание и днес също  да намина и да си купя още нещо, но цял следобeд  бях  дететгледчка.  #Crazy

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 23:16 от _Buffy_

# 438
Нямам много време, че до сега бях и на имен ден, и утре съм, но да отчета парите.
Събрахме  2250лв. Не съм броила всички стотинки:oops:
 Hug Hug Hug

# 439
  • Buffyworld
БРАВОООООО!   bouquet   Hug

Весело изкарване на празниците !!!!

Страхотни сте момичета !  bouquet

Честит имен ден на всички именници !!!!!!!  Hug  bouquet

# 440
Честит празник на всички!
Момичета да попитам дървото от  хартия с пиленцата останали не продадено?
Ако е свободно го искам!

# 441
Момичета, прекрасни сте! Поздравления за труда, който влагате и вашата неуморност..  bouquet
Пожелавам успех на базара и днес!..

# 442
Честит празник на всички!
Момичета да попитам дървото от  хартия с пиленцата останали не продадено?
Ако е свободно го искам!
Продадохме го вчера следобяд...

П.С. Чакаме снимки Simple Smile

# 443
  • Пазарджик
Браво за прекрасния резултат   bouquet !

Вчера получихме и нещата от gesh44 - благодарим ти!

# 444
Момичета, и тази година натворихте красоти. Следях ви почти през цялото време, но за съжаление не можах да се включа тази година. Много съжалявам за това, и се надявам да имам тази възможност следващата година.
Ако има останали неща от базара, може ли да ги видим?

# 445
Тепъва ще благодарим на всички наши майсторки поименно, но на първо време след умората, искам да ви се ПОКЛОНЯ  на всички и да ви кажа, че вие сте хора с много големи сърца! Ние сътворихме една истинска магия, но без ваша помощ това щеше да е само една наша неосъществена мечта!
Почти всичко се продаде. Не сме надували цените, за да може повече хора да дойдат и красотите ви да стигнат до домовете на всички, които дойдоха на щанда.
Благодаря за всеотдайността на всички жени, които бяха на щанда въпреки студа първия ден! Благодаря на хората, които не се уплашиха от студа и дойдоха да си купят нещо.
Доброто съществува!

Имаме и няколко човека, което ще дадат парите си за стипендии на нашите деца директно и лично! С това можем да кажем, че сумата за стипендиите е много по-голяма и събраното за нашата програма "Стъпка напред" е още повече!

# 446
  • пловдив
Браво момичета!  smile3501
 И на организиращи, и на творящи, и на продаващи, и на купуващи.... на всички с големи сърца, които за пореден път отдадоха и сърца, и време, и желание! Много харесвам програмата ви "Стъпка напред" заради опита да помогнеш на бъдещето, а не да закърпиш поредната кръпка в настоящето. За мен беше удоволствие да съм малка част от идеята ви  Hug Живот и здраве догодина на Великденския пак  Mr. Green  Peace
Имаме и няколко човека, което ще дадат парите си за стипендии на нашите деца директно и лично!

Янче, нацелувай ги  Kissing Heart от една пловдивска откачалка за това, че са Човеци!

# 447
  Видях снимките от базара във ФБ. Момичета, вие сте герои да стоите два дни на студа  Hug
Радвам се, че идеята има отклик, че има все още хора с добри сърца и че тази отчужденост и егоизъм, които се твърди че притежава българина...съвсем не е така Grinning Магията я има  Hug

# 448
 StopБОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ за добрината която прави те .Страхотни сте .Разгледах снимките ,Вие не само сте красиви и отзивчиви но имате най прекрасните души и най големите сърца.ЦЕЛУВАМ ВИ.   bouquet Hug

# 449
     Дойде време да благодарим поименно на всички, които станаха част от вълшебството , наречено Великденски благотворителен базар – Пазарджик – за програма „Стъпка напред”.
     Това е най-успешният ни базар до момента! Събрахме от продажби 2250лв, а още двама дарители изявиха желание да дарят лично пари за нашите стипендианти.
 Освен нашият базар, успоредно децата от ОУ „ В. Левски” и 22 детски градини от общината направиха свои базари, средствата от тези базари ще бъдат дарени на децата от двата дома в Брацигово. Те сами щедарят парите за конкретни стипендианти. Децата от училището събраха 425лв, а учителките от градините 600лв.

Благотворителността в нашия град Пазарджик вече не е само дума без смисъл, тя вече е дума със значение и съдържание. Преди 5 години бяхме едни от първите, които се опитваха да покажат смисъла в това да помагаш на деца в нужда. Сега сме само част от многото инициативи, посветени на това да помагаш на хора в нужда, да бъдеш полезен!

Това е благодарение и на всички вас – нашите сръчни ръце, на хората , които дори нямат имена, а са с измислени такива, хората с големи сърца!
Ето ги нашите вълшебници:
Кошнички, поставки, венци и яйца - Гери, Мари, Никол, Сти, Яна, Ването и Вера
Плетива - Ани Бадьокова
Гери, Никол и мъже - поставки за яйца
Плетива - gorskata_49
Рисувано стъкло - Теменуга Ражанкова Велинград
Брошки – ареВ
Картички и кошнички – addii
Икона - Ольга Станоева
Кошнички – Валари
Яйца от прежда – Нина
Бижута и лигавници - Една...
Декупаж и яйца – Раковина
Декупаж – Здравкова
Декупаж - Антом
Рисувано стъкло - Елинор777
Рисувано стъкло - kali66
Бижута – Лидия на kali66
Плетени бижута, шапки и диадеми - джуджавка/ Веси Пенкова/
Поставки за яйца и кошнички - Жана Пенова
Икона и яйца– Катя
Декупаж – Геновева
Гоблени - ВяраВики и приятелка
Картичк, сувенири - ЦДГ Пролет и Дъга
Детски дерхи – eliss
Декупаж, дрехи, кошнички и картички – Красимира-щурчо
Цветни дръвчета, ангели и сърца - есме болгер
Венци, кошнички и ръкохватки, картички и гривни - Мама Барба
Бродирани покривки - Лилка Овчарова
Рисувани бодита и блузи - Теодора Пиргова- Tetka_74
Плетени яйца и часовник – desimira
Шити чанти, кошнички, поставки за яйца, яйца, зайчета с моркови – Ването
Декупаж, кошнички, яйца, бижута, свещи и дървени поставки – Ани antom
Кошнички зайчета и пиленца - vst_80
Кошнички и яйца - an_iv
Плетива и калъвки - djidji_p
Венци, шити животинки - котенца и мишки - Мери Попинс
Декупаж - Мими и Цеци
Яйца с пиленца - Божидар и Яна
Декупаж – Шушони
Яйца и бижута - gesh44
Поставки - Мирна74
Детето на Веси – Кристина – плетени ключодържатели
Рисувано стъкло – Людмила Митева
Рисувани яйца зайчета и пиленца, директно донесени на базара
Приятелка на Гери Божкова – рисувани яйца
ДБМ – Пловдив – сувенири
ДБМ  - София – сувенири
Ученици от училището в с. Ивайло – сувенири
22 градини от община Пазарджик
Специални благодарности и на  г-жа  Ивана Пепечкова и нейните деца

Искам да благодаря и на всички жени, заради които базара стана факт:
Организация на базара: Вера, Марияна, Гери, Боряна, Нели, Ването, Ани
Колети: Вера
Плакати: Дамаянти
Транспорт: , Тони, Ангел, Паликарова, Стоян
Шатра, кашони: Зори и съпруг
Маси: Ива
Панери: Лили
Покривки, сушилници: Мари, Лушка, Боряна, Ива
Смени на базарите: Ани, Ването, Боряна, Мари, Гери, Малинка, Иглика, Паликарова, Баба Лушка, Лушка, Дима, Вера, Соня
Флаер: Теди
Опаковане и сортиране: Гери, Мари, Боряна, Нели
Изрязване на сърчица – Гери Божкова, Анелия
Терен за сбирките на творците в Пазарджик: Гери. Благодарности за хубавия сладкиш, осигурената творечска атмосфера! Много мили моменти!
Благодарности и на Лили, която този базар не беше с нас и много ни липсваше! Но сега има по-важна задача - да се радва и грижи за своето момченце Крум!!
Няма да забравим и вкусния хляб на Жана, която специално дойде да ни зарадва с това чудо на фурната, вкусните и мекички пържени филийки на Гери с мед и чубрица, сладкия кекс на Нели Джи Hug Hug Hug
Благодарности медиите от Пазарджик - радио Фокус, телевизия Телекабел, в.к Знаме, в-к Виделина, в-к Паз. Марица и електронни медии.
Благодаря ви, мили момичета, без вас това нямаше как да стане! Много сте ми скъпи на сърцето!
Дойдоха толкова много хора, усмихнати и щастливи! Заредихме се с много положителна енергия за година напред. Снимките могат да говорят повече, защото аз отдавна се изчерпах откъм думи, с които да опиша чувствата и преживяванията ни.
Благодарим и на всички дечица, които дойдоха на щанда и водеха и своите родители, баби и дядовци.
Благодарим на Кмета на Община Пазарджик – Тодор Попов – за безвъзмездно отпуснатото място.

Оптимизмът не идва от миналото, а от надеждата да сътвориш едно ново бъдеще.
Благодарим ви , мили хора!

http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/fbx/?set=a.10150161636978610.302208.174583063609

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 21:05 от Даскалица Кукундрелова

Общи условия

Активация на акаунт