Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
До 7 месец близо Алекс имаше колики,но Infacol изобщо не му помагаше.Бешео на 5м когато се консултирах със здравната работничка и тя ми препоръча colief.Три пъти по-слъпо е от другото,но помагаше на момента просто.А продължителноста на коликите може да продължи и до 7,8 месеца.На Алекс приключиха там някъде  Peace
ло
DNP, този отговор "не знам" тук е доста популярен да го чуеш от JP. Преди два дена получих поредния такъв.И на въпроса ми дали АБ е френдли към кърмата ми бе отговорено с дигане на рамене и "не знам". Преди тва питам какъв е точно моя проблем "Ми не знам,само мога да преполагам"   Naughty Ми не знае сега човек  пък и аз толкова да питам.Пии си там пеницилина и чекай да ти мине  Laughing

# 496
  • След завоя в дясно
Привет от мен.
Cherry Mam -такава мая, жива има в пекарните на по големите магазини казва се life yeast, попитай там.
Еvkovalska- може би е добре да се консултираш и с друг лекар, малко дълго време ми изглежда, въпреки че има и такива случай. Вие на какво хранене сте били през това време, кърма, формула или комбинирано?
И аз прилагам комбинацията от лекарства на Ave , само веднъж опитах да сложа свещичка на Баткото ooooh! е няма да повторя, той вдигна повече температура от рев да не му я слагам.
Golden - няма да се плашиш пиши си спокойно Peace винаги едно мнение е полезно.
DNP- май и ти ще сложиш скоро розовите очила и всичко ще е файн Mr. Green да се оправя малката Hug

# 497
evkovalska аз на малката и давах до скоро хомеопатично Ентерокинд, а сега и давам пробиотик Биогая. Че тя нали все проблем с коремчето има. Преди Ентерокинда, беше около месец на Инфакол, нямаше особен ефект, плачеше, гърчеше се, пръцкаше. От ентерокинда за един ден се промени това дете, много съм доволна и все пак е хомеопатично, че с този инфакол се майтапехме, че съм я захранила направо..
 За лекарите тук няма какво да коментирам...Не случайно се прекръстих на Мис Файн  Laughing Дразни ме, че и на мен ми казват не съм сигурна, може би е файн, аз като им кажа нещо, че мисля, че може да е, те ми казват ми те децата рядко са болни... Ми като незнаят толкова ли е трудно да ме прати на педиатър...Аз не съм от най-шашнатите, не тичам почти за нищо на лекар, но те пък проекаляват.

# 498
здравейте и благодаря за отговорите.
Еll бяхме до 3/4 месеца само на кърмене, после на комбинирано и от известно време сме само на formula milk и си беше все едно и също - не мога да кажа, че са били и са колики, защото той видимо не показва нито един от признаците за колики, просто при самото пръцкане изревава и се вижда, че му е дискомфортно и явно го боли, но бързо се успокоява (до следващото пръцкане). Обясних го това на предното ни GP и ми беше казано да си взема Infacol и да му давам, а аз иначе си карах по бабините рецепти с копъркова вода. Сега и новото GP пак Infacol препоръча, питах за всеки случай и в аптеката на Буутс и там същото ми казаха. Иначе се успокоява от него и явно на нас ни действа и за това не съм взимала и други капки за колики.
Аз по принцип съм абсолютно невежа по отношение на лекарствени средства (не боледуваме мн мн в нашето семейство и не ми се е налагало да се интересувам), лекарства не ползвам изобщо, (запозната съм с основните медикаменти, които се ползват при деца и с нищо друго) и точно за това приемам каквото ми кажат лекарите за чиста монета. Но напоследък по много въпроси не съм съгласна с тях и за това се замислям доста и питам и вас.

# 499
Някой гледа ли го това? Сега покрай бременността ми съм станала много чувствителна на тази тема...
http://www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute

# 500
A.S.I.A Що кошмари имах като бременна от това  hahaha Joy Давах на мъжо и на неговите приятели да гледат, да ги видя колко ще издържат, само един го гледаше цялото без да превърта и жуми  Mr. Green Аз в Ютуб ги гледах, има доста епизоди. Полезно за раждащи за първи път в Англия.

# 501
Да се вмъкна и аз с едно мнение за лекарствата.Аз също давам на 2 часа Нюрофен и Калпол само това помага събличам ги по гащи и отварям леко прозореца давам и течности даже и на сила .За сега това върши супер работа температурата пада на първите 2-3 часа.не съм привърженик на лекарствата но някой път е наистина належащо   Peace

# 502
A.S.I.A Що кошмари имах като бременна от това  hahaha Joy Давах на мъжо и на неговите приятели да гледат, да ги видя колко ще издържат, само един го гледаше цялото без да превърта и жуми  Mr. Green Аз в Ютуб ги гледах, има доста епизоди. Полезно за раждащи за първи път в Англия.
На мен това ще ми е второто в Англия, първото беше във Франция, но аз пак съм наплашена, още повече поради факта, че май ще се наложи да раждам секцио. Точно в първи и втори епизод на новия сезон има жена, която има доста страшни сърсечни проблеми и е с операция и ражда естествено, а на мен ми предложиха вариант за секцио, защото сърцето ми лесно се уморява. Оставихме в крайна сметка опцията да изчакаме раждането и да видим как ще протекат нещата, но тази жена ме укоражи да давам естествено и това бебе. Ще раждам в частна клиника както първия път и до известна степен мога да избирам, още повече, че секциото ми е предложено от тях по показания.

# 503
Ася ти първите деца със секцио ли си ги раждала. Слушай лекарите какво казват, тук поне със сигурност не режат за спорта. От сърце до сърце има разлика и всичко е индивидуално. И секцио да родиш не е голяма драма, мен ме срязаха по спешност, ми на другия ден нищо ми нямаше и си ходех. Няколко дни ме боля и съм го забравила вече. Вярно е, че от естественото по-хубаво няма, но в крайна сметка, ако има някаква опастност за теб или бебето това, че е секцио си е бял кахър  Simple Smile

# 504
В крайна сметка така е.  Peace
Първите бяха естествено. Беше интересно преживяване.

# 505
  • при любимите ми хора
Аз да ви попитам има ли някъде мая за хляб ,но не на прах ами на кубчета като в БГ (ох незнам дали точно обяснявам ) И друго предполагам ,че има момичета с който имат машини за хляб дали някой има Breville . И друго какво брашно купувате ,че незнам кое е с по-добро качество .Благодаря ви предварително  bouquet

Cherry Mam,жива мая купувам аз от Полските магазини!Мисля че бяга по 42гр пакетчето.
Имам машина за хляб,но не като твоята.Брашно ползвам на Allinsons strong white bread flour.Най -съм доволна от него! Peace

# 506
Ell, те моите очила уж са зелени засега, но може да ги сменя сьс розова рамка Laughing Mr. Green не пречи Mr. Green А и да си сменя името и аз на Мисс Фаин Wink

# 507
Здравейте момичета!
Исках да потърся мнение от вас.
Бихте ли ми казали дали имате някакви наблюдения относно отношението на англичаните към ръчно изработените предмети. Какво ценят , какво харесват?
Може би съвсем скоро ,ще се присъединя към вас, живущите в UK и ми се щеше да чуя мнение предварително от първа ръка.
Много ми се иска ако мога ,когато дойда да се развивам в тази насока , ако е възможно

# 508
Уха, пловдивската агитка бързо нараства.

Флорина, моето лично мнение е че тук много ценят такива неща- но това зависи за какво точно говориш- аз говоря за мебели, порцеланови джвъчки, храна, дрешки,одеалца, покривчици и т.н. Предполагам обаче че това зависи и за коя област на Ук говорим. Аз съм в район , който има слава за много богаташки и хората тук притежават много такива ръчно направени неща, пазят си ги и ги ценят.

Най-ще е лесно да кажеш с какво точно се занимаваш, да знаем с какво да те насочим.

# 509
Някой гледа ли го това? Сега покрай бременността ми съм станала много чувствителна на тази тема...
http://www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute

Аз го гледам това Embarassed Никак не съм бременна, ама много го съпреживявам, поплаквам си и си мечтая за втория път.

Общи условия

Активация на акаунт