Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Величкова, да си жива и здравааа! Все Мис Файн да си, много щастие и повече сън!  Heart Eyes

Ние сме пак болни, ша му се не види. Тъкмо дребното взе да се пооправя вчера и днес аз започнах да бухам. И понеже си седим повече вкъщи, реших да мина по тъча и подадох онлайн  Blush на 2 места за доброволец. Така и така в последните 1-2 седмици все нещо изникваше - я нямаше време да отида, я много натоварена с чанти, я без грим, я несресана  Joy  та реших поне това да направя. Също така, от всички места, на които пускам апликейшъни за работа, снощи пуснах за такова, което наистина, ама наистина, ама много наистина искам да стане. Отдавна дебнех такова място и веднага пуснах. Явно не съм единствена, защото днес следобед вече я нямаше обявата. Стиснете там по един палец или ударете по едно малко (нашенско малко) за късмет  Whistling

# 556
DNP, ето какво открих за спиралата. Това, което болднато според мен трябва да му обърнеш внимание. Предполагам, че са те предупредили, но все пак, няма лошо от инфо.

Are there any side-effects?

There are a number of side-effects and you must be aware of these before you decide to have an IUD.

These devices generally:
make your periods heavier
make them longer
may make them more painful.

Furthermore, because of the increase in menstrual flow, it’s possible that you might become anaemic.

So the IUD is not usually the best choice of contraceptive for a woman who already has heavy or prolonged periods. She might well do better with another method, such as the Pill or the IUS.

Ето и сайта с цулата информация: http://www.netdoctor.co.uk/sex_relationships/facts/contraceptivecoil.htm

Pumpalka, една приятелка ползваше преди тези чашки, не са чак толкова големи и ако се поставят правилно се свиква.

# 557
Хайде Deb,дано се получи   Hug
Като стана дума за доброволец и аз трябва да търся нещо в болница,че догодина за да започна един аксес курс ми искат опит в сектора.С тея предложения за сервиране на кафенце и храна не знам как ще го добия,защото само това намерих,че търсят.Ако някой има идея за такава организация в Бристол или национална да свирка  Hug

# 558
Deb  Praynig

Momicheta , molq kajete mi koga tazi godina sa zagovezni? Minaha li veche?

Nqkakva angliiska alternativa na alergozan za mazane? Moq ot bg misteriozno izchezna. Sled borbata s temperaturata na marti mu izbi obriv po krachetata, chak ne moje da spi ot sarbej. Mnogo vi blagodarq

# 559
  • UK
  Деб стискам палци. Обикновено, когато наистина много искаш нещо, то става. Така че смело напред и не спирай да го искаш  Hug   Grinning

# 560

Momicheta , molq kajete mi koga tazi godina sa zagovezni? Minaha li veche?

Сирни Заговезни е на 6.03!

Deb, успех!  bouquet

# 561
Имам въпросче относно интервютата за жълти/сини карти в Кроидън. Моя позната скоро ще ходи за жълта карта на интервю и е малко в паника, че не и е много добър английския. Някой може ли да ми каже какво представляват тези интервюта, какви въпроси има и т.н.?
Много ще съм ви благодарна и предварително благодаря.

Лека вечер Simple Smile

# 562
  • Нотингам/Пловдив
Момичета минавам да ви почерпя днес виртуално,имаме годишнина от сватбата днес с моето слънце  1dating txtloves  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 17:28 от cocko

# 563
Здравейте , момичета , имам няколко въпроса на които се надявам да ми отговорите , защото колкото и да чета не намирам отговори/или поне не ги разбирам обясненията/.
Мъжът ми иска да наеме апартамент /за цялото семейство/, а на много обяви виждам  no DSS tenants , в уикипедия пише нещо за някакви министерства и за някакви вземания/не мога да ги проумея тия неща - едва ли не можеш в кр на годината да поискаш някакви пари да ти въстановят ли.. newsm78 ; освен това в някакъв форум за наемодатели съветваха един такъв да не сключва договор със студенти , а със семейство с дете newsm78
Също така не разбирами това: Трябва да  наемеш жилище , обаче , искат плащането на наема да минава през банка , но , за да си направиш банкова сметка искат адрес . Дали е възм да си платиш първия наем в брой и след това с договора за наем да си направиш банкова сметка  Rolling Eyes
Колкото повече чета , толкова по-объркано ми става . в мен ли е проблема...  ooooh!
Извинете за дългия пост  Tired
cocko мн любов и безкрайно щастие ви желая   bouquet
Deb fingerscrossed

# 564
krio, no DSS инвалиди, хора с трудна подвижност и т.н. понеже жилището не е пригодено за тяхните нужди. За банката не ви трябва банкова сметка, за да си плащате наема. Просто с парите в брой отивате в банката и плащате по акаунт кода който ви дадат от агенцията/хазяина т.е. имат предвид, че разплащанията между вас ще стават по банков път, а не на ръка. Колкото до съветите за студент / сем с дете нямам представа защо. Може би лични предпочитания от гледна точка на кой ще си плаща наема на време, кой ще поддържа жилището в най-добър вид и т.н.

# 565
  • Русе
cocko, дълги години любов и разбирателство   bouquet

Нищо не стана с работата-мечта  Tired Тази сутрин си получих любезния отказ. Дано поне за доброволстването стане нещо. Някой има ли опит с do-it? Върши ли наистина работа, отговарят ли ако си подал запитване през сайта им?

# 566
nana_cool, благодаря ти за бързия отговор , така вече нещата са по-разбираеми     bouquet
Човек наистина се обърква от толкова мн инфо/и то на английски BlushHug

# 567
Pumpalka i A.S.I.A. , благодаря ви момичета Hug Аз все още си кьрвя, и като гледам скоро няма да спре Thinking Маика ми изпрати една билка от БГ. но нещо и тя не помага особедно Outta Joint А аз знаех 4е цикьла ще стане по-обилен както пише по саитовете, но 4ак цял месец кьрвене  Outta Jointмножко ми се вижда Shocked           Пумпалка, аз преди имах имплант, но го махнах, защото пьк с него ми спря за 7 месеца Rolling Eyes а те казват 4е е нормално за 3 год. докато е в рьката ти да нямаш цикьл. Но на мен не ми харесва да не ми се пречиства крьвта, а и станах нещо много нервна Sick И затова го махнах ConfusedЛичен избор е! Аз миналия месец писах за Муун Кап ,но никои не я е ползвал. Аз се 4удя ,но нещо не сьм се решила все още Thinking Дано бьрзо се оправи щерката  Praynig Не сьм чувала за такьв констипеишьн newsm78  

# 568
cocko,  ЧЕСТИТО! smile3521 newsm51 Многооо да се разбирате и обичате!!!! Hug

# 569
Здравейте, някой от вас да има представа за колко време трябва да пристигне обратната разписка на препоръчано писмо от BG до UK?
Аз питах тук преди месец за помощ относно събирането на документи за HSMP и ето че вече ги пратихме. Искахме да ги пратим с EMS bulpost, но мъжа ми, какво са го омаяли в пощата и е пуснал документите с препоръчано писмо. Това се случва на 09.02 и още не сме получили обратната разписка Sad. Във вторник (22.02) писахме писмо до UKBA, за да ги питаме дали са получили документите, но и от там не знам до кога трябва да ни отговорят. Та леко сме притеснени за документите Sad.

Общи условия

Активация на акаунт