Отговори
# 255
Джери раздвам се че сте си изкарали добре Simple Smile Само мога да ти препоръчам да е голяма, защото аз имам електролукс малка и направо откачам при мисълта защо не си взех голяма  #2gunfire

# 256
Само мога да ти препоръчам да е голяма, защото аз имам електролукс малка и направо откачам при мисълта защо не си взех голяма  #2gunfire
Това е и моят съвет  Laughing имам Канди вече 6 години и съм доволна, веднъж нещо дребно и се чупи.

# 257
  • София
Мда, аз голяма искам. Да ми побира тави, тенджери. Всъщност мисля да е от 45 сантиметровите. Имам къде да сложа и 60см, но си мисля, че 45 са достатъчни.

# 258
Здравейте момичета, да споделя нещо с вас може да ме посъветвате какво да правя. Учител съм и ме кара директорката да си пускам един ден отпуска в седмицата през втори срок, а норматива ми го събра през другите 4 дни. Казах , че така не е честно и ми изгаря  един ден отпуска, но тя отговори, че работата ми е 8 часа на ден и не е само часове, затова в денят в който нямам часове трябва да ходя по 8 часа в училище или както тя ми е предложила да си пускам отпуска. На практика се получава всяка седмица си взимам норматива от 22 часа за 4 дни, като 5 ден пускам отпуска. До края на учебната година ще отидат така 20 дни. Една моя заплата. А норматива ще си го заработвам.
За какви неща се ядосвам, е така е на работа, вместо да се радвам на юнака...

# 259
Geraldine - много се радвам за теб.Чудя се и мен кога ще ме огрее  Sad/все пак си е голяма отмяна пък и много мразя да мия чинии Rolling Eyes/.Аз отдавна разглеждам из магазините и ако нямаш нищо против да ти кажа специално на кои съм се спряла.Не си налагам мнението просто на мен тези ми харесват и бих искала да споделя с вас: Hug
http://technohit.bg/?p=5887
и много харесвам тази марка,но малко и е скъпичка /хем че някъде могат да се намерят и на изгодни цени/
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&lan … 8fgQ1RluvaHlLxbmg

# 260
Джери, 45см с 2 деца вече ми е малка. Пускам я всеки ден, а ако сме всички вкъщи и по два пъти.  ти прецени де, ако не планувате скоро ново попълнение  Wink на първо време ще ви е идеална.

tainstvena_f, консултирай се със специалист, не е правилно според мен.

# 261
  • София
Благодаря за съветите момичета!
Алиена, плановете ни не изискват по-голяма съдомиялна  Mr. Green , ще разгледам на място де, че печка си купихме 60см и още се чудя що ми трябваше. Не, че ми пречи де, ама там не ми се виждаше толкова голяма:)
Роси, мерси за линковете. Аз също съм за загледала в една Аристон.  http://www.techno-mix.com/Sydomiyalni/Svobodnostoyashti-45-sm/ARISTON-LSF-835-EUHA.html
tainstvena_f , майка ми е зам. шеф на училище. Ще я питам утре нормално ли е това твойто. На мен не ми изглежда нормално.
п.п. Аз малко спамя с тази съдомиялна, но така и така темата малко мудно върви.

# 262
Добро утро, момичета!

Аз си ви следя редовно, но не знам какво да пиша...

Павката най-сетне започна да казва повече думички, макар че още е далече от съставянето на цели изречения. Моето така кротко и послушно детенце, започна да проявява вече голям инат. Все още е залепен за мен и не ме оставя да изляза от стаята без да влезе в ролята на мой придружител.

Иначе Павел е втори в списъка за ясла от септември месец и мисля, че ще го приемат. Работи ми се вече, не ми се седи все вкъщи.

Елена пак е болна - задна хрема и кашлица, но вече преминава.

Аз единствено мога да се похваля, че режимът се превърна в мой начин на живот и вече паднах под 55кг. Мъж ми ми каза, че съм по-слаба отколкото когато се запознахме  Grinning Мона беше питала за режима - има го в подфорума за диетите (темата за Зоната или Симеоновската диета). Симеонов е диетологът, при който ходих и който ми изготви менюто и ми обясни принципа на този режим.

Лек ден от мен засега и много целувки на бонбонковците!

# 263
Здравейте,момичета!

Чета ви,когато мога,но нямше време за писане.На обяд спях,защото сме от ранобудните.
Какъв леден сняг,наваля,направо ужас.Едва закарах батко на у-ще.По стъклата лед,едва го изтъръгах.
Еми и омръзна в къщи и застава пред входната врата и не иска да влезе.Чакам хубавото време и топлото слънце.

Geraldine  и при мен е на дневен ред съдомиялната,защото тати си угоди с неговото ,сега аз съм наред Joy ooooh! И аз се чудя,каква марка иначе 45см ми стига.Мнения от приятелки,че Електролукс е мн.добра.На мен ми трябва вградена,да не пипа малкото човече.
Ди75 почна ли курса?

А да попитам във фейса, без да искам май съм ви махнала всички Hug,как трябва пак да ви добавя към приятели.

# 264
  • София
tainstvena_f , попитах майма ми по въпроса за отпуската. Каза, че директорката ти е напълно права. Каза, че си имаш 8 часов работен ден, без значение дали имаш часове или не. Ако не искаш да ходиш в деня без часове директорката ти дава възможност да си вземеш отпуск. Ако не го направиш и не ходиш е в пълното си право да те уволни. Каза, че учителската работа си е работа като всяка друга и че имаш и половин часова обедна почивка т.е. трябва да си общо осем часа и половина на работа.
Прозвуча ми доста логично. Аз се зачудих, защото майка ми винаги е била по 8, а често и повече на работа, но го свързвах с това, че е зам. директор. Съдейки по учителите си в гимназията си мислех, че който му свършат часовете си тръгва. Майка ми каза, че само в БГ хората така си мислят  Grinning
Бела, по същият начин както си ги добавяла и преди. Може да търсиш в юнски майки- групата.

# 265
  • около Варна
Със съдомиялна се сдобих наскоро, е няма такъв кеф. Моята е Беко, не е от най-големите, колкото пералня които са, а от по-тесните, върши ми страхотна работа и спестява много време.

Тайнствена, в повечето училища норматива се вмества в 4 дни,петият е методичен, за подготовка/ти го знаеш де Simple Smile / Вече от директора зависи дали ще изисква да стоиш в училище да се подготвяш или у дома си, явно вашият иска да сте там и в случая е в правото си

# 266
Белла моята е Електролукс имам я точно три години, понякога ми ги изкарва пак мръсни чиниите но зависи и как ги подреждам Simple Smile
Днес водихме Гого на уролог и му забелиха чурката нацяло, много плака милия но нямаше друг начин, сега поне вече няма да се притесняваме за това няколко дни ще го боли, но ще мине

# 267
Здравейте и от мен Simple Smile
Ей тая зима няма да си замине скоро , като гледам прогнозата за следващите две седмици само студ ни чака ... направо се депресирах . И през почивните дни около 3-ти се очертава студ и валежи , бяхме запланували малко да мръднем извън града , но явно пак ще се провалят плановете  Confused Поне днес ни затрупа сняг и му се поардвахме подобаващо .

При нас нищо ново , Юли продължава да дърдори яко , всеки ден все по-приказлив става ... няма скука когато е буден , сипе желание едно след друго ... и ако не му угодя не спира да ги повтаря ... като развалена плоча е Simple Smile) Иначе вече официално мога да се похваля че махнах бибата , без абсолютно никакъв проблем , аз така си и знаех че ще стане , тъй като той не беше привързан към нея , даже не направи разлика че вече не му я давам . Будаленце е голямо  Mr. Green Играчка не подхваща , спряла съм купуването на каквито и да било играчки , че само ги трупане и настъпваме из вкъщи , с нищо не мога да го заинтригувам да си играе и това е  Crossing Arms Виж за скачане по диваните и умишлено падане е първа писта  ooooh! Това е накратко от нас .

Джери , честита годишнина със закъснение , желая ви с времето да се обичате и разбирате все повече   bouquet За съдомиялната , нашата е Зануси , имаме я от 5 години , 60 см. е , много събира и без нея не мога . В момента незнам каква марка да ти препоръчам , но и оят съвет е да е голяма , щом имаш място  Peace

Фантазия , да не би да е алергия от храна , нещо ново да сте давали последните дни ?

Анджи , в БУргас ли ходихте на уролог , драсни на лични за координати , ако си доволна . че май и на нас ни предстои скоро  Peace

Като си говорим за пишлета , има ли други като нас , които не забелват ?  newsm78На Юли не сме забелвали никога пишлето , от четене стигнах до това решение и въпреки това при последния преглед при Педи , тя констатира че почти му е забелена и остава много малко . Смятаме като стане на две ако не се е забелила от самосебе си , да го закараме на Уролог и той ако прецени че се налага , ще я забели ?  Rolling Eyes

# 268
Минди, аз и преди съм писала - ние не забелваме, навсякъде в чуждестранната литература (напр. в официални материали на американската педиатрична асоциация) пише изрично в никакъв случай да не се забелва, гледам и аз, че малко по-малко си се е забелила сама, но дори и да не е напълно забелена до 2 годишна възраст не бих го водила да му я забелят, защото пише, че често този процес на естествено забелване продължава дори до 5-10 годишна възраст. Също, предупреждават, че насилственото забелване и травмиране на тъканта повишава риска от фимоза в късна възраст.

Съдомиялнята ни е Горение, 45 см, малко ни е малка, когато искам да мия тенджери и други големи съдове. Иначе съм доста доволна, но я имаме едва от няколко месеца.

# 269
  • USA
Здрабейте моми4ета,не сам писала доста време,но и при нас ни6то ново....освен че и ината ни расте прогресивно с месеците  Grinning.по цял ден бърбори нейните си,но и вече казва и смисленни изре4ения по 2-3 думи:)Много трудно заспива наобед,не иска да спи,ама ако не я сложа в 5 е капнала.Вечер заспиваме кам 10.30-струва ми се доста касно,но по-рано е немислимо,само реве и се тра6ка,като наближи леглото.Искаме да ядем сами,но неможем и следователно вси4ко е омазано.
И аз сам спряла да купувам каквито и да е играчки,не ги и поглежда,само с нас иска да играе.Дори сам й скрила по4ти всичките,оставих й 5 и мисля периодо4но да и ги сменям
лека ве4ер от нас:)

Общи условия

Активация на акаунт