Отговори
# 360
  • София
А, бЪш! Mr. Green

# 361
И аз да се наредя сред редиците с майка врачанка  Grinning

# 362
  • София
Ха, Поли, твоята не беше ли и учителка?

# 363
Моята е учителка също  Laughing

# 364
  • около Варна
Алоууууу чатърки, нещо против учителките ли имате Mr. Green

И тъй като е спам, да допълня, че за Враца тук викаме, че е там, където гарга не каца Laughing

# 365
  • София
Хихи аа нищо срещу учителките. Майка ми е учител  Grinning А не мен ми е детска мечта, която вероятно няма да се сбъдне. Като стана дума Mr. Green да питам някой има ли представа как се провеждат и каква е цената на следдипломните квалификации в СУ (щеше ми се в ТУ, но там май вече няма)?

И да не е напълно спам да кажа, че с всеки изминал ден моника има нови попълнения в речника, които и аз разбирам. Оказва се, че доста от думите значели нещо пък аз съм тая дето не разбира. Преди няколко дни имахме гости и детето каза благодаря и лека нощ, а аз си мисля, че там нещо си пръщолеви, ама гостито ми обърна внимани, питахме и всичко си каза  Mr. Green, ма майка и спи.
Миналата седмица пък бяхме в Зора да видим съдомиялните и консултанта ни обяснява, а на Моника явно вече и беше писнало и му вика " аде тао, тао"  Mr. Green не е особено деликатна.

# 366
Да, аз се сблъсках с упрека, че :"Как може да не разбирам детето си!" ...Ама и учителката (баба му) седи и се чуди какво означава новата дума..Общо взето си говори закодирано, поне има няколко думи разбираеми и няколко, които повтаря, но са си негови...

''Враца-където гарга не каца''.... а тяхното допълнение е :"защото е гнездо на орли и няма мърша''

# 367
Имам приятелка, врачанка, учителка. Страхотен човек е! И днес е рожденичка.  Mr. Green

# 368
Не е учителка (баща ми е преподавател и може оттам да си останала с такова впечатление). Набор '55 е. Не знам вашите на колко години са, но може да се окаже, че се познават  Grinning

# 369
  • София
Хаха, като нищо може да се познават. Майка ми е '53-ти.
Аморе, да ти е жива и здрава врачанската приятелка  Grinning

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 09:30 от Geraldine

# 370
И майка ми е 53-ти набор  Whistling
Момичета, как се справяте с дете, което не се подава на обучение?  Crazy

# 371
  • София
Мона, в какъв смисъл? Аз мойто не го обучавам, самоука е  Mr. Green Просто като видя, че нещо и е интересно я насърчавам. Това е по съвет и на педиатъра ни. Не и казвам " Кажи благодаря" например,  тия вълшебнйите само с личен пример. Виждам, че обича да пее и и пускам различни песнички. От тях е научила няколко думи и да брои до 10. Сега с баща ѝ се шегуваме, че всичко у нас е под бройка.

Да питам случайно бавят ли ви майчинството този месец?
Аз установих, че не съм взимала майчинство за тази година още.

# 372
Току-що са ми го превели за месец февруари Simple Smile По принцип вече не идва на една и съща дата, а в периода 14 дена.. Но ти, ако не си получавала..това е сериозно забавяне, аз веднага бих позвъняла да си поговоря с тях... Twisted Evil

Опитвам се да мау-кам и бе-кам.., а той ми вика "Моони''... Rolling Eyes сега е на тази вълна, но не иска да му чета или разказвам нещо  Confused, както и, ако му редя кубчета, съответно се събарят, няма шанс да останат в 'кула'...

# 373
Аз да се оплача Гого тази сутрин се събуди отново с лаещата кашлица  Sad
Днес сме на лекар и се моля да не направи някой пристъп  Praynig
Моето не се поддава на никакво обучение, когато му е интересно нещо сам си го повтаря
Джери нямам проблеми с майчинството, редовно си го получавам
Мона по същия начин не иска да му чета или казвам на изуст, кубчета, конструктори и тем подобни веднага се разрушават

# 374
Добър ден, момичета!

Днес съм в прекрасно настроение. Първо установих, че вече съм паднала под 54кг. и обиколките ми са намаляли още повече. Забелязвам, че това оказа чудно влияние върху самочувствието ми, а оттам и върху отношените на околните към мен  Grinning Допълнително прекрасното слънчице ме зареди още повече. Най-сетне излязох от "зимния сън", в който бях изпаднала, живецът ми се възвърна и сега кипя от енергия и хубаво настроение  Grinning

И аз чакам парите от НОИ за февруари. Чак такова закъснение досега при мен не е имало. Утре ще е още по-топло, а децата нямат пролетни якета и обувки. Исках днес да ходя да им купя по нещо за пролетта... дано ди преведат до края на деня.

Говорейки за Враца, искам да споделя, че това е един много красив и прекрасен град. Скалите, извисяващи се отвсякъде, ресторантът Чайка при езерцето, центърът с магазините и кафетата, мирисът от липите... Обожавах да гостувам на вуйчо ми и вуйна ми. Водеха ме на въртележките всеки ден и ядях памук до пръсване. Ние всяка година ходиме във Враца да празнуваме рождения ден а майка ми в някое заведение. Мона, в този ред на мисли се надявам юни месец да се запозная с теб и Кайо  Simple Smile

Анджи, Hug Дано Гого се оправи бързо  Praynig Много мъчно ми става, като прочета, че пак е болничък... Дано това е само период и скоро го израстне!

Общи условия

Активация на акаунт