Отговори
# 375
Здравейте! Забелязах че долния венец на малката в лявата част на разстояние 2 зъбчета от резците се е подул и даже като го бутам е твърд, сякаш има зъбче. НЕзнам дали е нормално първо там да се подува венеца и да излиза зъбче. Навсякъде чета, че е нормално първо долните резци да излязат. Тези дни като отида при личната ще питам.

# 376
Моя Вигантол е от Македония и няма гумен накрайник Naughty има си дозатор
Само за Бг се изтегли цялата партида Peace

# 377
Относно Вигантола- аз поръчвах от Германия, но не ми донесоха, защото и там го няма.Така че е изтеглен отвсякъде.По принцип той се произвежда в Германия.През м.12.10г. и Вигантолетен нямаше.
Либи, испанското се казва витамин Д.Аз такъв давам, има дозаторче.

# 378
Аз имам румънски Вигантол, но засега давам Д-флуоретен, че ми е удобен на хапченца, а и има и Флуор Peace

# 379
Момичета имаме нужда от вашата помощ в един конкурс. Първо трябва да харесате тази страница: http://www.facebook.com/pages/Prodavalnikcom/155899384441116?v=wall
и след това да харесате снимката на моя сладур http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1818726509998&set=o.155899384441116
Благодаря ви предварително
Един глас и от нас   newsm10

# 380
  • София
Защо масово издирвате Вигантол, а не давате Деавит?

# 381

Защото в деавита се съдаржа вит.А, а във Вигантола е чист вит.Д.Казват, че чистия вариант е по-добър.

# 382
момичета,имаше някой от вас които бяха  на инхалации с кашлица,за колко време ви  мкина,пием ВИНТОЛИН,сумамед и 4ернитр капки за нос,но няма никакво подобрение,инхалации не сме правили....и този винтолин май предизвиква безсъние,снощи каролина ни  е дърцала до 3.30

# 383
  • в рaя
Ние сме на деавит, педиатърката ни каза да даваме тях след изтеглянето на вигантола и не мисля, че би трябвало да има някакъв проблем.
Аз столче за храна ще купувам такова: http://cangaroo-bg.com/in/?act=inside_product&product_id=121 оранжево и зелено. Много ми хареса!
Мама зайка честити покупки! Със здраве да си ги ползвате!

# 384
  • София
Да поясня за Вигантола 0 когато го изтеглиха от БГ го изтеглиха и от Румъния поради същата причина - проблеми с капкомерите. В Румъния пуснаха новите партиди с нови дозатори още през ноември и аз оттогава давам такъв. Сега ми казаха че там отново са го изтеглили заради съмнения че с новите дозатори можело да се получи замърсяване на разтвора - поне така беше разбрал моят познат който ми го донесе. Това са му казали в една аптека в Румъния.
А деавит не давам защото не мога да намеря в Пазарджик и сега чакам да ми пратят Вигантолетен.

# 385
  • София

Защото в деавита се съдаржа вит.А, а във Вигантола е чист вит.Д.Казват, че чистия вариант е по-добър.

Така е - витамин А в големи количества е много токсичен. Но по една капка дневно май не е проблем. Виж съвсем различно е ако се приема по висока доза например при лечение на рахит.

# 386
Здравейте момичета,

съжалявам, че нахълтвам така. Аз съм от септемврийките, но имам въпрос за захранването а тук сте доста по-напред с материала от нас Simple Smile.

Моето момченце яде вече всякакви зеленчуци, но твърдо отказва да яде от лъжица. От пръста ми яде и му харесват много новите вкусове, обаче види ли лъжица и почва да я бута, да реве, да се върти...Все едно е най-ужасното нещо. Пробвах с най-различни по вид, размер, цвят материя - не и не. Дали просто не е достатъчно голям за лъжица?

Всякакви съвети приемам.

Мерси предварително!

# 387

А деавит не давам защото не мога да намеря в Пазарджик и сега чакам да ми пратят Вигантолетен.
В Пазарджик Деавит можеш да си купиш от денонощната аптека, която е при болницата.Миналата седмица мъжът ми купи от там 2 опаковки. Пробвай

# 388
Здравейте момичета,

съжалявам, че нахълтвам така. Аз съм от септемврийките, но имам въпрос за захранването а тук сте доста по-напред с материала от нас Simple Smile.

Моето момченце яде вече всякакви зеленчуци, но твърдо отказва да яде от лъжица. От пръста ми яде и му харесват много новите вкусове, обаче види ли лъжица и почва да я бута, да реве, да се върти...Все едно е най-ужасното нещо. Пробвах с най-различни по вид, размер, цвят материя - не и не. Дали просто не е достатъчно голям за лъжица?

Всякакви съвети приемам.

Мерси предварително!

Може и да не е готов за лъжица. Мойто бебче също не е готово за лъжица - стиска уста, бута с език, дори на кърма от лъжичка. Ние чакаме да навършим 6м и тогава ще захранвам. Не е нужно да бързате, после цял живот има да яде  newsm47

# 389
  • Miami
Привет!
Да се отчетем от днешната консултация - Никол е 7 кг, 64 см(мако късичка ми се вижда  Thinking )
Отложихме ваксините по мое настояване, предпочитам да мине грипната вълна и тогава.

Хайде бай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт