Отговори
# 360
  • София
Момичета имаме нужда от вашата помощ в един конкурс. Първо трябва да харесате тази страница: http://www.facebook.com/pages/Prodavalnikcom/155899384441116?v=wall
и след това да харесате снимката на моя сладур http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1818726509998&set=o.155899384441116
Благодаря ви предварително

# 361
Момичета имаме нужда от вашата помощ в един конкурс. Първо трябва да харесате тази страница: http://www.facebook.com/pages/Prodavalnikcom/155899384441116?v=wall
и след това да харесате снимката на моя сладур http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1818726509998&set=o.155899384441116
Благодаря ви предварително

newsm10

# 362
Мама Зайка Байка, честити придобивки Simple Smile Много са хубави. И двете ги имаме  Mr. Green Столчето го ползваме до ден днешен от 2 годишния ни батко- това е най- хубавата ми покупка за дете- столчето за хранене. Дори сега когато е по- голям го слагам в столчето, пускам му телевизор и съм сигурна, че има мир и спокойствие за няколкоминути. Уолкъра да ти кажа честно пък е най- ненужната бебешка покупка, а така се заинатих за нея. Почти никакъв интерес. Съвсем в началото само щракаше отпред и това, до сега събира прахуляк. Дано с Диман има повече раздвижване Simple Smile
·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠· , вземи си столче от типа на Мама Зайка, ще ти върши най- добра работа. Тава столче се очаква да го ползвате и като порастне детето, а тогава няма свъртане на едно място, ако не е заклещено Grinning Нашия батко на 2 години е абсурд да се задържи седнал на диван или стол. Ако не го храня в столчето, трябва да го гоня из цялата къща.  ooooh!
И за край: Привет на всички от нас. Рядко се вясвам, но честно ви наблюдавам. Свирявам си часовника и бягам.  Wink Гушки на бебоците.

# 363
Добро утро,мами  bouquet
Имам питане към мамите,които все пак са си намерили по някакъв начин така търсения Вигантол.
След дълго  и упорито търсене на ВИГАНТОЛ най-сетне ми изпратиха от Македония(в Турция също няма Shocked) Пишете по колко капки се дава,че на Йоан изобщо не съм давала Вигантол ,а не помня на Макси по колко давах преди години.

# 364
Добро утро,мами  bouquet
Имам питане към мамите,които все пак са си намерили по някакъв начин така търсения Вигантол.
След дълго  и упорито търсене на ВИГАНТОЛ най-сетне ми изпратиха от Македония(в Турция също няма Shocked) Пишете по колко капки се дава,че на Йоан изобщо не съм давала Вигантол ,а не помня на Макси по колко давах преди години.

По две капки, но най-добре първо се консултирай с доктор.Като види фонтанелата ще прецени отколко се нуждае бебето.Може да Ви препоръча една капка.

# 365
И ние си продължаваме от 20-ия ден до сега с по 1 капка Вигантол, не се е налагало да променяме количеството.

# 366
  • София
Аз пък да питам този Вигантол Ойл, който е без капкомер - как да измеря една капка? Нямам стара опаковка от Вигантол , за да ползвам капкомера ( то май всъчщност в него беше проблема).

# 367
С обикновен капкомер не става ли?
От къде е този Вигантол Оил без капкомер?

# 368
  • София
Аз пък да питам този Вигантол Ойл, който е без капкомер - как да измеря една капка? Нямам стара опаковка от Вигантол , за да ползвам капкомера ( то май всъчщност в него беше проблема).

На мен ми донесоха от Румъния още преди 3 месеца и не е с капкомер а а такъв накрайник като при капките Биогая например. Така отмервам по една капка. Аз сега спрях да го давам защото в Румъния са изтеглили и новите партиди с новата система за дозиране - пак доколкото разбрах имало някакъв проблем с иустемата за досзиране и възможно замърсяване на разтвора. Сега чакам да ми донесат Вигантолетен 500 . Да попитам това се равняма на една капка Вигантол нали?

# 369

На мен ми донесоха от Румъния още преди 3 месеца и не е с капкомер а а такъв накрайник като при капките Биогая например. Така отмервам по една капка. Аз сега спрях да го давам защото в Румъния са изтеглили и новите партиди с новата система за дозиране - пак доколкото разбрах имало някакъв проблем с иустемата за досзиране и възможно замърсяване на разтвора. Сега чакам да ми донесат Вигантолетен 500 . Да попитам това се равняма на една капка Вигантол нали?
незнам на колко капки се равнява. но нашата док. каза да взимаме по 1 хапче. и другите мами тук май по толковадават

# 370
А защо след като Вигантола е изтеглен поради това, че му е опасен капкомера, го търсите в други държави или това се отнася само за партидата в България?

# 371
А защо след като Вигантола е изтеглен поради това, че му е опасен капкомера, го търсите в други държави или това се отнася само за партидата в България?
Либи, възможно е в други държави да има доставки от новите партиди, които още да не са стигнали до нас. Но след като има толкова проблеми с Вигантол ойл, може би е по-добре да търсите на хапчета - лесно се разтварят във вода.

# 372
Аз лично не бих рискувала да купувам Вигантол от където и да е, от къде да го знам какъв е. Поръчах от Испания чист вит. Д, чакам да ми го донесат. На капки е, не знам как се казва.

# 373
  • София
Такъв е, какъвто Stassimira e обяснила - взех, защото е без капкомер, който бил проблема, остана сега и с този дозатор да има проблем ooooh! A така с дозатора като падне 1 капка много малка ми се вижда, но толкова ще давам тогава. Стаси, откъде разбра, че и с румънския има проблем? 

Моят е от Румъния, приятелка ми го донесе.

# 374
Сега чакам да ми донесат Вигантолетен 500 . Да попитам това се равняма на една капка Вигантол нали?
Да, равно е на една капка  Peace
Мисля, че има и Вигантолетен 1000.
Моите хапченца свършват вече и се чудя какво да правя. Имам възможност да си поръчам от Македония Вигантол, но нещо нямам вяра на тая държава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт