Отговори
# 435
Кори  - поради тези причнини не я правя често и слягам минимално количество в маската. Чесно казано ми е малко объркано - какво навлиза в кърмата и какво не. Та ние си мием косите с химикали, ами верото, праха за пране, лака за нокти, крема за кожа....  Та дори и храните - алергенния глутен - този протеин се съдържа в 90% от храните, които ядем - е би трябвало да навлиза в кърмата. И понеже не намирам 100% доказателства в една или друга посока си карам на златния принцип - всичко умерено.
Майчета с "озъбили" се бебоци я кажете как бяха венчетата преди да избият зъбчетата. Нашите венци ми се струват много подути и "къдрави" , но не отпред , а навътре. От няколко дни ми е много смешен мъничък - дъвчи си езичето и го прехвърля от ляво и дясно като малко теленце  Laughing Гледа да налапа неща , но такива на текстилна основа - гризалките /гумени, пластмасови/ не ги иска.

# 436
Дес, нормално е. Аз ходих на лекар заради това. Моя цикъл стана УЖАСЕН, ама направо отвратителен.  Изписаха ми и кръвоспиращи, защото положението беше излязло от контрол. С всеки следващ път сякаш леко се нормализират нещата, но все още няма нищо общо с това, което беше преди.

# 437
И мен ме е страх да излизам откакто Крум беше болен:(
Аз гледам да излизам поне при 0 градуса.Но така като гледам скоро няма да стигнем толкова #Cussing out
Снощи Крум пак се буди да яде на често и май пак има скок в растежа???Мисля че на 6 пак има такова чудо????

# 438
  • София
При мен цикълът дойде  месец след като спрях да кърмя и първият път беше доста обилен -  преди бремеността цикълът ми беше много болезнен но изобщо не беше обилен 3 дена и си заминава. Вторият и третият път беше по добре но за съжаление се появява през 22-25 дена.

Ники го извеждам почти всеки ден - ако няма мъгла или силен вятър ние сме навън. Тази седмица пропуснахме само срядата защото докато се наканим и аз отидох на фитнес а после вече беше късно.Когато сме навън грипът не ме притеснява защото аз с никой не се срещам(нали отскоро живея в Пазарджик и като не познавам никого ходя сама по улиците). Гледам да се разхождаме на по обширни пространства където не се разминаваме с масовият поток от хора.

# 439
и аз още нямам цикъл,но изцяло я кърмя

# 440
  • София
И аз още съм без цикъл.

За паспорта.Ние също не сме на адреса,на който аз се водя по паспорт. Незнам, и никой нищо не ми е казвал за посещение. Трябва ли да предупреждавам наще,че евентуално може да се появи някой  newsm78.

# 441
И на нас не ни казаха нищо за домашно посещение, а и съм сигурна, че никой няма да мине.

# 442
   Вече съм заместила още едно хранене с каша. Давам му бананова. Сега искам да му дам друг вид, дали пка трябва да се въвежда постепенно?

# 443
Ами дано никой да не мине, защото братът на моя мъж като си е вадил паспорт преди пълнолетие са ходили вкъщи да го търсят...  Confused Всъщност нямам нищо против, логично е и така трябва да бъде, ама ..

# 444
  • Русе
И мен ме е страх да го извеждам, но гледам, като излизаме (няма на кого да го оставим) да го взимаме с нас - днеска до Артистика за плочки, утре до не знам къде и то поне по 15 минути усеща чист въздух. Само с тоя грип не знам..Дали няма да е нож с две остриета това излизане...   Confused

Да питам, мисля, че не съм срещала да дискутирате въпроса - на майките със "зъбати" деца - забелязахте ли да стават по-податливи на разболяване, примерно да кихат или да се покашлят повече, преди да им избият зъби?

# 445
аз кърмя и имам цикъл от два месеца - е, някакъв ужас е! не стига, че е много по-обилен от преди, ами е и поне два пъти по-болезнен!! и понеже всички ми разказваха как след раждането цикълът няма да е болезнен, направо се стреснах първия път! отидох на лекар - обясни ми, че е нормално и просто нямам късмет! при някои жени така ставало!
Wink

знаете ли какво ми каза - между другото сега се сещам! - този гинеколог, че кърменето след 4-тия месец нямало никакъв смисъл и само водело да излишни усложнения за майката като мастопатии и др.
 newsm78

# 446
  • София
Моят цикъл дойде на петия месец след раждането. По-оскъден и по-кратък беше от преди, но ще видим сега втория. Все още кърмя, засега не забелязвам това да се е отразило.
За косопада - аз съм с шампоан Ревалид, но не виждам ефект. Фризьорката ми каза, че само ще отшуми и каквото и да слагам няма да е от особена полза. Въпреки че се изкушавам да пробвам с ампулите на Фито.
Не излизаме на минусови температури и засега да чукна на дърво бебка е здравичка. От събота сме се закотвили в къщи Sad Вчера милата си гледаше количката и протягаше ръчички.

# 447
Дайте съвет как да се справя с ушето на Веси- постоянно го превива, ще стане ушатка.

# 448
здравейте момичета
 И ние вече заместихме обедното хранене с пюре...сега хапваме по малко каша явно му харесва да папа и друго освен цица. Инак нощем е кошмар търси цица по няколко пъти като се опитам да му пробутам я биберон я вода настава революция ревв рев и аз пак цица. Понякога се буди веднъж друг път  по три... Кошмар
За цикъла въпреки че кърмя ми дойде още веднага след 40 -те дни... при това много обилен, минах на нощни превръзки, че друго не спасява.

# 449
Дайте съвет как да се справя с ушето на Веси- постоянно го превива, ще стане ушатка.
Аз слагам ленти на главата!

Общи условия

Активация на акаунт