Отговори
# 645
Любов спи настрани,но не само главата ,а се завърта цялата настрани.Като новородено не  искаше така да спи и все по гръб се обръщаше,но сега вече сама се завърта както й е удобно.

# 646
Маринка, питаше за чашата на МАМ  вече пием само от нея, пъвият път се позадави, но бързо се усети и сега си пие без проблем. Няма деления като шишетата и не мога да разбера точно колко изпива, првя около 200мл. и мисля, че половината си изпива за деня.
Излязоха ни резултатите от кръвните  хемоглобина й е 128  Simple Smile Бебка е с по-висок хемоглобин от майка си.
На мен вчера ми дойде поръчката- взех тази http://www.ibebe.bg/hranene/bebeshki-shisheta/prehodna-chasha-mam-malka.html , но ти щом правиш по 200мл вода , по голямата ли си взела???  Иначе на томи топи http://www.ibebe.bg/hranene/bebeshki-shisheta/tommee-tippee-shis … drajki-150ml.html е много по красива и удобна според мен , но я нямаха в наличност, а и не ми се чакаше , че в поръчката имах и пюренца много , които нямаше как да бавя.

Ивелин , не се сеща сам да се обърне като спи, а почва да мрянка и аз го завъртам  Whistling Патенце е още Simple Smile

# 647
  • Бургас
Момичета приемета една виртуална почерпка,че Миши днес стана на 6 месеца  newsm38 Tada baloni и по този случай си хапна 2-3 лъжички тиква и то печена hahaha
,така,че отднес и ние почваме захранването.
Честито на всички празнуващи днес   bouquet

# 648
  • София
Честито на адашчето! Да е жив и здрав, да папка и да слуша мама и тате!

# 649
Консултантките по кърмене посещават ли ни все още newsm78 Приемам съвети и от вас,мами Hug

Йоан  от 6-7  дни  не ми е акал.Не знам  дали да се притеснявам вече...... Само на кърма е,нищо друго не е опитвал и затова се чудя дали вече не я усвоява изцяло и затова не се изхожда или има запек.Колко още да чакам.... за пръв път имаме подобен проблем.Пробвах със сапунче ,с термометър,но нямаше резултат.Няма никакви признаци,че нещо му е некомфортно,яде си все така лакомо,само му се чудя къде го складира newsm78 Дали това не е признак,че му е време вече да опита и друго,освен кърмичка newsm78

Аз за съжаление вече съм с ангина и възпалени гласни струни,положението е зле Cry ,опитвах се дулго време да се оправя ,но не се получи.Пия АУГМЕНТИН,обясниха ми,че е най-чистия АБ ,но все пак минава през кърмата....... ooooh! Confused ooooh! Има ли някаква опастност за сина ми????

БЛАГОДАРЯ предварително  bouquet

# 650
IR, пише, че аугментина е с риск 0 - безопасен, съвместим с и без риск за кърменето или бебето.  Naughty

# 651
За акането се рових из нета преди време, че на една приятелка беба акаше на 4 дена веднъж с термометъра, та това което намерих е че е възможно бебето да не ака в продължение на 10 дни, повече се смята вече за запек. Това билно нормално в някой ситуации понеже кърмата се усвоявала почти напълно от бебето. Щом бебето се чувства добре, значи не трябва да се притесняваш.

Аз да се похваля - моя бебо днес е на голям кеф. Хили ми се като репичка, заспива си нормално. Абе както преди, само дето не спи вече толкова много, но това е нормално.
За пиенето на вода му хванах малко цаката, понеже и ние не искаме водата, даже се давим ако се излъжем да си кусаме. Та на авент биберона, който имам е 2 и му пръскам в устата. И той се радва и аз. Пак е по добре от нищо.
Днес съм се смяла на глас с малкия. Отсавих го в леглото му под активната и по едно време като го поглеждам нашия се обърнал по корем и от решетките стърчат един крак и една ръка. Като ме видя да се хиля и малкия се засрами и се разплака.

Преброихте ли се вече?

# 652
  • София
Преброихте ли се вече?

Да и хич не ми харесва анкетата,особено когато трябва да попълвам за детето,много им се издразних там.

# 653
Я погледнете какво се шири тука http://vbox7.com/play:c02c5b35

Просто нямам думи ееееей. То бива бива ама тия хора са за убиваме. После що не ги пускали в Европата  smile3511 smile3513

# 654
  • София
Един въпрос към тези които са се преброили вече - ние като нямаме брак но сме едно домакинство кой трябва да попълни анкетата или и двамата, и освен това бебето как го преброяват, към мен, към домакинството или как?

ИР съветвам те да започнеш Дуфалак/Лактулоза и двете са безвредни за бебета и могат да се дават до 2 месеца всеки ден. Знам че на много места пише че при кърмени бебета можело до 7 дена да не акат и дрън дрън. Алекс като не беше акал 5 дена педито супер ми се накара, на следващия ден ходихме при доц.Ковачева, която също ми се накара, каза че това било пълна глупост и че наистина може кърмата да се усвоява, но почват да се образуват токсини в организма на бебето и се товари черния дроб и затова Дуфалак или ако не искам Дуфалак, тогава сокове/пюрета от сливи или круши. На нас пюрето от круши в комбинация от Дуфалак една седмица ни оправи червата. Оказа се не че усвояваме кърмата на 100% ами че има лениви черва.

# 655
  • София
Я погледнете какво се шири тука http://vbox7.com/play:c02c5b35

Просто нямам думи ееееей. То бива бива ама тия хора са за убиваме. После що не ги пускали в Европата  smile3511 smile3513
хаха от няколко години не го бях гледала това клипче, старо но златно - няма такива идиоти просто.

# 656
IR, ако дребният ти е със запек, гаранция, че от Аугментина ще започне да ака редовно Wink Да не се учудиш, ако започнат и колики. И аз пих Аугментин преди Нова Година и мога да ти кажа, че голям зор видях, докато схвана от какво е това разстройство и тия газове при малкия. Странична реакция. Нещата се оправят, щом спреш антибиотика.

Ако е много зле и имаш замразена кърма, можеш поне вечер да му даваш от замразената, за да спи по-спокойно.

# 657
  • София
Един въпрос към тези които са се преброили вече - ние като нямаме брак но сме едно домакинство кой трябва да попълни анкетата или и двамата, и освен това бебето как го преброяват, към мен, към домакинството или как?

Ние също сме без брак.Писах ни едно домакинство.Мъжа го писах главата на домакинството.Бебето го броих към домакинството,ама там как се нервирах на въпросите.Нямат ли свестни програсмисти в това министерство. Писах 1 домакинсто от 3 души. А пък въпросите с квадратурата,направо да ги разцелуваш (писах всичко на око).

# 658
  • София
misleto анкетната карта всеки член да домакинството ли я попълва отделно или е една обща?
Защото разгледах примерната анкетна карта и там има информация само за 1 човек

# 659
Аз довечера ще се захващам с това преброяване. Ако знаете каква простотия им е обяснена на анкетьорите: Ако в периода от 1-9 февр. почине човек от домакинството, то на него му се попълват всички данни в анкетата, но ако се е родило бебе в тези дни  - не се описва  hahaha ама така било по европейски етикет.
Леле как изкарват вашите бебченца без да акат толкова дни - при нас ако пропуснем ден настава трагедия. Много ми се мъчи милото - а имам чувството , че всичко го запича от новите храни. Давам круши и сливи ама пак е зор.
Една обща е анкетата за домакинството - а вътре се описват членовете .

Общи условия

Активация на акаунт