относно петна и пъпки намерих това, дано е от полза, може да видите тук: http://www.biberonbg.com/info/petna.htm Днес пак говорих с доки, каза, че било хемангиома и след като нарасне до определени размери после щяло да почне да се смалява и да изчезне, нямало смисъл да го гледа кожен лекар... Прилича на това:http://prikachi.com/files/1408991Y.jpg но е доста по-малко - ох, дано не нараства толкова!
Неприятно, че и нашето е на това място, даже по- към вратлето и няма как да не се закача от дрехите... 
За неспокойните бебчета майка ми постоянно ме плаши, че това било симптом за рахит
пък дано не е права!
Аз си мисля, че първо трябва да се изключат всички други предположения и тогава да се мисли за нещо по-сериозно. agnesianaпробвай да държиш бебчето на ръце, обърнато по корем и ако тогава се успокоява /или пръцка, или уригва /значи е от коремчето и можеш да си отдъхнеш. Може кашата да е провокирала нещо, ако е нова храна?
Ади - чудесна идея за разреденото сокче, със сигурност е по-добре, отколкото подсладените чайчета, мисля да пробвам!
Днес накупих някои неща за малкия - яд ме е, че забравих чашата!
Иначе лишейчетата по крачетата най-вероятно сочели за АД - купих Нахтхерцен да ги мажа по препоръка на доки и да се похваля днес записах Ники на новата педиатърка - да е жива и здрава
и дано никога не й се появи влечение към алкохола, подобно на предишната!
Изумих се днес пред кабинета - 10 човека - и деца имаше - лудница, а аз с маска ходих и всички ме гледат, като Майкъл Джексън
А мънечкото ме усети, като затръгвах и като отвори едни очи и край, а трябваше да спи дълбоко след пюре, ама не - хъка-мъка и не ще и ме гледа, с мъка го оставих на баба му, а като се върнах какво да видя - гушат си се двамката и си се гледат влюбено
малкото така се беше захласнало да я гледа, че известно време сякаш се чудеше коя съм
, ама нищо чудно - свикнал е все да ме вижда рошава и по пижама - и аз да съм и аз ще се чудя коя е тая мацка - хахааа

Либи- за обиколниците - и нашия е само с едни връзки, но аз затискам долната част между решетката и матрака - досега не се е сещал да рови там, пък и дали ще има сила да изрови, знам ли
Аз пък оня ден сутринта в 6 го намерих малкото, изстреляно чак с главата опряно до горния край на креватчето - как е ритал до там не знам, ама
то там има обиколник, но какво ли пази той, след като се е изтласкал толкова... беше вдлъбнал обиколника между две от решетките
добре, че не си беше заклещил още малко кротката главица!

такива ми ти работи, аз ви казвам лека нощ, че не знам утре как ще стана в 6 или в 5, а после може пак да няма заспиване, като днес до 9:30, когато със заспиването на бебо другото ми дете - котарака
пълна лудница!

Май мама ще е красива за рожденния ден на Алекс 
) и пак ще чакам още седмица.