Отговори
# 615
  • София
Издуто е да но не прилича на хематом, а по скоро на някакви кръвоносни съдове  newsm78

# 616
  • София
Аз бях купила безмлечна преди да знам,че има различни,но на нея не пише как се приготвя с кърма,а пък да загрея кърмата до 50 градуса newsm78.
Аз загрявам кърмата до температура приятна за ядене и тогава слагам кашата и пак става

# 617
  • Miami
Мерси, Ади и аз ще пробвам с такъв сок (и шишето ни е същото), пък дано пропие.

# 618
  • София
Купих шишето,купих и сок,за момента нямаме грам успех.

Относно паспортите нашия вече е издаден(проверих в сайта),не е минавал районен,аз бях предупредила наще.

# 619
  • София
Пробвай да и дадеш да пие когато е гладна, примерно 30 мин преди ядене, при нас действа.

# 620
  • Русе
Нашия господин засега отказва вода, но той е още само на кърма..

Имам питанка - ако му се предложи вода от 6 месец след захранване, когато може сигурно да държи предмет в ръцете си, може ли да не е шише с биберон, а примерно преходна чаша (неразливаща ли, как беше)?  Confused

# 621
  • София
Въпрос към майките на деца, които не пиеха от шише... Успяхте ли да ги научите и как се случи това? Имам кърма с изтичащ 'срок' във фризера и трябва да й я дам, но как... ?!? newsm78
Пробвала ли си с тези шишета които са с по-широки биберони (на Томи Типи, Нуби, Медела), нещо такова би могло да я прилъже.

# 622
Аз давам на Крум вода  с такава чаша, но пак безуспешно #Crazy

Иначе за оризовата каша, вие на безмлечните винаги ли слагате мляко?????
Аз първите два дни слагах 50 кърма на 50 вода по рецептата на кашата.... ама много се разводнява тая каша пусто newsm78 Сега вече я давам само с вода/ доста гадно и безвкусно нещо  Sick, но Крум си я хапва Joy/ и после кърмя на воля Laughing

# 623
Въпрос към майките на деца, които не пиеха от шише... Успяхте ли да ги научите и как се случи това? Имам кърма с изтичащ 'срок' във фризера и трябва да й я дам, но как... ?!? newsm78

Ние сме в тази категория, постигнах някакъв успех с шише и биба на Нук, но наистина е частичен успеха - има дни, в които Ния пие без проблем вкл. и АМ, но има дни, в които отказва и се инати! Страшен характер проявява още от сега Crazy

misleto, аз давам безмлечна каша на Милупа, като я правя с АМ (нарочно, за да свиква с вкуса му). Правя 100 мл АМ и допълвам с 4 ч.л. каша, така става консистенция, каквато Ния обича.

# 624
  • София
Имам от посочените шишета,без това на Меледа,но вече смятам да спра с купуването. На НУК също имам.

Ани също харесва кашата без да има кърма или мляко,поне за сега но и аз искам като мимози да свиква с вкуса на АМ.

# 625
Starry , сигурно много си се изплашила мила с падането от дивана. И мен много ме е страх, да не се получи така първото ни обръщане, понеже през деня сме в хола на дивана. Взехме си преносима кошара с идеята да я местя от хола в спалнята, ама сметката ми излезе крива - не може да минава през чупката в коридора. Та сега се чудим каква кошара да купим /не преносима/, имате ли впечатления от тези трансформиращите се в детско легло? Мислех си да вземем от тези легла тип спортна кола направо, но няма да става за такова малко дете. И отново сме на размисли и вълнения от преди година за кошарка  Simple Smile  

# 626
Към захранващите с каша:
 Колко време ще давате само каша преди да минете към продукт Номер 2/например тиква/????
По мойта схема е 7 дни, а Косето Босето дава 10 дори 20 само на каша????!!!

# 627
Starry , сигурно много си се изплашила мила с падането от дивана. И мен много ме е страх, да не се получи така първото ни обръщане, понеже през деня сме в хола на дивана. Взехме си преносима кошара с идеята да я местя от хола в спалнята, ама сметката ми излезе крива - не може да минава през чупката в коридора. Та сега се чудим каква кошара да купим /не преносима/, имате ли впечатления от тези трансформиращите се в детско легло? Мислех си да вземем от тези легла тип спортна кола направо, но няма да става за такова малко дете. И отново сме на размисли и вълнения от преди година за кошарка  Simple Smile  
не питай, няма и да разкавам. Баща й се подсмихва, а аз се чудя как да се успокоя и да н еми личи пред нея, за да не я плаша допълнително. Аз се чудя дали да взема от преградите, коитио мога да закача на дивана и да е като оградка. Иначе не се сещам за тези кошари, които се трансформират в легло.

# 628

На мен ми хрумва, че ако не успееш да пробуташ кърмата с шише, да забъркаш един кекс с нея. Без обаче да казваш на другите, че като чуят кърма и не смеят да хапнат. Това го знам от майка ми, която е била като млекодайна крава. Освен мен е хранила още 2 бебета и се е цедила директно в мивката. Явно не е имало кой да и обясни как да си понамали кърмата. И редовно е правила кекс с кърма, че то си е грехота толкова мляко да отива в канала на мивката. Първия път е казала и никой не искал да го яде, но после си премълчавала и много се харчел кекса  Simple Smile

Моята кърма не успя да спаси Миро от Варицелата  Sad
Добре че я кара леко, с малко пъпки и без Т. То много щеше да ме учуди да го подмине, каката си го гуши, гали и целува. Как да спреш тази любов и да го изолираш малкия  Simple Smile

Стискаме и ние палци за малкото бебче. Сега знам, че покрай грипната епидемия е още по-трудно. Поне на моята приятелка не й дават да вижда нейния миниатюрен юнак в неонатологията, пазят ги от грипа душиците. А това си е тежко за майката.

# 629
Лелееее, пак сте изписали света. Хич не сварвам да прочета  #Crazy
С малко закъснение искам да ви почерпя - днес (т.е. вече вчера) Борко стана на 6 месеца.

Аз правих цял следобед торта, после вечеря и след вечеря декорирах тортата...абе луда работа. Важното е, че стана страхотна. Много съм щастлива.  Crazy

Цони, да кажа, че и аз стискам палци за мъничето  Praynig

На мен ми хрумва, че ако не успееш да пробуташ кърмата с шише, да забъркаш един кекс с нея.
Паднах си от смях. Но идеята не е лоша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт