Отговори
# 585
v_spasova, не ти е лесно! Ама то си е зор с такава малка разлика децата и аз не мисля, че има отношение момиче/момче то си е до детето това колко ще е трудно. Ето моето е момиче, а е от възможно най-трудните....а и тук доколкото и други мами споделят даже май повечето много трудни дечица са момиченца...поне тук в нашата темичка.

# 586
Хоп троп и аз тук  Wink

Ние направихме 2-часова разходка с Мити. тук пече едно слънчицеее много е гот.
Относно тона..  моето мнение е че няма как всеки да усети на всеки емоцията през компютъра виртуално и тн
това е цялата работа аз може да пиша със супер добри чувства нещо и приятелски настроена а някой да не го разбере така и да си помисли че се заяждам примерно.
аз честно казано затова не обичам виртуалното общуване.

и аз тези дни писах относно нашето захранване и писах писах.. в отговор прочетох повече несъгласие отколкото окуражителни постове, но в никакъв случай не си помислих че някой се заяжда

Hug Hug Hug

# 587
Момичета, някои иска ли АМ на ХИП и на Милупа (милумил) тия дни съм ги отворила, но няма да ми трябват, ще ги изхвърля, а ми е жал....Днес пих кафе с Милупата....ама бая кафета ще трябва да изпия, за да ги свърша за 3 семдици  Laughing Laughing или то като е за нас може и по-дълго да стои нищо че не е отворено...но така или иначе са скъпички и е по-добре да ги изяде някое бебче, съхранявала съм ги правилно, запечатани, на хладно, отворени са преди 3 дена.

# 588
На мен много ми се иска да направя кръщене на Матея, но при мен проблемите са повече финансови. За кръстници също трудна работа, аз искам едни, баща й други, а сега като не се разбираме, за нищо не мога да правя планове.
Наложи се да си сменя името във фейсбук на Величкова, че никой не ме знае като Иванова.
Ох, а със захранването смятам от шестия месец да започвам, но аз съм много зле, вижда ми се много трудно. Май много затъпях в последно време.

# 589
  • София
Даниелка Hug Hug Hug Все си мисля, че в нашата темичка винаги сме успявали да запазим добрия тон. Нормално е всеки да има различно мнение и именно това е ценното на форума. Дори да не приемаш гледната точка на другия, той може да те накара да се замислиш и да откриеш нещо ново. И понеже аз често обичам да "давам акъл" (сори, ама ми е от зодията), та много внимавам и се опитвам да подбирам думите си, така че да не засегна другата страна. Ама сигурно не винаги се получава. Та така, не мисля че някой някого иска да поучава или да обвинява, а просто всеки се опитва да аргументира своята позиция по въпроса.
За кръщенето след поста на Ивчето, трудно мога да добавя нещо.   Peace Според мен възпитанието на децата във вяра, било то християнска или друга, е само от полза за тях. Религията учи на ценности, на любов и добродетели, дава опора и сила. А самият ритуал е една хубава традиция.
Ивана я кръстихме на 6 мес, защото искахме да е през лятото и да се получи хубав празник на открито. Много се изкушавах кръщенето да бъде на голям църковен празник, но в крайна сметка предпочетох да е в обикновен ден, за да не се налага да бързаме и препираме, заради други чакащи на опашка след нас. Избрахме да е в Соколския манастир над Габрово, заради атмосферата на мястото. А и баща й е кръстен там. Пак по тази причина Никола мисля да го кръстим това лято в Дряновския манастир, където пък аз съм кръщавана (нали си ми е на мама момченцето). Wink

# 590
  • Варна
v_spasova , търси внимание момата. Като гледам същите номера като на нашия "батко" са  Mr. Green. Пък и това чудо бебешкия пубертет, ммммм супер комбинация е с малко бебе. Joy Трябват само повечко нерви и майната му за да вървят нещата по-леко.
Относно захранването днес направих първата стъпка, купих пюренце - ранни моркови на Гербер. Прибрах го в шкафа и сега трябва да приготвя купички и лъжички и мога да започна. Само да видим кога ще стане  hahaha.

Някой знае ли дали неделя след петдесетница е разрешено за кръщенета, сватби и прочие църковни мероприятия? Защото ако е така нашето кръщение ще е на 28.08.

# 591
  • София
И аз да помоля за по един глас за моя бонбон http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=1889829377879 … 0.109980022354942
talktoher честито на майчетоти да е жива и здрава за да е до вас.  bouquet

Готово, ама съм инкогнито през на мъж ми фейса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 592
V_spasova, все едно чета за нас.Сама съм с двамата, не сме излизали вече 4 дена и... newsm77  Simple Smile
Днес в един момент бях на ръба, затворих единия в едната стая, другия в другата - аз в трета. Blush Та успокоих топката за 5 минути и айде пак. Mr. Green Теди не иска да спи през деня - максимум час и то на порции, каката непрекъснато иска нещо.И в къщи е весело.
Тъкмо Теди почна пак да влиза в режим след болницата и да спи вечер.Сега почна Вики да се буди с рев през 2-3 часа, нещо се е уплашила май, ще взема да я водя някъде да и баят.Та и вечерите не са спокойни, ама това да е.Здрави да сме само. Simple Smile
За кръщенето - Вики я кръстихме като беше на 3 години, съчетахме с рождения и ден, който е лятото.Стана много хубаво празненство с родата на двора в къщи.А го отложихме за 3 години, защото съм била на няколко кръщенета на бебчета и се скъсаха да реват.А Вики вече разбираше и знаеше какво ще правим и защо.Мислим и Теди така да го кръстим, като порасне колкото нея. Peace
А за спора - не мисля, че въобще има спор.Всеки си изказва мнението и толкова, никой не се опитва да се налага и да поучава.От там нататък всеки сам решава кое как да прави и защо.
Давайте го по весело. Simple Smile

# 593
 оф писах писах и ми свърши сесията, аман. После пак ще пиша.

# 594
  • у нас
Момичета, някои иска ли АМ на ХИП и на Милупа

направи си течен шоколад, а съм повече от сигурна че дори и след третата седмица стават за кафе Peace, др. е въпроса "ебати сметаната" Mr. Green

# 595
Току-що разбах, че моята много добра приятелка и шаферка е бременна и бебето ще  Септемврийче. Много съм щастлива!  newsm44

# 596
  • София
Здравейте! Сега успях да ви изчета - баткото си беше в къщи тази седмица и при нас веселбата беше голяма. Сега го изпратих при баба и дядо - да видим дали ще продължат да боледуват, че си разменят разни вирусчета с малките. Машонка, честито на шаферката ти - аз също преди няколко седмици разбрах, че моята кума и приятелка е бременна, но терминът й е 30.08 - без малко и тя септемврийка Laughing
Само споделям идея за ново заглавие - "Няма вече миг спокойствие дори - СЕПТЕМВРИйското дете като пумпал се върти"

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 17:20 от beb4o_fb

# 597
Само споделям идея за ново заглавие - "Няма вече миг спокойствие дори - СЕПТЕМВРИйското дете като пумпал се върти"
Айде пак те обзе музата. Супер е, много ми хареса! А приятелката ми , всъщност, ми беше шаферка. Wink

# 598
Beb4o_fb СУПЕР Е ЗАГЛАВИЕТО БРАВО  newsm44 newsm68 newsm44 newsm51

# 599
  • София
Машонка, редактирах си поста - но ти вече ме беше изловила, че сбърках  Laughing Тази вечер съм сама с мъниците, да знаете, ако утре не пиша, че нещо са ми направили тия чавета Joy

Общи условия

Активация на акаунт