Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
дами, без подсказки тук  Wink
да пишем само въпросите, които са ни затруднили, не и отговорите им  Wink

за срещата нищо не мога да кажа все още

# 31
  • Германия
дами, без подсказки тук  Wink
да пишем само въпросите, които са ни затруднили, не и отговорите им  Wink

Ай, какъв си цербер.  ooooh!  Hug Атти е изрично разрешила дребните хитрушовщини като помощ от приятел.

Опитвам се да намеря категория в която да докарам 100 % и да се кандидатирам за тиквения медал, обаче все едни, два или направо пет въпроса не ми достигат. Най-тежки ми идват рекламните лица. Изобщо не ги помня и намирам много порочна практиката всеки парфюм да се свързва с определено лице. Всички рекламни снимки да са с това лице ми идва задължаващо да се разпозная в него - е, как да стане това с Кейт Мос, като тя тежи, колкото един лаптоп Whistling

# 32
  • София
дами, без подсказки тук  Wink
да пишем само въпросите, които са ни затруднили, не и отговорите им  Wink

Ай, какъв си цербер.  ooooh!  Hug Атти е изрично разрешила дребните хитрушовщини като помощ от приятел.

Опитвам се да намеря категория в която да докарам 100 % и да се кандидатирам за тиквения медал, обаче все едни, два или направо пет въпроса не ми достигат. Най-тежки ми идват рекламните лица. Изобщо не ги помня и намирам много порочна практиката всеки парфюм да се свързва с определено лице. Всички рекламни снимки да са с това лице ми идва задължаващо да се разпозная в него - е, как да стане това с Кейт Мос, като тя тежи, колкото един лаптоп Whistling
Хахахахаааа  Joy Joy Joy колкото един лаптоп, ама събори цял Джони Деп!  Joy

# 33
бихте ли ми препоръчали парфюми с бели цветя

# 34
  • виртуално
най-белият парфюм за мен е Paco Rabanne Pour Elle

# 35
Атти  bouquet за тук, за тук, ама днес как се разочаровах...Засилих се да си купувам "Коко"(Шанел), обаче нямаше Whistling за сметка на това се запознах с Chanel N°5 Eau Premiere...останах очарована, но за съжаление след час нямаше нищо на ръката ми Sad И сега съм в чуденка, дали да си поръчам Коко от интернет, или да си взема  Eau Premiere LaughingПомагайте Grinning

# 36
Чистата отрова на Диор и Идилията на Герлен, моите любимци при белите цветя.

# 37
J`adore L`eau Cologne Florale Dior, нежни бели цветя.

Коко* изчакай да заредят Коко ЕДП в магазин и си го купи оттам. Hug

# 38
  • София

Thierry Mugler - Alien Eau de Toilette

Много бели и много цветя  Peace

# 39
  • София
Атти  bouquet за тук, за тук, ама днес как се разочаровах...Засилих се да си купувам "Коко"(Шанел), обаче нямаше Whistling за сметка на това се запознах с Chanel N°5 Eau Premiere...останах очарована, но за съжаление след час нямаше нищо на ръката ми Sad И сега съм в чуденка, дали да си поръчам Коко от интернет, или да си взема  Eau Premiere LaughingПомагайте Grinning

Мен ли питаш? Голяма грешка  Naughty От мен съветът е винаги "и трите, дядо попе"  Blush

Сега сериозно - коя концентрация Коко е изборът ти? Ако е едп, подкрепям напълно и изразявам предпочитанията си към него.
И при мен не са трайни конкретно тези двата парфюма. Наблюдения върху други Шанели нямам толкова подробни. Върху други хора пък стоят и не мърдат часове и дни. Каквото и да решиш, първо се убеди как ти стои на кожата и тогава купувай.

# 40
Quizz : Spicy note
Quiz level : Level2
You got 5/10 (50 %)
Score : 75
направо съм гола вода Embarassed
И ЛМ ме ядоса преди това,затова ще види Shaal nur,ама друг път Twisted Evil
Мимс,ще те запознаем Hug

пп.Отивам,да си поправям оценката в някоя друга област Wink

пп.2
Quizz : Galbanum
You got 8/10 (80 %)
Score : 120

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 16:59 от goddess

# 41

Thierry Mugler - Alien Eau de Toilette

Много бели и много цветя  Peace
Да, малко цитруси, малко от Алиен и бели цветя, много го харесвам и много ми се носи  Heart Eyes

# 42
  • Sofia
Quizz : Special New Trends and Fragrances Quiz
You got 7/8 (88 %)
Score : 105

Исках да видя с какво ще ме  изненадат. Е, успяха - техните новости за мен са старости. Може тестовете д са по-отдавнашни.
новият парфюм на Герлен бил Идили - ние откога го разниихме и му се наносихнме.

Издъних се на въпроса коя  знаменитост лансира тази есен нов парфюм, защото на Куин Латифа  отдавна го знам и реших 1е ще е нещо по-ново и непознато..

Белоцветни парфюми за мен са Pure poison, Kenzo Amour florale, Black orchid  voile de fleur, Armani code edt

# 43
Дали това не е моята олфактив група,чак толкова неща да знам Shocked дали не съм прикрита или неосъзната шипроманка newsm78
Quizz : Chypre accord
You got 9/10 (90 %)
Score : 135
Сбъркала съм само рекламата на Гучи,само на този въпрос стрелях на сляпо Rolling Eyes

Атти,прекрасна тема    bouquet

Quizz : Floral bouquet accord
You got 8/10 (80 %)

А на муск-а как се изложих,ама забравих да копна резултата,имах само два верни отговора Embarassed

Ох,много е интересно,не мога да се спра Laughing

пп.На кожените само 3 верни отговора Rolling Eyes
Quizz : Special “Noir” Quiz
•   Quiz level : Level3
You got 6/8 (75 %)

Question 7 "One of these men’s scents reveals a suave and slightly smoky blend of several varieties of vetiver. Which one is it? " :грешен
Question 8 "Which of these fragrances has a yellow-and-black bottle?" :грешен
Question 1 "Which designer came up with first a ‘black’ scent for men, then a variation christened ‘double black’?" :тото
Тъй че се броят за 5/8 Thinking

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 19:06 от goddess

# 44
  • Стара Загора
Днес си получих Елиъна, обаче ме съмнява нещо. Поръчах го от парфюми-шоп.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт