Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Поднасям искрените си благодарности на Годесчето и Атти, за възможността, която ми предоставиха да опозная техния парфюм! Като извинение за забавянето от още един ден, им поднасям и това описание.  bouquet Колкото и дълго да се носи този парфюм, все нови неща ще изникват, но за 48 часа непрекъснато и неинфектирано проучване, реших, че мога да го опиша.

ПП Не разбрах какво носи на своя ден нашата рожденничка? Шанел или е излишно да питам?
Натали  bouquet Hug много добре ми звучи описанието,ще пиша някой ден дали и моите представи ще са същите Heart Eyes
Рожденичката ни не е с Шанел,изневерила е на бранда Flutter ама нека тя,ако желае да сподели накъде е залитнала Wink Laughing

# 556
  • Германия
Съжалявам за повторния пост.

Натали, четох ти описанието на парфюма на Етро. Според мен Нур е името, а Shaal \Sha'hal\ е "лъвица"....Лъвицата Нур описва ли добре уханието според теб?

Смарти, рових на три езика Шаал Нур, никъде не попаднах на лъвица. Индийска принцеса, която е вдъхновител на много яхтаджии, това е единственото до което се добрах. Нищо лъвско няма в аромата, той е сърне, никакъв лъв.

# 557
  • Там, където ме обичат
Мисля, че идва от арабската или персийската дума noor - осветявам, озарявам, а шал е шал на персийски.

# 558
Аааа, ето какво било.  Heart Eyes

# 559
Дам, ще успеете ли да "разчетете" парфюмите на тази снимка (от един блог,който следя е)? Wink
Аз виждам някои познати, но не всички успявам да позная.

# 560
Клое и Нина...и май нещо на Етро, но не съм много сигурна Rolling Eyes

# 561
Аз виждам Нина ричи червената ябълка,Бюти на Чичо келвин,долче вита,клое,армани ,дейзи,други не разпонавам

# 562
онова с русото човече беше на една певица, в момента ми избяга името  Embarassed
бялото дел позо с помпата или бъркам?

# 563
Има и Ланвин - Eclat d'arpege

# 564
  • София
онова с русото човече беше на една певица, в момента ми избяга името  Embarassed
Harajuku Lovers на Гуен Стефани  Peace

Преди малко се сдобих с първите очила в живота си, което изобщо не е за хвалене всъщност, но за да не е толкова неприятно, поне са Тиери Мюглер (нали няма изненадани?  Mr. Green )
http://www.eyewearplanet.com/thierry-mugler-eyeglasses-3581-with … ption-lenses.html

# 565
онова с русото човече беше на една певица, в момента ми избяга името  Embarassed

Хараюки нещо си на Гуен Стефани мисля.
Видях нещо и на Лора Мерсие. Другите сте ги споменали

Атти ме е изпреварила  Grinning

# 566
  • някъде под слънцето...
А аз познах основата за ФДТ на Бенефит(която в обЩи линии не е моята основа Naughty)
http://www.benefitcosmetics.com/Benefit-dr-feelgood/dp/B000FBLTI … rchRank=salesrank

# 567
Ооооооооо, цуцки-муцки как сте?
Викам си чакай да вляза да ги проверя бандитките кви ги вършат. Аз ви чета, ама не се включвам. Тия дни ще трябва да освобождавам шкафа с парфюмите, та ще им правя голяма чистка, че се позадръстих, а не ги ползвам.

Лека и цунки.....  bouquet

# 568
Нямате грешка  Hug
В горния десен ъгъл с помпата какво е?  Thinking

Да, на Гуен Стефани, Хараджуку Ловерс Бейби е (аз обичам много Love от серията).

# 569
Виждам и това (untitled) Maison Martin Margiela
http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/-untitled--7865.html
Вижда ми се и един Ван Клийф

пп.не е Ван Клиф

Общи условия

Активация на акаунт