Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 948
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Привет, парфюмни! Влизам да ви информирам, че в България официално ще се внасят ароматите на Агент Провокатор. И, разбира се, ще се предлагат във верига Дъглас/Бютизоун. Peace
Още този месец щели да дойдат.  Crazy
Ще има и най-новия Агент. Толкова много искам да го помириша. Party

Натали, много ви е интересно да чета сравненията ти. Hug
Аз съм на мнение, че дори при различни климатични условия парфюмите проявяват различни характеристики и са доста различни. Като отида на морето, понеже там винаги духа вятър и е много влажно със специфичния морски аромат, усещам парфюмите си винаги по различен начин. Венага става ясно, че един и същи парфюм би бил усетен различно от мен и Мимси например дори само заради различното местожителство при равни други условия.

# 646
Привет, парфюмни! Влизам да ви информирам, че в България официално ще се внасят ароматите на Агент Провокатор. И, разбира се, ще се предлагат във верига Дъглас/Бютизоун. Peace

Най-накрая Simple Smile Simple SmileНикога не съм тествала ароматите от тази марка,а най-любопитен ми е Maitresse

# 647

Най-накрая Simple Smile Simple SmileНикога не съм тествала ароматите от тази марка,а най-любопитен ми е Maitresse
И на мен ми беше любопитен и го взех на сляпо. Боже, колко алдехиди и някакви студени бели цветя. Да не ми се разсърдят почитателите му/Мисля Мими23 и Денси го харесваха/, но очаквах някакъв секси аромат, а то едно нищо. По-скоро би отблъснало.  Whistling

# 648
  • Варна

Аз съм на мнение, че дори при различни климатични условия парфюмите проявяват различни характеристики и са доста различни. Като отида на морето, понеже там винаги духа вятър и е много влажно със специфичния морски аромат, усещам парфюмите си винаги по различен начин. Венага става ясно, че един и същи парфюм би бил усетен различно от мен и Мимси например дори само заради различното местожителство при равни други условия.

За това наистина не се бях замисляла, има много резон  Peace
Всъщност, така е. Иначе нямаше да казваме - във влажно време това седи еди-как-си, а в сухо и слънчево - по друг начин. А и може би специфичният въздух във всеки град подпомага различното възприятие.
Ама какво се чудим - като наближи някой да ходи някъде, неизменно възниква въпросът: какво да взема? Взимаме 4-5 парфюма и после се оказва, че сме носили един или два, другите някак не са се държали така добре, както в обичайната ни среда.

# 649

И на мен ми беше любопитен и го взех на сляпо. Боже, колко алдехиди и някакви студени бели цветя. Да не ми се разсърдят почитателите му/Мисля Мими23 и Денси го харесваха/, но очаквах някакъв секси аромат, а то едно нищо. По-скоро би отблъснало.  Whistling
О не ние с Мими сме големи фенове на Агента. Heart Eyes Hug Метресата ми харесва, но отдавна я разкарах, тъй като не я носех.
Определено обаче Метресата ще бъде най-продавания в нас аромат на Агент Провокатор. Другите три просто са много трудни и няма според мен да се харесат достатъчно.
Залагам аз лично много надежди на новия.

# 650
Моля, някой, който познава и двата варианта -  ЕДТ и ЕДП на Kingdom Alexander McQueen, да ми каже има ли голяма разлика?

# 651
  • София
Аз не знам, мен току-що ме открехнаха в една съседна тема какво означава едт и едп  Crazy

# 652
  • Враца
дай да се открехнем и ние Simple Smile

# 653
# 654
Ееее, Атти, от къде да знаят хората, че във вените ти тече парфюм!?  Laughing Ми правилно са ти отговорили пък. Peace

# 655
  • София
То си е така де, ама аз питах нещо съвсем друго предишната потребителка, че нещо не ми стана ясно  newsm78 не иска тестер, защото има разлика между едт и едп  newsm78

# 656
  • Враца
да, и аз очаквах отговор от нея  Peace

# 657
... не иска тестер, защото има разлика между едт и едп  newsm78
Напротив, тя предпочита тестер!  Wink
Освен това преди две-три години повечето от нас бяха точно толкова смешно-неуки по адрес на парфюмите. Рядкост и природна забележителност са родените с парфюм...

# 658
  • София
Така де, аз съм се объркала, но така или иначе не ми стана ясен коментирания от мен пост. Иначе отговорът след това принципно е правилен Simple Smile

# 659
  • Германия
Атти, предлагам да преиздадеш учебника си.  Peace Щом и Айнщайн те цитира.....

Общи условия

Активация на акаунт