Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Емиа, а как ги изтри, че аз нещо не се справям май  Embarassed?
Оле, това е ясно, но аз искам изцяло да го махна. Преди отстрани на парфюмчето имаше хиксче и ставаше бързичко

# 706
Разбрах те  Hug
Отиваш на посочените опции и кликаш върху тази, която си отбелязала. Би трябвало да е зелена на цвят (опцията). Обяснявам като абориген в кралския двор  ooooh! дано си ме разбрала

# 707
Мерси  hug, успях!

# 708
Според повечето продавачки в България има много спрени парфюми  Laughing

О, винаги ,когато нямат някой в магазина, е спрян! Щом те го нямат, значи е спрян! Това е! ..или, както казва Атти, никога не е бил пускан!  Crazy
Няма такъв парфюм ми е любимото. Whistling
О ,да ,последно го чух в Дъглас,търсех Галиано едт,че ми беше вече неудобно да ходя в един друг магазин за четвърти път да го тетствам Joy сега вече трябва да го знаят,защото го имат Wink

пп.Момичета от Дъглас,знам че четете,моля ви не се сърдете и не ме гонете,като дойда пак в магазина ви Grinning
Споко Laughing Ако четяха, чак толкова много тук, нямаше да "спират" и да обричат на анонимност  парфюми масово... Mr. Green

# 709
О, това за в БГ си е ОК - нищо да не разбират, а да се правят на важни, но нали помните как разказвах за един наперен мазен консултант в бутика на Том Форд в най-новия уникално скъп търговски център във Вегас? Та въпросният мазняр най-наглоо ме убеждаваше, че такова животно като Цветен Воал Том Форд не е създавал никога Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 710

пп.Момичета от Дъглас,знам че четете,моля ви не се сърдете и не ме гонете,като дойда пак в магазина ви Grinning
Споко Laughing Ако четяха, чак толкова много тук, нямаше да "спират" и да обричат на анонимност  парфюми масово... Mr. Green

Аааа,нашите тук четат,аз поне знам за няколко,ама лошо няма,интересуват се момичетата и така трябва Naughty

Помним,помним,Аси,още съм в шок Shocked

# 711
Ха, пък аз изобщо не посмях да доближа това лято в Галерия Лафайет до щандчето на Том Форд, щото тримата консултанти ми заприличаха на евангелисти. Малко по-лустросани, но също толкова мазни!  Laughing

# 712
  • Germany
Днес пробвах Sensuous Noir на Estee Lauder и на първо четене много ми допадна. По мое мнение това би трябвало да е дамският вариант на Encre Noir (всеки път в парфюмерията на Красно село ме поправят на Ънкър ноар  ooooh!, та не смея да го произнеса). Точно усещам базата му, допълнена с елегантен жасмин и любимите ми пипер, подправки и пачули, аз усещам и червени плодове и страхотен тамян. Наистина ми напомня на Ню и Орхидеята, но е една идея по-сладък от Ню и не усещам киселата жица, която пък ме дразни в орхидеята. Подправките също са добре балансирани, няма никоя натрапваща се. Като трайност също се държи много добре, ще трябва да го изследвам обстойно, но определено ми харесва. Единственото, което ме спира от покупка е наличието на 3 подобни аромата, но .... знае ли се  Wink
П.п. Натали, какви бяха цените в De на 30 и 50 мл?

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:39 от kovatcheva

# 713
  • Германия
Натали, говори ми още малко за Енкрето и съм готова Hug

Паля фитили всякакви! Whistling
Разходих го по тъмна доба, при заспали насекоми. Държа се мъжки на 3 градуса вечерни температури. Класическа роза, охранена, без да е тежка като Нахемската. Много присъствена, много интензивна, много медена. С напудрен нос, засмяна. Съхне дълго и се кротва много луксозно. Не я мори вода, заглуши ми сутрешния Линстант и го отнесе като плувка. Милейди ме хвърли в джазовия оркестър ooooh! с това сравнение с Sensuous Noir. Този е тих и фино тамянест, а пък Ънкър Ноар  ooooh!си е направо зурни и тъпани. Почти нищо общо не намирам между двата. Милейди, ще проверя цените отново, че го мярнах и тук поскъпнал. Все пак в ибей го има доста по-поносим.

ПП Милейди, ти за мъжкия  Ънкър Naughty ли говориш като споменаваш за прилика със  Sensuous Noir. Аз май не съм те разбрала правилно. Сори.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:39 от Натали Никол

# 714
  • Germany
Ааааар не съм обяснила правилно - сравнението ми е с мъжкия Еncre Noir  Peace
Дамското нали знаеш какво е за мен - роза, роза, роза. не знам как се развива, защото не го изтърпях на себе си и отидох да го отмия.

# 715
  • Германия
Усетих се и съм се редактирала и ти като си писала Hug

Милейди, с Анкре /а -то нещо средно между "а" и "е" мога да се съглася, ама с Ънкър, направо съм потресена. ooooh! Мимси да каже. на мен този ми е трети език. Чак. Crazy

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:50 от Натали Никол

# 716
Ааааар не съм обяснила правилно - сравнението ми е с мъжкия Еncre Noir  Peace
Дамското нали знаеш какво е за мен - роза, роза, роза. не знам как се развива, защото не го изтърпях на себе си и отидох да го отмия.
Между другото, дамският след отмиване става прекрасен.
Преди това е твърде много роза, дори за мен. Известната розо-любителка. Grinning

# 717
  • Варна
Encre.
"en" се происнася като носово "ан", като "а"-то е затворено, с лек уклон към "о". Нещо като да се приготвиш да кажеш "а", а да произнесеш "о" с отворена като за "а" уста.
"е" в края на думата е нямо, не се чете, т.е. - анкр, това е правилното произношение.
Да не забравите френското "р"  Naughty Laughing
Ей сега виждам как сума ти и народ се пробва  Joy

# 718
  • Германия

Ей сега виждам как сума ти и народ се пробва  Joy

Направо ми се върза езика на фльонга, че съм и на две чаши шампанско.   newsm09

Еми, затова ли толкова ми харесва след душ този Анкр. Мириша си сега ръката и ми е много луксозно. А ти усещаш ли мед?

# 719
Encre.
"en" се происнася като носово "ан", като "а"-то е затворено, с лек уклон към "о". Нещо като да се приготвиш да кажеш "а", а да произнесеш "о" с отворена като за "а" уста.
"е" в края на думата е нямо, не се чете, т.е. - анкр, това е правилното произношение.
Да не забравите френското "р"  Naughty Laughing
Ей сега виждам как сума ти и народ се пробва  Joy
newsm20 newsm20 newsm20
Друго си е да се обяснят езиковите явления.
Удоволствие. Hug

Общи условия

Активация на акаунт