Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Аз май съм имала Ейлиън с квадратна глава като на Crazy ????? Thinking!!!
На шипровия куиз имам 10/10!!!А шиприте най не ги долюбвам
Ами възможно е да си имала,щото както казах във фрагрантика в дясно снимките са дадени и двата варианта Wink

Леле,Алекса,утепа ни с това 10/10 то май наистина,тия дето не ги долюбваме ги познаваме по-добре,щото май повече четем за тях,че да не се подлъжем на сляпо Joy

# 91
  • София
Не искам да подклаждам спор и съмнения, но с цел изясняване на случая да кажа, че квадратна глава имат всички лимитки на Ейлиън - цветни, ликьорени, едт, както и едп, но в 90-мл шише  Embarassed Обаче не съм сигурна за рефилабъл опаковките, моят не е такъв. Alien Sunessence обаче изглежда точно като на снимките на Крейзи Лейди, само че е жълт (60 мл опаковка).

# 92
Атти,няма смисъл да спорим,просто разсъждаваме и се опитваме да помогнем на Крейзи,за съжаление не можем на 100% без да сме го видели на живо и да сме го подушили,а иначе последните 3 снимки на Елиън във фрагрантика,са като на Крейзи,но без златния обков на дъното.

# 93
  • Козлодуй
Пристигна ми 10 Corso Como.Първи тест на ръка-this exotic, sensual and mysterious perfume за моя нос = Gucci Rush for Men
Натали,а какво ще ни разкажеш за Пачулито на Етро?

# 94
Пристигна ми 10 Corso Como.Първи тест на ръка-this exotic, sensual and mysterious perfume за моя нос = Gucci Rush for Men
Сънчо, интересен ми е този парфюм. Моля те да разкажеш повече за него, като го носиш. Hug  bouquet Не разбрах прилича ти на мъжия Гучи ли?

# 95
  • Стара Загора
Та така.  Laughing И аз се очудих, че на някои снимки има златен обков на дъното.  Rolling Eyes Снощи си пръснах на китката към 7 часа и още се усеща леко, като имате предвид, че преди малко излезнах от банята.  Peace Ако беше менте според мен нямаше да мирише повече от 2-3 часа.   Whistling
А относно стеснението, в профил погледнато, отдолу е по-широк и нагоре се стеснява.  Peace

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:55 от ~ CraZy Lady ~

# 96
Момичета,утре вечер ще ходим в някакво заведение,не съм ходила там,но ми се струва че е тип кръчма Rolling Eyes и се чудя какво да си напръскам,което да удържи на цигарен дим и да не е асоциално-демек изключвам варианта Черен кашмир,Инсоленс,Уоманити и Галиано ЕДП-не искам да се чувствам без парфюм,но не искам и да дразня околните-чудех се за Еликсира на Мерве,но приемам всякакви предложения Hug

А относно стеснението, в профил погледнато, отдолу е по-широк и нагоре се стеснява.  Peace

Мисля си,само си мисля,че и в анфас трябва да е така,но по-малко изявено,ама не съм много запозната с различните версии на бутилката,само от снимки Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:59 от goddess

# 97
  • София
Хабанита?
Ще облагороди цигарената обстановка с една хубава пура Simple Smile

# 98
goddess, Хабанита! Като се смеси с цигарения дим няма да го усещаш него, а само парфюма си! Peace

ПП. Хаха, Атти! Heart Eyes Hug

# 99
  • Козлодуй
Сънчо, интересен ми е този парфюм. Моля те да разкажеш повече за него, като го носиш. Hug  bouquet Не разбрах прилича ти на мъжия Гучи ли?
Именно Peace Даже смятам да ги сравня с едновременно тестване в близките дни,имам мини на Гучито от фрагранса.Денс,мога да предложа пробичка,не умея да ги разказвам ароматите... Hug

И аз помислих първо за Хабанита,заклевам се.Но нали не трябва да е асоциален,смятах да замълча Mr. Green

# 100
  • София
Ами на мен не ми е асоциален, а точно обратното  Heart Eyes

Бижу  Joy Joy Joy  Heart Eyes

# 101
Какво по-социално от това, да влезеш в опушена кръчма миришейки на скъпи пури и лукс!? Wink Моментално се вписваш в обстановката!

# 102
  • Варна
Сънчо, интересен ми е този парфюм. Моля те да разкажеш повече за него, като го носиш. Hug  bouquet Не разбрах прилича ти на мъжия Гучи ли?

Аз не помня на какво мирише въпросното мъжко Гучи, но 10 Corso Como на мен ми мирише основно на сандалово дърво. Почти и изцяло само това, плюс много лек тамян. Много тих, стои страшно близо до кожата. Изключително дискретен парфюм, с еднакъв успех може да се носи и от жена, и от мъж. В базата даже излиза нещо сапунесто-бръснарско, което веднага го препраща в мъжката категория според моите представи. Но иначе го определям като унисекс.
Развитието му става много бързо (макар че не може да става въпрос и за някаква кой знае каква променливост), буквално за минути уляга и застива в крайната си фаза.

# 103
~ CraZy Lady ~,поръчвала съм от въпросния сайт и всичко си е било редовно.Уомънити си имаше и хологравния знак и калъфче за парфюма !За мен са коректни,има си и адрес и телефон.Пращат и фактура !В момента има една Каролина в къщи за приятелка,но довечера като я отвори ще пиша дали и с нея всичко е наред.Досега проблеми със сайта съм нямала.

# 104
  • Стара Загора
~ CraZy Lady ~,поръчвала съм от въпросния сайт и всичко си е било редовно.Уомънити си имаше и хологравния знак и калъфче за парфюма !За мен са коректни,има си и адрес и телефон.Пращат и фактура !В момента има една Каролина в къщи за приятелка,но довечера като я отвори ще пиша дали и с нея всичко е наред.Досега проблеми със сайта съм нямала.

212 на Каролина Херера ли имаш предвид?  Laughing Аз него го харесвам, но ще си го взема напролет, че май не е за сега.  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт