Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Аз условията ги прочетох още преди да поръчвам, но предвид, че парфюма е пристигнал без опаковка ?  newsm78
Kакто и да е. За друг път ще ми е обеца на ухото от Мегашоп или от Гет.бг в крайна сметка.  Peace
Благодаря ви отново.   bouquet
В изгодна позиция си,за липсата на опаковка,ще настояваш за 100% възстановяване Wink
За гет имаше няколко лоши отзива преди 2-3месеца,но лично нямам впечатления.

Ще го тествам утре пак повечко. Доста силен е аромата иначе. Имала съм менте на Булгари Омния Кристалин, което почти не миришеше.  Sick То колкото е лек, не питайте ментето как беше. Като планински въздух.  Mr. Green От гет-а лятото си поръчах Аква ди джоя и Дрийминг на ТХ и са ок. Лично приятелка, която ги има каза, че и нейните са същите, но знам ли.  Laughing
Така и така съм започнала да питам, препоръчайте ми откъде да си поръчам Май инсоленс.   bouquet

# 61
  • Варна

Quizz : Benzoin
* Quiz level : Level2

You got 3/10 (30 %)
Score : 45

Срааааммммммммм!!!!!!!!!  Crazy

# 62
Имам 11 шипър-флорал-а,до сега живеех в неведение newsm78 и си мислех,че не понасям шипри Joy смалко изключения,ама те много били изключенията ooooh!

пп.Мимс,пробвай с нещо друго,ще се изненадаш колко много неща знаеш Grinning

# 63
  • София
Атти, направо сме като деца в сладкарница Mr. Green

Quizz : Special New Trends and Fragrances Quiz

You got 6/8 (75 %)
Score : 90

Сега ще пробвам и рози-те Wink

# 64
  • София

Супер, много се радвам, че идеята ви харесва, виждам, че е интересно за всички  Hug

# 65

Супер, много се радвам, че идеята ви харесва, виждам, че е интересно за всички  Hug
То и затова темата замря Joy
На мен ми беше много интересно,утре пак Mr. Green
Интересно ми е къде ще се издъня с един верен отговор Laughing
Да взема титлата за най-ниска оценка искам,другата......приза го оставям на Натали Hug

# 66
Двете любими:

Пачули - 7/10
Роза - 8/10

Заключение: доволно запозната, без излишества, като рекламните кокали на Кейт Мос.

От другите: Special Mystic Waves, к'вото и да е искал да тества авторът: 7/8

Тестовете са супер, ще си играйкам вечер за отмора. Sunglasses

# 67
Пет страници, уаауу, бързи сте  Simple Smile
И аз връткам, но не стигам повече от 80% резултатност  Mr. Green

# 68
  • София
Quizz : Chypre accord
Quiz level : Level2
You got 9/10 (90 %)

Атти , страхотна идея- забавна и развлекателна   bouquet
Издигнах се в собствените си очи колко много знам Joy

# 69
Атти, дарлинг, страхотна тема и идея. Направо ни вля свежа кръв и станахме много активни.

Мойте любими подправки:
Quizz : Vibrations of spices
You got 7/10 (70 %)
Score : 105

Не е идеално, но става. Имаше лесни и трудни, и не особено подправкови въпроси.

# 70
Quizz : Sandalwood

You got 6/10 (60 %)
Score : 90

Ей толкова от първи път, отивам да се пробвам на нещо друго Grinning

# 71
Най-много изкарвах 9/10,най-малко 5/10.Продължавам с пълна газ да видя къде ще съм най-добра(10/10)и къде  пълна нула Mr. Green. Hug

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 22:41 от allexa27

# 72
Много интересно и зарибяващо. Heart Eyes
Заковах Жасмина с едно налучкване. Mr. Green Другите засега не мога. На някои направо провал.
Quizz : Jasmine

You got 10/10 (100 %)
Score : 150

# 73
  • при морето
quizz: IRIS
level: 2
You got 5/10 (50 %)
Score : 75

Пробвах се.....само. Blush
Интересно е.

Quizz : Vibrations of spices
You got 9/10 (90 %)
Score : 135
Аааа,тук съм по-добра... BlushВсе пак става въпрос за любимата ми Канела. Heart Eyes
Наистина е много зарибяващо.

Но ще бъде още по-хубаво,ако може някак да се изведат верните отговори,та поне да научим нещо,например ,откъде идва,коя част от растението/ако е цвете/ се използва за добиване на екстракта и т.н.Аз например мога да извадя моите 2:за Ириса и за Смолата-верните неща,нали разбирате.Атти,одобряваш ли?А другите?На мен ще ми е много интересно,а и няма да отнеме много време,предполагам.При подправките например е много интересно-там са толкова различни и някои напълно непознати...Аз например не знаех,че жасмина цъфти юли-август,че на ириса корените му се използват за добиване на маслото...Хайде,навити ли сте? Hug

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 22:47 от Winter fairy

# 74
  • Козлодуй
Пробвах се набързо с любимото пачули,но ми е трудно с езика-ползвам Сократ Интернет полиглот преводач Mr. Green
You got 8/10 (80 %)
Score : 80
Задоволително.Като се има предвид,че 1-2 налучках Grinning
Изпратих щерката да ми дири Неонатурата.По принцип ме реже и не ми ходи по акъла,но тоя път се постара детето.Написах и името за по-сигурно на смс.Оказа се,че имало 2-3 вида,но на никой от тях не пишело Cocoon и продавачката не могла да я ориентира Twisted Evil Толкова ли са зле,това в Сити център не е ли специализиран магазин на Ив Роше?!Беше ме яд много.А и на работа нямам нет,няма как да потърся подробности за надписи,кутия и т.н.Детето после пак се обади да ме успокоява,пръснала си един от тях,казва:"Мамо,мирише на тези,дето ти харесваш.Може да мирише и до утре като се прибера,ако е той,другата седмица ще ти взема."
Така,оплаках ви се,отивам да спя.

Общи условия

Активация на акаунт