Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • при морето
Много благодаря на всички,които се отзоваха за Ориенса!Денси,Бижу,Мимс,целувки! Heart Eyes
Няма да го мисля . Щом е предимно плодове,тцъ. Naughty
Относно Асенти,Натали,аз го имах,много красив аромат.Точно като отлежал коняк,прилича страшно на Ларте,но е с една идея по-ретро.Стои много красиво,плътен е,но няма шлейф.Лично аз бързо му се наситих.Може би периода ми е бил такъв.
Сега,моля,кажете ми какво да избера за дълъг път-до София и обратно-тръгваме тази вечер,след около час,така че побързайте с мненията-колебая се между Амбър наргиле,Органза индесенс,Елиън и Коромандел.Засега клоня към първия... newsm78

# 256
Последния Peace
Но най-добре да избереш аромат,с който се чувстваш най-комфортно Wink

# 257
Първия и то в малка доза. На път не е добре да носиш задушливи и силни парфюми. Коромандел със сигурност не е за път, особено ако има и други хора в колата и им прилошава.

# 258
  • София
Атти, трябваше бързо да реша дали го искам, и от много колебания накрая се отказах Confused

Нищо де, аз и без това не съм сигурна дали го искам, даже не съм го помирисвала Crazy

# 259
Денси,ми те на мен всичките са ми силни и най-вече Наргилето и Елиън newsm78 ама хора разни и усещанията са различни.
Аз като пътувам,слагам нещо свежо и чисто,така се чувствам най-добре Grinning

# 260
Денси,ми те на мен всичките са ми силни и най-вече Наргилето и Елиън newsm78 ама хора разни и усещанията са различни.
Аз като пътувам,слагам нещо свежо и чисто,така се чувствам най-добре Grinning
Да и аз, особено дълъг път с придружители. От посочените Наргилето стои най-близо до кожата, или по правилно в случя е да се каже не прави булчински шлейф, затова предлагам него. Всичките са вечерни и неподходящи и за мен, но Зимната ще изпраща сигурно сина и иска да е зашеметителна. Simple Smile

# 261
Наргилето го познавам само от проба,но имам усещането,че няма да ми стои близо до кожата.

Затова Есънс ми е перфектния вариант за пътуване,никого не дразни и се чувстваш все едно току-що си излязъл от банята след освежаващ душ и си се парфюмирал.Изпитах го многократно в жегите това лято на мотора с кожените дрехи и нито за миг не се почувствах мръсна,потна или мизерна  с него,при това и ми е траен Heart Eyes

# 262
  • София
Атти, трябваше бързо да реша дали го искам, и от много колебания накрая се отказах Confused

Нищо де, аз и без това не съм сигурна дали го искам, даже не съм го помирисвала Crazy
Олеле Simple Smile Това е един от най-неподходящите парфюми за на сляпо Simple Smile

# 263
  • София

Олеле Simple Smile Това е един от най-неподходящите парфюми за на сляпо Simple Smile
Значи не ме е подвела интуицията.. Simple Smile
Ама такива хвалебствия прочетох за него, че се подпалих Simple Smile в най-лошия случай, щеше да ми седи като бебешка пудра на кожата и щях да го разменя Simple Smile

# 264
Като бебешка пудра ако ти седи ще е супер, има и по-кофти варианти. Laughing Аз лично хич не го харесвам този парфюм.

# 265
Зимна, сигурно пътуваш вече, но аз от първо слагане на дълъг път намразих за винаги Max Mara! За първи път съм ... от парфюм...
За път нещо наистина много леко и миришещо на чистичко.

# 266
  • при морето
Тръгвамееее....Сложих си Амбъра само три пъти.Денси,Годес,благодаря ви.Стискайте палце да пътуваме добре и всичко да е наред с полетите! Peace

# 267
  • Козлодуй
Някой познава ли парфюмите на La Maison de la Vanille?

# 268
и аз мисля, че Шалимар тестер 100 мл. няма
имах го в едт и едп вариант /описанието на Атти се покрива с моето усещане/, едт се развива повече и за това запазих него; но това все пак нищо не означава - той има и почитетелки в пп вариант, който за мен е абсолютно непоносим; също не ми допадат разните му по-леки версии  Grinning

# 269
Срам, не срам, но съм изпуснала темата. Беше ми интересно да Ви прочета резултатите от тестовете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зимна, успех на синчето и дано раздялата не бъде дълга Hug

Общи условия

Активация на акаунт