Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   2
Отговори
# 270
Нещо пак съм откачила...Сърби ме пръстчето за едно Pou'pee на Rochas.
Някой да сподели впечатления? Laughing (хем си повтарям, че не искам пълнежи, хем се подлъгвам по съставките)

# 271
  • Варна
Аз пък току-що мярнах това и парфюмното ми спокойствие тръгна по дяволите  Mr. Green
Лошото е, че шансът да го помириша тук е нулев, затова моля Натали или друга чуждоземна дама, ако го засече някъде, да го изследва из основи и да докладва незабавно  Hug, иначе ще наруша и друго правило, което се опитвам да спазвам - поръчка на сляпо  Whistling

# 272
Нещо пак съм откачила...Сърби ме пръстчето за едно Pou'pee на Rochas.
Някой да сподели впечатления? Laughing (хем си повтарям, че не искам пълнежи, хем се подлъгвам по съставките)
Определено е пълнеж. Това е парфюмче за момиченца.

# 273
Бижу, а наистина ли има прокрадваща се пластмаса в него? А, и това " за момиченца" следва да се тълкува като "твърде инфантилен", така ли? Laughing Hug

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 11:54 от Smartie

# 274
Смарт, от коментарите, които съм мяркала, също мисля, че не е подходящ за теб  Wink

# 275
Добре, насочвам се към нещо друго тогава Heart Eyes Hug

# 276
Аз пък от няколко дни ровя и търся нещо интересно,нещо което да ми завърти главата и нищо не намирам за достатъчно желано Rolling Eyes Обмислям и няколко парфюмчета за размяна,ама като незнам какво ми се иска и си трая.
Чудя се днес между Адикт,Код еликсир или Хот котюр едп,какво ще кажете newsm78,вкъщи съм и освен до магазина другаде не смятам да мърдам Wink

# 277
Годесче, за вкъщи най-подходящ ми се вижда  Simple Smile
Днес съм с Долче Вита, ама нещо ми е тегаво от него ли незнам Thinking

# 278
Жени,кой Flutter

# 279
Жени,кой Flutter
Ей, така става като човек работи и пише във форума  LaughingКод еликсир имам хпредвид Hug

# 280
Жени,кой Flutter
Ей, така става като човек работи и пише във форума  LaughingКод еликсир имам хпредвид Hug
знам Joy
  bouquet той и без това ми е домашния парфюм май,никога не съм го носила навън,заради бутилката Laughing

# 281

На мен ми действаше подтискащо,освен,че ми се и гадеше  Rolling Eyes
Тежи ми като буреносен облак,не мога да го нося.

# 282
Долче Вита-та е за влажно време, пък и поне според мен стои най-добре на мургава кожа Heart Eyes

# 283
  • София

И аз Simple Smile, но не ми е тегав, но ми доста канелен..Събраха ми се 3 такива аромата и всички доста си приличат според мен. Thinking Ще трябва да разкарам поне един от тях.
Моето ново желание пък е My Insolence Simple Smile . Тествах го в събота, блузата с която бях още мирише на него..ммм някакво вкусно захаросано сладко.. Crazy Всеки път като мина покрай коша за пране я вадя и си душа .. Crazy

# 284
Аз Пупето на Роша мноооого го харесвам.Има 100 %-ова пластамесана нотка вътре.Не е инфантилен за мен ,ноооо е нежна гардения и нищо пове4е.За върлите по4итатели на гардения става. Heart Eyes
Аз Dolce Vita я нося само май месец.Обожавам я  пролетта.През зимата не бих я носила,незнам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт