Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Прави сте за Долче Вита, добре че виждам дъното.  Май наистина е за мургава кожа, а аз съм с бяла кожа и сини очи-пълен антипод Joy
От My Insolence 5 мл ми стигнаха да му се нарадвам Embarassed

# 286
Това пък за кожата никога не ми е хрумвало newsm78
Преди делях на блондинки и брюнетки,но вече-не,а на типажи-делови стил,лолитски,барби,строг стил,неглиже и прочие... Crazy

# 287
Бижу, а наистина ли има прокрадваща се пластмаса в него? А, и това " за момиченца" следва да се тълкува като "твърде инфантилен", така ли? Laughing Hug
Да. Има едни миришещи кукли, на тях ми мирише, бонбонено-пластмасов аромат. Точно инфантилен е подходящото определение за него! Peace

# 288
  • София
Джени, може и да си права..5 /10 все едно има и размени. Blush Харесва си ми. Друг подобен аромат май нямам.. newsm78 Пуста краста. Tired

# 289
Упорито не пробвам на кожа вариацията на Инсоленс, която имаше някакви плодчета в себе си, че току-виж съм се подхлъзнала лошо Laughing
Само на мен ли вече ми се ще нещо, което да е страхотно ухаещо и супер рядко? Т.е., никой друг да не ухае по този начин.. Crossing Arms

# 290
  • Варна
Упорито не пробвам на кожа вариацията на Инсоленс, която имаше някакви плодчета в себе си, че току-виж съм се подхлъзнала лошо Laughing
Само на мен ли вече ми се ще нещо, което да е страхотно ухаещо и супер рядко? Т.е., никой друг да не ухае по този начин.. Crossing Arms

Не само на теб. Аз затова почти всички масови ги разчистих  Simple Smile

# 291
  • Враца
Очаквам Play For Her Intense

http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Play-For-Her-Intense-10225.html

не го познавам въобще, даже ревюта не съм чела и мнооого се вълнувам ....  Crazy Heart Eyes

# 292
  • виртуално
Очаквам Play For Her Intense

http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Play-For-Her-Intense-10225.html

не го познавам въобще, даже ревюта не съм чела и мнооого се вълнувам ....  Crazy Heart Eyes

ето кой ми го отмъкна  Crossing Arms
дано ти хареса, иначе аз съм насреща  Peace

# 293
  • Враца
Какво да очаквам ? Simple Smile
Ще ми пасне ли ?

# 294
  • виртуално
Много сладък и плодов, според мен нищо различно и ново
Аз не го искам за мен - дъщерята се е влюбила в него  Crazy

# 295
Много сладък и плодов, според мен нищо различно и ново
Подкрепям. Peace

# 296
  • Враца
Така, както ми го описвате, не е мой , но пък ще с ерадвам да се запозная с него  Party Crazy

Благодаря ви!   bouquet

# 297
vmarinska,на мен ми простее,упс евтинее е твоята дума Wink Не ме грабна въобще.Развитие не усещам,някакво такова плодово и сладко и до там.

# 298
  • Враца
Хубавото е , че масово хората харесват такива аромати ( мой лични наблюдения), а не бомбастични, по каквито си падам аз , значи
има вероятност да се сдобия с нещо  , което пък аз харесвам  hahaha

Мечти  Peace

# 299
Zaщо така обиждате парфюм4ето??За мен не простее изобщо и е нещо по разли4но от новоизлезлите леки боклу4ета.

Общи условия

Активация на акаунт