Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 950
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз помня, че съм го мяркала преди години в БЗ, даже съм мирисала капачката Laughing Не ми хареса определено, но оттогава много време мина, пък и предпочитанията ми много се измениха. Значи реално няма къде да го пробвам. Confused Имам предвид по-добрата версия.

# 316
ЕДП по квартални парфюмерии евентуално, ако ти разрешат да пробваш тестера или в частни колекции. Все пак провери на Витошка и в ЦУМ. Peace

Ве пак за някакво успокоение бих ти казала, че този много труден за носене парфюм, веднъж ако не ти е харесал, вероятността да се влюбиш после е много малка. Аз го харесвам, но никога не го приех да ми бъде спътник и да се целуваме наистина. Mr. Green От шише ми допада, но иначе много неща ми идват в повече.

# 317
един от най-любимите ми парфюми  Mr. Green
но според моя момък съм целувала дракон с лош дъх и стомашни проблеми  hahaha

# 318
densi, това с целувките ми хареса...Даже се сещам с кои парфюми точно бих искала да правя любов Whistling

# 319
един от най-любимите ми парфюми  Mr. Green
но според моя момък съм целувала дракон с лош дъх и стомашни проблеми  hahaha

Да бе, как ли не лош дъх.... по скоро е препил дракона с ликьор и накрая е гризнал дървото:lol:
Един от парфюмите, който винаги ще свързвам с теб. Някак силна жена му трябва на този Дракон и в твое лице си е намерил майстора.

Смарти, Hug с кои?

# 320
  • София
Щом е труден, ще се въздържа от това на всяка цена да го пробвам Peace
 По повод трудните парфюми имах  разочарование. Бях пробвала Шалимар edp. Съвсем малко си бях пръснала и много ми хареса. На втората проба вече едно хубаво го напръсках и замирисах на civet. Не е моя парфюм.

# 321
  • Германия
Атти, екструдирана съм до многопрофилна балванка и съм юстирана по всички оптически оси. Това ще рече, че се напревеждах и сега остава да проверя работните обеми, да предам и да си чакам авоарите, които ще похарча с малки изключения за Фарфюми. Твоят и на Годесчето Шаал Нур днес го изпратили, получих потвърждение по електронната поща. Утре трябва да е тук и да докладвам.

Мимси,
ще слухтя за Mauboussin Pour Elle непременно, но предварителните претърсвания, които направих, не показаха наличности на аромата в швабски обсег.

Смарти, от поне 15 години, да не кажа целия си съзнателен парфюмен живот, все искам да мириша на нещо различно, нещо некопирано и немасово. Затуй преди не си правех и труда да помня имена на парфюми, които тествах пътьом в парфюмериите. Затуй се и впрегнах да си докажа за пореден път, че истински характерните аромати са рядкост и като си ги намери човек, трябва да си ги пази и подновява. Значи и аз съм бъгната.

Титлата Кръстница да се раздава само за особени заслуги и пред строя, моля! Naughty

Имам много нови впечатления за разказване, обаче искам да ги систематизирам и ще пиша. Приключи ми голямата офанзива и съм обратно в строя Party

ПП Енфльоражът и парфюмната вакханалия при мен започна. Току що забърсах един    
Nasomatto China White. Дано не изхарча парите преди да ги получа, че после ще трябва да ги харча втори път ooooh! Whistling

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 18:25 от Натали Никол

# 322
densi, единият е In Black на Хесус дел Позо. Другият  е М7 Heart Eyes

# 323
Натали, Nasomatto China White е един очарователен и прекрасен парфюм. Heart Eyes Ох само хубави неща мога да кажа за него.

Смарти, за единия предположих, но за другия определено ме изненада. Не знаех че си такъв фен на този парфюм.

# 324
  • Германия
Натали, Nasomatto China White е един очарователен и прекрасен парфюм. Heart Eyes Ох само хубави неща мога да кажа за него.

Някъде съм ги чела тези хубави неща, които ти или Мимси сте разправяли, пък ние сме се облизвали отстрани. Затова и като го мярнах докато търсех с  каква покупка  да се възнаградя  за изнурителния труд, очите ми станаха на аварийни бутони тип "гъба". Намален е драстично в момента. Поредния реверанс към немския клиент.

# 325
densi, и аз не предполагах, докато не го подуших на кожата си...има невероятен ефект върху мен и ЛМ Blush Heart Eyes

# 326
Да писала съм за него, но каквото и да се пише е малко. Ммммммного хубав. Heart Eyes
Обаче при Насомато има два други, дето са много по-хубави и аз искам тях. Все съм на крачка от сдобиването и с двата и все отлагам, да ме пита човек защо.

# 327
densi,а ти от колко време се интересуваш от парфюми?И може ли да видя парфюмното ти гардеробче?Знанията ти по тази тема са наистина с доста широк обсег и ароматите,които знам,че харесваш са на високо ниво-класа bowuuВъзхищавам се на страстта и познанията ти,честно! Simple Smile

# 328
Благодаря ти много.  bouquet
 За гардеробчето не можеш, защото нямам такова. Wink
От около 4 години се занимавам абсолютно ежедневно с парфюми, ревюта, проби, изследване и описания, преди това само мечтаех. Това е моето хоби и една от най-големите ми страсти. Отдавам му много време, нерви и пари. Заслужава си!

Спомняш ли си преди години имахме абсолютно различен вкус и усещания за ароматите?

# 329
  • Варна
Аз нямам честта да познавам нито едно Назомато, но при първа възможност ще се коригирам.

Общи условия

Активация на акаунт