Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък мисля,че класата и цената на парфюма са две различни неща !
Виждала съм дами,които носят евтин парфюм с такъв финес все едно е най-редкия и ценен в света.
Обратния вариант няма да го коментирам-анцунг,лачени обувки и Алюр Mr. Green,забравих яркоцикламеното червило..

# 436
  • Germany
Казвала съм го многократно, пак ще го повторя - дамското Encre Noir не е за почитателите на мъжкото, ама никак  Naughty. Но пък е чудесен за почитателите на рози, аз поне само тях усещам там, но за съжаление не съм техен почитател.
Като заговорихте за ликьори и аз да взема да се обадя. За мен Амбре наргиле е точно такъв красив ликьор, с много вишни в него и много канела. Като чета описанието на Мимс за мобусан (сигурна съм, че ще ми допадне), някак си представям си точно Амбре наргиле  Thinking
И наскоро, благодарение на една прекрасна дама   bouquet се запознах с Профумо http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma … Profumo-1683.html - много ми допадна, като при мен пак изби на хубав ликьор, но за разлика от другите ликьори  Mr. Green, в този има по много от всичко. Навремето баба ми правеше един ликьор цяло лято - излезнат ягодите - слага чаша ягоди, чаша водка и чаша захар, следват вишните, малините, праскови, кайсии и т.н. Много го обичах и тайно си сипвахме, та ей на това точно ми мирише  Heart Eyes.
Същата прекрасна фея ме запозна и с Апом пур фем http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/APOM … r-Femme-6805.htmlи сега мисля само за него Heart Eyes Heart Eyes, пасна ми като втора кожа, пуловера още мирише на него, а го усещах 24 часа след като го нанесох, и то много пестеливо. Не мога да описвам, но за мен това е самата женственост, без превземки, без скромничене, жена, която знае точно колко струва. Искам го!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:58 от kovatcheva

# 437
Encre Noir, ми е някаква скъпа пудра, никакви рози не усещам в него. Направо се шашнах Shocked kovatcheva м благодаря за мнението  bouquet

# 438
Аз разбуних духовете с тоз Мобусан Mr. Green
Бях го метнала за размяна,но се освестих навреме.Хубав е ! Наистина мирише на Шериданс Crazy
Само незнам защо ,като го подуша от китката си ме фрасва онова гадно мухливо дърво ,дето ми се появи онзи ден  newsm78 Шлейфа е разкошен,но от ръката ми е различен..Замислих се дали не се комбинира с крема за ръце newsm78

# 439
kovatcheva ,може ли последните два парфюма за които говориш на английски да ги изпишеш,че не мога да стопля....ядосана съм на един продвач в ибеи,който ми е объркал поръчката Rolling Eyes

# 440
Аз пък мисля,че класа+стил се припокриват и това не се постига само с пари,ясно е.Основата на всичко е жената-"четката",а парите са "боичките".С пръдня боя не става.
Агилера би ме дразнила на всеки,както и Evasion,пък ако ще да се носи с походка ала Клаудия Шифер и самочувствие тип Мис Вселена.Вътрешното усещане е важно-да,но гледката отстрани с твоето усещане,за едни може би ще я нагодиш,но за други-не.Аз съм от "другите" Peace

П.С.Дамите в БГ са единици.И те не носят евтини парфюми Peace

# 441
Казвала съм го многократно, пак ще го повторя - дамското Encre Noir не е за почитателите на мъжкото, ама никак  Naughty. Но пък е чудесен за почитателите на рози, аз поне само тях усещам там, но за съжаление не съм техен почитател.
Като заговорихте за ликьори и аз да взема да се обадя. За мен Амбре наргиле е точно такъв красив ликьор, с много вишни в него и много канела. Като чета описанието на Мимс за мобусан (сигурна съм, че ще ми допадне), някак си представям си точно Амбре наргиле  Thinking
И наскоро, благодарение на една прекрасна дама   bouquet се запознах с Профумо - много ми допадна, като при мен пак изби на хубав ликьор, но за разлика от другите ликьори  Mr. Green, в този има по много от всичко. Навремето баба ми правеше един ликьор цяло лято - излезнат ягодите - слага чаша ягоди, чаша водка и чаша захар, следват вишните, малините, праскови, кайсии и т.н. Много го обичах и тайно си сипвахме, та ей на това точно ми мирише  Heart Eyes.
Същата прекрасна фея ме запозна и с Апом пур фем и сега мисля само за него Heart Eyes Heart Eyes, пасна ми като втора кожа, пуловера още мирише на него, а го усещах 24 часа след като го нанесох, и то много пестеливо. Не мога да описвам, но за мен това е самата женственост, без превземки, без скромничене, жена, която знае точно колко струва. Искам го!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не си пробвала Мобусан? Нямам го вече, но ми пиши да ти кажа къде да го пробваш близо и дори да си го купиш, ако ти хареса.
Apom......... оооо мечта! Hug  bouquet
http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=8568

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 16:03 от densi

# 442
аз пък намирам черната агилера за доста добър без евтинджоски намек в него /бутилката не се брои, но нея никой не я вижда, усеща се само парфюма ми/
по-лек за моя вкус, но аз просто не харесвам до такава степен цветните аромати и предпочитам ритника на ХО, с който доста си приличат  Wink

# 443
Ауууу - Денси - това съчетание на цветя с портокалов цвят много ми е любопитноо!!! Защо ли подозирам, че ще ми хареса ....много Heart Eyes Wink

# 444
Аси, да мисля че много ще ти хареса този парфюм. Heart Eyes

# 445
аз пък намирам черната агилера за доста добър без евтинджоски намек в него /бутилката не се брои, но нея никой не я вижда, усеща се само парфюма ми/
по-лек за моя вкус, но аз просто не харесвам до такава степен цветните аромати и предпочитам ритника на ХО, с който доста си приличат  Wink

Абе Агилерка,както и да е,ама Evasion и има още един Кобако...без коментар Rolling Eyes
Кобакото е любим на свекърва ми и само като го усетя на някоя жена и започам да търся изход и глътки въдух Wink

# 446
просто имаш много лоши асоциации  hahaha
и аз не го харесвам, но има млади жени /включително и тук, в темата/, които го купуват за себе си и го носят с удоволстие  Wink

# 447
просто имаш много лоши асоциации  hahaha
и аз не го харесвам, но има млади жени /включително и тук, в темата/, които го купуват за себе си и го носят с удоволстие  Wink

Живи и здрави да са... Wink

# 448
  • Германия
Encre Noir, ми е някаква скъпа пудра, никакви рози не усещам в него. Направо се шашнах Shocked kovatcheva м благодаря за мнението  bouquet

Точно скъпа пудра усетих и аз и затова припаднах. Обожавам я такава мека и леко мазна като талк.

Тези два красавеца излитат утре за БГ. Реших да им се порадвам още малко. Мащерката не е монтаж, не е и планинска, нито цъфнала, но е от моята градина и я садил ХН. Само за това му се полагат наистина поне два парфюма.

ПП Милейди, такъв ликьор правя и аз . Тути Фрути го наричам и го обожавам. Плодове мога да понеса в парфюм само ако са така наликьорени.

# 449
Не знам дали още публикувате снимки от срещите си,но има група в сайтa Сибир,където се коментират горните две снимки,едната май е на ***?Току що ми се обади приятелка,която ми прати снимките и ме пита дали ги познавам.Писала е на админа на сайта,защото и тя си е пускала снимки тук,по повод цвят на коса и нейните са копнати #Cussing out
На горните снимки пишело "и парфюм нЕма да ги спаси" и всякакви други простотии... Sad

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 17:09 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт