Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Иначе, ако не се лъжа има и едно синьо Живанши, което май е такова, но спомените са ми далечни. Laughing

Да, Givenchy Blue label  е много свеж и акватичен.

# 496
Кажете ми нещо за LouLou Cacharel, моля.

# 497
  • Германия

Аз мога да кажа. Не е за теб. Пращам ти доволен остатък по Атти за да се убедиш и сама.  Hug

ПП Отидох да пръсна да не съм го забравила, но такава белоцветна ТУБЕРОЗНА миризма не се забравя. Кръстнице, не мога да си представя да го харесаш Hug

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 22:54 от Натали Никол

# 498
  • Germany

Аз мога да кажа. Не е за теб. Пращам ти доволен остатък по Атти за да се убедиш и сама.  Hug
Подкрепям напълно  Peace
Ако си почитател на Пойзън на Диор може и да ти хареса. За мен са прекалили във всичко в този парфюм, най-вече с туберозата, лилиума и канелата  Sick. А е безумно траен, и спирт не помага. Едва издържах да го подаря още на следващия ден.

# 499
Момичета, някой знае ли дали някъде в София се продават парфюми на Costume National? Имам спомен че някой беше споменал, но дали не си измислям ...
Не няма.

Лулу е просто кошмар.

# 500
  • Германия
Милейди ме е изпреварила. Точно Пойзън и Дел Позо бялото пунтира, защо се пръснах, ужас... Sick

ПП Поправих се, на класическата отрова прилича. Аз чистата не я познавам още.

# 501
Наталка, напълно съм убедена, че е така, щом ти ми го казваш.  Laughing Hug Подозирам една тубероза в пирамидата, тя ли ще да е грешката в аромата?
Преди повече от година сигурно го помирисах само от капачката когато веднъж се видяхме с Алекса, но нищичко не си спомням. Rolling Eyes Даже не помня дали ми хареса или не, ама ако ми е харесал, трябваше да помня! Thinking
Благодаря ти за жеста!  bouquet

ПП. Олеле, благодаря ви! От Пюр пойзън и бялото Дел Поцо направо ми се обръща стомаха... Наталка, хич не го добавяй да му плащаш теглото допълнително!

# 502
  • Германия
тя е проклетницата, ТУБЕРОЗЕН е отвсякъде ooooh! ooooh! Не знам дали спирта ще помогне, но отивам да го диря. Тъй и тъй ще го сложа в пакета, може пък Атти да го опитоми.

# 503
  • Враца
Яяяя, моля-моля, за туберозата или добро или нищо!  Crossing Arms  Laughing

# 504
  • София
Яяяя, моля-моля, за туберозата или добро или нищо!  Crossing Arms  Laughing
Само така, адашче  Hug
Добре, че е тя, да ме излекува днес. Явно този грип наистина е туберозомразител, защото няколко пръсвания от Фракас почти му видяха сметката. Ще видим дали утре ще посмее да си покаже носа и съм готова за следващата атака, при мен туберозни куршуми да искаш  Crazy

# 505
  • Германия
Яяяя, моля-моля, за туберозата или добро или нищо!  Crossing Arms  Laughing

Нищо тогава. Мълча като ятак, обаче това е концентрирана ТУБЕРОЗА. Някой да пусне ЛС на Бубс.

# 506
  • София
Няма нужда. Тя сигурно вече само като ми види аватара, и си запушва носа  Laughing

# 507
  • Враца
Атти , никога не се бях сетила , че бомбастичните аромати могат да послужат , като лечебно средство при настинка и грип  Joy

# 508
  • Германия
Атти, много се радвам, че си по-добре Hug Бях сиргурна, че ТУБЕРОЗАТА ще помогне срещу някакъв банален грип. Трябва да пиша на учените да я пробват и срещу СПИН. Има противовесната сила да излекува и него. Thinking

# 509
Боли ме гърлото и ми е запушен половината нос. Атти, да притичам да ме пръснеш с "лекарството"? Joy Пък, ако се гътна и аз заедно с грипа, тогава ще му мисля.

Общи условия

Активация на акаунт