Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 949
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
защото не помня това Патчули ли беше или това на Етро
това на Етро не ми е циментено, а Л'артизана май не съм го тествала /или поне нямам никакъв спомен/
Това на Етро започва много хубаво, но бързо се трансформира на кожата ми в нещо подправково, което ме дразни - искам пачули, което да си остава пачули докрая, не да ми мерудее.
Л'Артизана е това, което удовлетворява щенията ми - влюбена съм в него от първа инхалация - но е бая нетраен. Ма пък го искам. Ма пък е нетраен. Thinking

# 586
последното ти изречение ме убеди да не го пробвам изобщо, за да не ми хареса  hahaha

# 587
Аризон,пробвай масло от пачули,имам едно на Икаров май беше/мързи ме да стана в момента/ струва около 5лв май-един ден си намазах косата,сложих около 10ст такова количество,е докато не я измих не се измириса,а що коментари отнесох от ЛМ целия ден,утрепа дори Уоманити.......мухъл,мухъл и пак мухъл Laughing

# 588
Утрепал е Уоманизатора? Shocked Joy

Този Муск на Родригес е невероятно траен, още го усещам на ръката си Heart Eyes

# 589
Смарти,ти се смееш,ама на мен ми се ревеше и същия ден трябваше да ходя на сто места,чак сама себе си едвам изтърпях Joy

pp.Ново Клое на пазара през февруари Flutter
http://www.fragrantica.com/news/Chloe-Rose-Edition-1955.html

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 09:36 от goddess

# 590
Момичета видях, че се говореше за Черната ванилия на Ив Роше. В магазините на Ив Роше има талони за 25 % намаление на един любим продукт до Февруари месец. С него можете да си вземете 30 мл. Ванилия с намаление. Парфюма е доста добър и търсещите несладкарска ванилия могат да се възползват.
В момента Неонатурата е 55 лв. и тя също може да се вземе с това намаление.

# 591
Оу, то пък Rose Edition Joy все едно другите нямат грам розичка в тях...

# 592
Полудявам ли или да? Joy
След праха за пране с парфюм, сега имало и парфюмиращи бонбони. Rolling Eyes
Предлагам да сменим парфюмите с бонбони.

# 593
Ааа, да бее..И освен парфюмно луда, да съм още по-пълна. Не, благодаря Crossing Arms Joy

Това Клое звучи още по-розобузесто..Ще се пробва де Flutter

# 594
Да, обаче ще ухаеш отвътре и ако ползваш и такъв прах съвсем ще спестиш пари за скъпи аромати. hahaha

# 595
 hahaha Вярно бе...Майтапа настрана, имам позната, която си пръска парфюм в устата.  Confused

# 596
  • София
 #Shocked в устата?!?!?

# 597
Какви са тези бонбони, явно съм ги пропуснала?
pp.Ново Клое на пазара през февруари Flutter

Оу, то пък Rose Edition Joy все едно другите нямат грам розичка в тях...
Точно това си помислих и аз  Joy
Обаче панделката му е много готина  Heart Eyes

# 598
Уф, само аз не съм г отествала Муска на Нарцисо Crossing Arms
Днес съм Белле Рикел ЕДП, разкрива ми се 1:1 като Линстант Меджик  Simple Smile

# 599
ХАХА- явно го използва вместо спрей-освежител за уста Laughing
Смарти - да го опиша това Мускче ( Musk for Her Perfume Intense), но като не мога?! За мен е много цветен, но не като Жадор, а по-мека цветност с креместа основа. Прилича малко на ЕДП-то на НАрцисо, но е много по-нежен, ненатрапващ се, но пък ухаещ достатъчно дълго и характерно. Спорд мен е доста бели цветя + още нещо, а според Краси има доста други цветя Mr. Green Така или иначе от всички версии за мен тази най-пленителна и носима. Както и преди споменах - Есънс Муск ми е прекалено, прекалено силно сапунен Муск. Този тук е доста по-цветен Муск Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт