Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 948
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
И аз не можах да го опиша тоз ми ти Муск, но определено е красив Heart Eyes
Атти, може да иска да се слее с любимото ухание, кой знае Laughing

# 601
  • София
Ужас, прозвуча ми почти вампирски  Joy
Открехни я мацката, че се продават спрей-освежители за уста. Е, сигурно няма с аромат на Ейлиън или на Армани Код, но поне са приятни. Не съм вкусвала парфюм досега, но все си мисля, че горчи  Rolling Eyes

# 602
Сигурно горчи, то си е спирт малко или много..Проблеми с устната хигиена не мисля, че има, по-скоро е някаква лудост Laughing
Но това с бАмбоните ме заинтригува. Например с вкус на Промес или нещо друго плодово Heart Eyes

# 603
  • София
Бонбони Инсоленс  Laughing

# 604
Аз заради тези бонбони не го подносих Инсоленс, неможах да приема да мириша така.

# 605
Днес съм Белле Рикел ЕДП, разкрива ми се 1:1 като Линстант Меджик  Simple Smile
Как ви се случват това с този парфюм, бре!? За мен е някаква подправкова водица. Нищо не можа да покаже на моята кожа... И след 15 минути - ни-що! newsm78

# 606
  • София
При мен също се развива по същия начин и много прилича на Линстант Меджик, както при Jeny. Бижу, ти освен да направиш списък на парфюмите, които не искат да миришат върху теб Simple Smile в съответната тема само Аметист май беше посочила.

# 607
Днес съм Белле Рикел ЕДП, разкрива ми се 1:1 като Линстант Меджик  Simple Smile
Как ви се случват това с този парфюм, бре!? За мен е някаква подправкова водица. Нищо не можа да покаже на моята кожа... И след 15 минути - ни-що! newsm78
Бижу, за ЕДП говоря Rolling Eyes Едни нежности, леки пудри, малко смолички, леко гурме-всичко това усещам. И ММ го потвърди, каза ,че му действа "възбуждащо" Crazy

# 608
  • Германия
Сигурно горчи, то си е спирт малко или много..Проблеми с устната хигиена не мисля, че има, по-скоро е някаква лудост Laughing
Но това с бАмбоните ме заинтригува. Например с вкус на Промес или нещо друго плодово Heart Eyes

Горчи не, ами направо се не трае. Пуша електронна цигара и шишенцата за напълване на филтър патроните са малки и приличат много на тези, в които си разменяме проби. По погрешка миналата година изпуших половин милилитър от една проба, която ще помня докато съм жива. Вкусът на парфюм е нетърпим.

# 609
  • Враца
Ако говорите за този Belle en Rykiel Sonia Rykiel

http://www.fragrantica.com/perfume/Sonia-Rykiel/Belle-en-Rykiel-1475.html

за мен също няма абсолютно нищоо общо с Линстан Меджик  Shocked

Получих Play For Her Intense Givenchy  newsm44 newsm68

Усещам , че има точно толкова много захар, колкото обичам,
но повече не мога да кажа, защото май се разболявам и аз и ми е запушен носа  Close

# 610
  • Козлодуй
Точно ЕДП имах на Бел и ако ми напомняше поне малко на Л'инстант меджик,нямаше да се отърва от него.За жалост и за моя нос беше твърде неосезаем.
Вили,бързо оздравяване Hug И аз съм на път,но засега още имам обоняние.
Днес разносвам Уоманизатора-сама не вярвам чак,но щерката го пожела и реших да я зарадвам.Естествено,нямаше как да не го пробвам Grinning Приятен е,не ме дразни,но и не би могъл да ме влюби.Мисля,че му е студено на -8С.

# 611
Бижу, за ЕДП говоря Rolling Eyes Едни нежности, леки пудри, малко смолички, леко гурме-всичко това усещам. И ММ го потвърди, каза ,че му действа "възбуждащо" Crazy
И аз за него! Peace На мен е само лавандула с пипер! Thinking Нищо друго не остава от него... Дамата, при която отиде, го усеща като теб, слава Богу!

# 612
  • Sofia
Издумках маса пари и си купих мечтания Бонд Лексингтън авеню.
Още ми е гузно, затова реших да си споделя с вас.

# 613
  • София
Честит да ти е! И щом е мечтан, зарежи гузното чувство, а му се наслаждавай Simple Smile

Аризон, провали ми се ходенето до The Circle и не можах да проверя за цената на Patchouli Patch, както обещах, съжалявам  Sad Денси е дала цена, вярвам, че е точна.

# 614
Издумках маса пари и си купих мечтания Бонд Лексингтън авеню.
Още ми е гузно, затова реших да си споделя с вас.
Joy Гузно и било! Я се нафукай хубаво и му се радвай! Hug
Айде, със здраве!  bouquet Пък ще дадеш да го помиришем на някоя среща Laughing

Общи условия

Активация на акаунт