МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 59 048
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Мери, новината за отстъпката при прегледи е страхотна.
Този месец ни върви на добри вести, първо победата на Светлето в конкурса "Акушерка на годината", сега тази.

# 541
Дааа, от МБАЛ "Дева Мария" хубави спомени и хубави новини!  newsm10
Бургазлийки сме щастливки!  bowuu

# 542
  • Бургас

Страхотна новина! Още веднъж доказвате, че Девата се грижи както за здравето и комфорта на пациентите си, така и за семейния му бюджет (разбира се доколкото е възможно, тъй като все пак е частна болница). Адмирации за действията! Мамите с които се виждам са също толкова доволни, колкото и аз от новината!  smile3501

# 543
Аз също се присъединявам към поздравленията за болницата и това решение да има намаления за бебетата родени там.Ние като такива ще се възползваме за консултация и не дай си боже ако нещо се разболеем!Още веднъж благодаря ви за всичко Hug  bouquet

# 544
Добро утро! И аз много обичам добрите новини... дано не ви се налага да се възползвате от отстъпката, но все пак я има.

Само да напомня на preggo бременелките, че имате възможност да си платите раждането на 12 месечни вноски. Като разделите сумата на 12 излиза доста изгодна месечна сумичка, оскъпяването е много малко...Мисля, че е добра възможност да разсрочите разходите и да се възползвате.

Днес, обявявам графика за училище "Биберон" ще ви очаквам в понеделник в 14 часа на лекцията за видовете контракции, раждания и т.н. ...  Hug

# 545
Дано все хубави новини да се чуват!Светле и тук да ти честитя   bouquet ти си страхотен човек!Мами не се чудете МБАЛ ''Дева Мария'' е страхотна болница със страхотен екип от лекари!А това с разсроченото плащане е много хубаво.Успех и само благи вести !

# 546
  bouquet tam sme na u4ili6teto Laughing

# 547
Дано все хубави новини да се чуват!Светле и тук да ти честитя   bouquet ти си страхотен човек!Мами не се чудете МБАЛ ''Дева Мария'' е страхотна болница със страхотен екип от лекари!А това с разсроченото плащане е много хубаво.Успех и само благи вести !
  bouquet  bouquet  bouquet  :bouquet:To4no na vreme

# 548
Имам въпрос към Мери
Кой прави профилактичните ехографски прегледи на млечна жлеза които се правят в Дева Мария, /предполагам някой от отделението по образна диагностика/ ?
Трябва ли после да се ходи при специалист мамолог който евентуално  да разчете изследването или това става при вас?
Адмирации за намаленията при детските прегледи и в тази връзка да питам и дали се очертава договор на някой от педиатрите със НЗОК?
И може ли евентуално график на д-р Драгнева за дните в които работи по НЗОК, с предварително записване ли става приема при нея?
Ох, абе идеята ми е да си организирам годишен профилактичен преглед гинеколог+мамолог при вас, по възможност в един ден и по бързо да мога да мина, че няма кой да гледа децата  Confused Embarassed Confused Confused

bouquet за МЕРИ

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 12:39 от petroliana

# 549
Имам въпрос към Мери
Кой прави профилактичните ехографски прегледи на млечна жлеза които се правят в Дева Мария, /предполагам някой от отделението по образна диагностика/ ?
Трябва ли после да се ходи при специалист мамолог който евентуално  да разчете изследването или това става при вас?
Адмирации за намаленията при детските прегледи и в тази връзка да питам и дали се очертава договор на някой от педиатрите със НЗОК?
И може ли евентуално график на д-р Драгнева за дните в които работи по НЗОК, с предварително записване ли става приема при нея?
Ох, абе идеята ми е да си организирам годишен профилактичен преглед гинеколог+мамолог при вас, по възможност в един ден и по бързо да мога да мина, че няма кой да гледа децата  Confused Embarassed Confused Confused

bouquet за МЕРИ

Здравей, започвам с отговорите подред:
1. ехографските прегледи се правят от д-р Владислав Русинов и д-р Балев, те ще ви направят разчитане, ако решат  ще ви насочат към мамолог...
2. За сега договор на педиатри с НЗОК не знам дали ще има скоро...
3. относно информация за прегледите на д-р Драгнева по здравна, каса може да получите повече информация и да си запишете час на тел. 89 62 62. Можеш да си организираш прегледите в един ден, дори с поредни часове при д-р Драгнева и за ехографа.

# 550
Благодаря Мери
сега видях че:
"Всеки нечетен месец в МЦ Света София се провежда програма "Женско здраве". Тя включва:

1. Гинекологичен преглед
2. Ехография на женски полови органи
3. Вземане на цитонамазка
4. Изследване на цитологичен материал

Цена на пакета: 29 лв"

А нещо подобно в Девата има ли, понеже аз всъщност такъв преглед искам, но посещение в Света София ми е по неудобно

# 551
Аз мисля да се възползвам от разсроченото плащане. Попитах в Девата и ми беше обяснено много добре какво и колко, и наистина оскъпяването е нищожно. Поне няма да давам парите аведнъж а на вноски, което е добре за семейния бюджет! Добре са го измислили! Сигурна съм, че все повече мами ще се възползват Simple Smile

# 552
  • Den Haag
и аз ще гледам да дойда в понеделник на лекцията  Peace

# 553
Аз мисля да се възползвам от разсроченото плащане. Попитах в Девата и ми беше обяснено много добре какво и колко, и наистина оскъпяването е нищожно. Поне няма да давам парите аведнъж а на вноски, което е добре за семейния бюджет! Добре са го измислили! Сигурна съм, че все повече мами ще се възползват Simple Smile

Даа, права си и аз много харесвам тази възможност за нормално раждане идва месечна вноска около 36 лв...

# 554
Благодаря Мери
сега видях че:
"Всеки нечетен месец в МЦ Света София се провежда програма "Женско здраве". Тя включва:

1. Гинекологичен преглед
2. Ехография на женски полови органи
3. Вземане на цитонамазка
4. Изследване на цитологичен материал

Цена на пакета: 29 лв"

Тази програма е само в МЦ "Св. София"...

А нещо подобно в Девата има ли, понеже аз всъщност такъв преглед искам, но посещение в Света София ми е по неудобно

Общи условия

Активация на акаунт