МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 804
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОЗИ!  :bouquet:

# 16
Запис!И аз взех календара -МНОГО е хубав!

# 17
Запис!И аз взех календара -МНОГО е хубав!

pashic, трябва ли да се носи някакъв документ за да се вземе календара? Знаеш ли ако искам да си купя още колко струва? Благодаря предварително!

# 18
Мерито в предната тема каза, че трябва да се носи лична карта, за да се свери името и ЕГНто на майката. Ако бащата взема календара трябва да каже той ЕГНто. Друг не може да го вземе, за да не се злоупотребява явно, а цената на един календар е 6 лв.
Аз в понеделник имам час за преглед в Св.София, дали там ще мога да си купя календар, защото моето дете не е участвало в конкурса, а искам календар?

# 19
  • Бургас
 Peace

# 20
Календара наистина е прекрасен! Толкова много усмихнати слънчица греят от страниците му!
Както вече 30god е казала искат лична карта на майката, или нейните данни от бащата /ако той отиде/...
Календарите засега могат да се вземат само от Ветрен, поне така ми казаха преди няколко часа като ходих да взема нашия.

# 21
Благодаря за инфото Simple Smile Усмихнат ден на всички мами!

# 22
здравейте отново от мен...
Искам да ви попитам,тъй като все още не съм ходила при д-р Георгиев на преглед и евентуално да се насочи дата за секцио...мисля да отида в часния му кабинет...та към въпроса....След като се уговорим с него...той ще ми даде ли направления за изследванията,които са нужни при постъпване в болницата....Лекарят при който ходя на консултации неможел да ми даде изследванията,които са ми правили...били си оставали там при тях,защото евентуално можело някаква проверка да им направят...
Мерси предварително!

# 23
Весето,Д-р Георгиев няма как да ти ги даде-първо не работи по каса и второ не си при него на ЖК!Тези  изслевания може от  личния лекар и този от ЖК!Можеш да ксерокопираш каквото искаш и в краен случай плащаш и си ги правиш!всичко необходимо  е една пълна кръвна картина,преглед при кардиолог,консултация с анестезиолог! Peace

# 24
А хив,васерман,кръвна група? Могат да бъдат ксерокопирани от оригиналите...правилно ли разбирам...?Значи направленията за тях и за ПКК,време на кървене и съсирване,INR,уреа и креатенин мога от личния лекар да ги взема...
Мерси много за инфото...че съм МНОГО неориентирана...пък и се надявах лекаря,които следи бременноста да ми даде всички изследвания,но явно просто неможе да ми ги даде....Е...ще се копира,щом и копия приемат в клиниката

# 25
А хив,васерман,кръвна група? Могат да бъдат ксерокопирани от оригиналите...правилно ли разбирам...?Значи направленията за тях и за ПКК,време на кървене и съсирване,INR,уреа и креатенин мога от личния лекар да ги взема...
Мерси много за инфото...че съм МНОГО неориентирана...пък и се надявах лекаря,които следи бременноста да ми даде всички изследвания,но явно просто неможе да ми ги даде....Е...ще се копира,щом и копия приемат в клиниката
Чудно защо да не може да ти ги даде?Пред здравната каса той се отчита с отрязъка от направленията, които ти е дал за изследване.Къде е логиката да не можеш да разполагаш със собствените си резултати от изследвания?

# 26
# 27
  • Бургас/Пз
...Лекарят при който ходя на консултации неможел да ми даде изследванията,които са ми правили...били си оставали там при тях,защото евентуално можело някаква проверка да им направят...

Това ми е малко съмнително, защото аз ходех на ЖК в Бургас, а раждах в София и моят лекар си ми даде всички изследвания като влязох в 9-тия месец.  Thinking

И една молба от мен -  препоръка за енстизиолог за СПИНАЛНА упойка.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 14:42 от ani_d

# 28
Мери, прекратени ли са свижданията в болницата?

# 29
Мамчета ,я помогнете с отзиви за столче за кола -голямото,кошницата я минахме!Колебаем се и не знам какво да взема!Говоря за стол или 9-25 или 9-36 ,но и с това полулегнало положение.....

Общи условия

Активация на акаунт