МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 59 066
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
iskam da popitam za priemane v Devata nali iskat niakoi isledvania, ako gi niama6 vsi4ki   drygite ostanali dali 6e gi napraviat v bolnicata newsm78

# 316
Всичко, което ти е нужно ще ти го направят. Специално за нормалното раждане не искат почти нищо. Тези изследвания са за секциото... поне на мен така ми обясниха Wink

# 317
  • Бургас
iskam da popitam za priemane v Devata nali iskat niakoi isledvania, ako gi niama6 vsi4ki   drygite ostanali dali 6e gi napraviat v bolnicata newsm78

Аз отидох само с консултацията от кардиолог и анестезиолог / бях планувано секцио/ и никой не ме върна  Mr. Green , така че не се притеснявай

# 318
Здравейте момичета. Искам да попитам какви са цените в Дева Мария за секцио и кога най-късно мога да се запиша да родя там? Ако може да ми кажете и какво ще ми трябва като багаж? Много съм неориентирана към момента. В седми месец съм и бях сигурна, че ще раждам в ОРБ-то, но се отказах след случилото се с пострадалото бебче, на което му отрязали пръстчето по погрешка. Ще се радвам, ако ме приемете във вашия клуб. Благодаря Ви!

# 319
Момичета и аз искам да попитам имам желание да родя секцио , но ме разубеждават ,че било по добре да си е нормално Thinking Аз съм ниска 1.60 см и засега съм 52 кг някакси ме е страх да раждам нормално за да нямам много поражения Simple Smile вие какво ще ме посъветвате newsm78

# 320
Момичета и аз искам да попитам имам желание да родя секцио , но ме разубеждават ,че било по добре да си е нормално Thinking Аз съм ниска 1.60 см и засега съм 52 кг някакси ме е страх да раждам нормално за да нямам много поражения Simple Smile вие какво ще ме посъветвате newsm78
Ако всичко е наред, ако плода е с нормални размери и раждането протече нормално, пораженията са със сигурност по-малки отколкото при секцио!

# 321
Аз също съм 1.60м, но не смятам, че това е причина да се ражда секцио, все пак това си е една операция, пълна упойка и дълго възстановяване след това (болката е тогава,а не по време на раждането, но все пак има болка), все пак при нормалното раждане също има рискове, както при всичко, никой не е застрахован, но все пак....  Rolling Eyes

# 322
Всяка майка по възможност трябва да почувства родилните болки. Такава е природата. При условие, че всичко е нормално, няма причина да раждаш секцио. Всеки лекар би те посъветвал същото. На мен до дни ми предстои раждане и нямам търпение да изпитам всичко, което съм чела на практика:-)

# 323
Честит празник, мами!

Най-добре питай лекар! Но моят съвет е да родиш секцио! Сестра ми след нормално раждане 6 месеца не можеше да се възстанови, а аз след секцио на 6ти ден ходих до магазина! Тия митове и легенди за трудното възстановяване и колко е прекрасно да изпиташ кошмарното нормално раждане ги остави!!!!!
А и най- важното е, че секциото е по-добрият избор за бебето!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 08:17 от 30god

# 324
Честит празник, мами!

Най-добре питай лекар! Но моят съвет е да родиш секцио! Сестра ми след нормално раждане 6 месеца не можеше да се възстанови, а аз след секцио на 6ти ден ходих до магазина! Тия митове и легенди за трудното възстановяване и колко е прекрасно да изпиташ кошмарното нормално раждане ги остави!!!!!
А и най- важното е, че секциото е по-добрият избор за бебето!

Ако трябва да бъда честна по съм навита за секцио.Нещо не ми се иска да изпитвам точно тези болки и после да не мога да си седна на ..... А ти при кого ражда ?

# 325
Честит 8 март!Бъди като тревата-изправяй се,като те газят!
Бъди като кокиче-намирай топлина,дори в снега!
Бъди като звездите-близка и далечна,
даряваща любов и светлина!!!

# 326
Честит празник, майчета!!!
Нека бъдем обичани любими и най-вече горди майки!
Syn4oo, аз също родих секцио и не съжалявам! Така е по-добре за бебчето, а тези остарели приказки за дългото възстановяване...е при мен не се оправдаха  Rolling Eyes.
Щом имаш такова желание, значи си преценила всички плюсове и минуси и си взела вътрешно решението, само ти трябва подкрепа, така ми се струва  Wink

# 327
Честит празник!!! Бъдете много щастливи!!!

# 328
 Hug Честит 8 март!  Hug

# 329
Честит 8ми март,момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт