МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 59 066
  • 725
  •   2
Отговори
# 330
4estit 8 mart na vsi4ki mam4eta!!!!! Badete mnogo zdrave, i mnogo smeli!!!!

# 331
  • Pomorie
Аз пък прочетох доста статии в които пишат жени раждали и по двата начина, т.е. една жена разждала със секцио и после естественно или обратно.
Всички пишат че е по добре естественното раждане, съгласна съм че секциото е по безопасно за детето, но нека не забравяме все пак, че това е операция.
Понеже бебето се изважда принудително, естественните процеси при майката се забавят.
Матката се прибира по бавно, кърмата тръгва по бавно, също така 6 месеца след това трябва доста да се внимава с вдигане на тежко и натоварване.
Просто е много индивидуално за да се твърди кое е по добре. Аз лично съм решилада раждам естественно, страх ме е от болката ( но все пак има епидурална упойка ако много ме боли), повече ме е страх да ме режат при положение че не се налага.

# 332
как ще е по-безопастно секциото !? моч близка роди във Варна в реномирана болница,секцио и   орязаха детето на главичката,докато са я рязали  #2gunfire Слава Богу детето сега е добре вече!
няма по-естествено нещо в живота на жената от раждането  Naughty съветвам всички,които имат възможност да родят нормално  Peace

# 333
Не мога да кажа нищо за естественото раждане от личен опит. За съжаление при мен имаше няколко сериозни причини за секцио. В болницата ме обезболяваха чудесно, раздвижих се бързо, но толкова време след операцията все още мястото ме боли и понякога доста силно. 
Според мен природата го е измислила най - добре.

# 334
Ако природата го е измислила най-добре, защо слагаме упойки, ваксини, очила даже защо носим???
А относно предното мнение....Питай някой гинеколог или педиатър кое е по-доброто за детето!
Исках обаче друго да споделя! От няколко дни виждам промяна в снимките на новоредените дечица - изписват им трите имена, а не пише колко кг и см са...А и самите снимки са.....доста кофти Embarassed

# 335
Не мога да кажа нищо за естественото раждане от личен опит. За съжаление при мен имаше няколко сериозни причини за секцио. В болницата ме обезболяваха чудесно, раздвижих се бързо, но толкова време след операцията все още мястото ме боли и понякога доста силно. 
Според мен природата го е измислила най - добре.
Винаги ще има някакви болки.Вътре неминуемо се образуват сраствания, които водят до болки примерно в студено време.А и откъде тоя мерак за белези по корема?Имам предвид когато не се налага....

# 336
  • До морето :)
Всеки сам си решава, но и аз съм на мнение, че ако няма наистина медецински причини няма смисъл от секцио. С цялото си сърце се моля, да мога да родя нормално  Praynig И не разбирам хората избрали операцията пред естественото раждане... Все пак това си е операция и никога мястото на разреза да бъде както преди. А и за докторите наистина е по-лесно да те одрежат, отколкото да израждат. Рисковете са много по-малко. Това го знам от 3-ма гинеколози, единия от който работи в Дева-та  Peace

# 337
Пак се заформя спор за и против секциото, това се случва през 10-15 странички. Безсмислен е този дебат. Всеки си има мнение и сам решава за себе си и детето си, естествено с помощта на гинеколога. Важното е да има щастлив финал, каквото и да е раждането! Всичко се забравя покрай радостта и грижите.

# 338
Здравейте, момичета
Вчера забелязах в страницата с калкулатора за раждане е обявено, че сумата по самото раждане може да се плати на 12 вноски.Поздравления за това- голямо облекчение ще бъде за родителите.
  Мери, може ли да обясниш, моля те, как става това? Вероятно има нужда от някакви документи, Rolling Eyes ако да- Какви? Може би работите с някоя фирма, която поема сумата, а след това задължението на пациента е към нея и съответно има оскъпяване? Би ли внесла малко яснота по въпроса, моля?
Благодаря!

# 339
Здравейте, момичета
Вчера забелязах в страницата с калкулатора за раждане е обявено, че сумата по самото раждане може да се плати на 12 вноски.Поздравления за това- голямо облекчение ще бъде за родителите.
  Мери, може ли да обясниш, моля те, как става това? Вероятно има нужда от някакви документи, Rolling Eyes ако да- Какви? Може би работите с някоя фирма, която поема сумата, а след това задължението на пациента е към нея и съответно има оскъпяване? Би ли внесла малко яснота по въпроса, моля?
Благодаря!

Здравейте, има така възможност раждането да се заплати на 12 равни вноски, които ще се погасяват към банка, с която имаме договор. Знам, че условията са изгодни за пациента. Повече информация ще получите на телефон 89 62 80 аз нямам повече информация..., но си заслужава да го проучите все пак е възможност.

# 340
Благодаря, ще се обадя на този номер  Flutter

# 341
Много добра възможност/ раждането да се  заплати на 12 равни вноски, които ще се погасяват към банка/. Преди време тук бях чела нещо такова, беше се появила такава информация. Зарадвах се, че вече е факт. Трябва наистина болниците да мислят алтернативи, защото в тази криза...Вече казах и на съпруга ми, мислим да се заинтересоваме. Аз вече съм в четвърти месец. Спря повръщането и сега съм много по-добре.

# 342
Мери,защо така и не бяха качени снимките на  родените бебчета от 11.02 до 1.03 ?Аз все очаквам да видя едно бебче!

# 343
Относно секциото операция е да , но ако всичко мине нормално и доктора си свърши както трябва работата и след това ти изпълняваш всички нареждания според мен няма да има сраствания болки и т.н. Относно нормалното и тука има доста рискови ситуации особенно ако някои доктор не може да прецени дали е малко или голямо бебчето  #Crazy и получиш безброй шевове и разкъсвания.Това по малкото зло ли е да не можеш да си седнеш на ......

# 344
Относно секциото операция е да , но ако всичко мине нормално и доктора си свърши както трябва работата и след това ти изпълняваш всички нареждания според мен няма да има сраствания болки и т.н. Относно нормалното и тука има доста рискови ситуации особенно ако някои доктор не може да прецени дали е малко или голямо бебчето  #Crazy и получиш безброй шевове и разкъсвания.Това по малкото зло ли е да не можеш да си седнеш на ......
След операции в коремната кухина ВИНАГИ се образуват сраствания.Така че не изразявайте непрофесионално мнение по такива въпроси.Попитайте лекаря си, той ще ви обясни.

Общи условия

Активация на акаунт