МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 59 064
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Мери,защо така и не бяха качени снимките на  родените бебчета от 11.02 до 1.03 ?Аз все очаквам да видя едно бебче!

Защото нямахме фотограф през този период и бебетата не са били снимани. Вече и качваме новите бебета.

# 346
Аз пак да питам, защо промениха снимките на децата? Не изписват колко кг и см са, а пишат трите им имена....... newsm78

# 347
  • Pomorie
Аз също имам един въпрос към Мери, колко всъщност е прегледа с ехограв? Снощи се обадих да питам кой лекар е на смяна и съответно каква е цената на прегледа събота и неделя. Момичето от регистратурата ми каза че ехографа е 25лв, преглед на стол 30лв.
След като ме прегледаха само на ехограф, отидох да платя и беше 30лв.
Не можах да разбера защо така ми каза момичето по телефона, не че съм за 5лв, но все пак трябва да е ясно.   

# 348
neli_cute, http://www.devamaria.com/cabinets/id/12/page/pricelist
Може би се има предвид преглед от гинеколог, който да те види (и) на ехограф, а не рентгенолог да направи ехография. Така си мисля аз.

# 349
Момичета, някой знае ли какво стана с конкурса за акушерка на годината? Гледах няколко пъти в сайта на Ивентас, но няма информация.

# 350
  • Pomorie
Velizarka аз не знам какво е имало в предвид момичето, но аз и обясних че съм бременна и следователно ще се прави ехография от гинеколог на бебето. Тя ми каза че 25лв е ехографа, а ако трябва да се прави преглед на стол още 30лв.
Но явно и прегледа на стол и само с ехограф  се таксува  30лв, макар че пише друго.
Според мен е добре да се помисли по въпроса да има пакети женска консултация както в другите частни клиники.

# 351
Здравейте!
Аз рядко пиша тук,но следя темата.

Родих моята дъщеричка в МБАЛ Дева Мария на 6 март!
Огромни благодарности на целия екип от родилно отделение и неонатология за всички положени грижи за мен и за бебето ми.
На всички,на които предстои раждане искам да кажа че могат спокойно да се доверят на екипа-всички проявиха професионално отношение към мен и загриженост.
Тъй като тук се коментират често цените,ще ви кажа аз колко платих:393лв.Това са най-смислено похарчените пари в живота ми.Мисля,че всяка родилка заслужава минимум тези условия,които болницата предлага.

# 352
didi 24 може ли да дадеш малко повече инфо за раждането. Предполагам си родила нормално, но без никакво обезболяване ли, правя си извода от сумата, която си платила. Предварително беше ли ходила да се запишеш за разждането, нямаше ли престои в болницата, нещо не ми се връзва сумата...

# 353
Аз също имам един въпрос към Мери, колко всъщност е прегледа с ехограв? Снощи се обадих да питам кой лекар е на смяна и съответно каква е цената на прегледа събота и неделя. Момичето от регистратурата ми каза че ехографа е 25лв, преглед на стол 30лв.
След като ме прегледаха само на ехограф, отидох да платя и беше 30лв.
Не можах да разбера защо така ми каза момичето по телефона, не че съм за 5лв, но все пак трябва да е ясно.   

А издадоха ли ви рецепта или нещо допълнително? Пишете ми на лични иметана, за да проследя случая и да ви кажа къде са 5-те  лв.

# 354
didi 24 може ли да дадеш малко повече инфо за раждането. Предполагам си родила нормално, но без никакво обезболяване ли, правя си извода от сумата, която си платила. Предварително беше ли ходила да се запишеш за разждането, нямаше ли престои в болницата, нещо не ми се връзва сумата...

Искам да добавя, че в сумата за раждане от 380 лв  също е включено обезболяване с медикаменти, но не и епидурална анестезия - само тя се заплаща.

# 355
Здравейте мили мами!Родих дъщеричката си на 10 март,нормално раждане благодарение на доктор Дорийска и акушерка Калина Гюрова (за фамилията не съм сигурна).Искам да изкажа възхитението си към търпението,спокойството и грижите,благодарение на който родих за час и половина.Въобще целият екип в болницата са много отзивчиви и мили,дори за миг не съжалявам за избора си.Пожелавам на всички бъдещи майки безпроблемно и леко раждане като моето! Peace

# 356
Здравейте момичета. Искам да попитам какви са цените в Дева Мария за секцио и кога най-късно мога да се запиша да родя там? Ако може да ми кажете и какво ще ми трябва като багаж? Много съм неориентирана към момента. В седми месец съм и бях сигурна, че ще раждам в ОРБ-то, но се отказах след случилото се с пострадалото бебче, на което му отрязали пръстчето по погрешка. Ще се радвам, ако ме приемете във вашия клуб. Благодаря Ви!

Аз на 7.03.11 родих дъщеря си с планово секцио... Самото секцио струва 750 лв. Аз бях и с избор на лекар...За това платих 200лв. Та иначе казано накрая си получих касова бележка и цената беше 950 лв...нито стотинка повече...всичко беше точно...Условията са прекрасни...
та ще използвам момента и да благодаря на целия екип,който помогна за появата на малката ми Ванеса на бял свят...На Д-р Георгиев,анестезиолога Д-р Янев,акушерката Стела и на всички останали от екипа...Всички са невероятни специалисти и хора... Бебе Ванеса мноого им благодари:)

# 357
kappy,може!
Раждането беше по естествен път,но беше екстремно бързо.
Д-р Дорийска ме прие в 4,30 със един сантиметър разкритие.
В предродилна зала ми бяха направени запис на тонове и тест за алергия към упойки.
Някъде след 6 часа започнах да усещам напъни и прегледа установи пълно разкритие,преведоха ме в родилна зала и след точно два напъна дъщеря ми се роди.
В родилна ми включиха система,която не знам каква беше,но тя май така и не потече.
След като родих ми биха една инжекция окситоцин и една лидокаин,преди шевовете.

Бях направила консултация с д-р Гамишев,3 седмици по-рано,така както се препоръчва,защото бременността ми се следеше от лекар от друго здравно заведение.Тогава попълних и заявление за раждане.
Престоят ми си беше стандартният за нормално раждане-3 денонощия.
Приеха ме на 6 сутринта,изписаха ме на 10 март.
Сумата от 13лв над определената допускам се дължи на това,че си избирах храната по меню.

# 358
диди24 , аз също си избирах храната по меню...то мисля,че при всички е така...Идва едно момиче,дава един лист на който е написано менюто и ценоразписа и си избираш(може и за някакво друго меню става въпрос при теб)...Аз не платих нищо отгоре....Може да е защото първите 2 дни не ядохме нищо...то нали при настаняване подписваш там документите и то си пише,че болницата поема 5 лв. дневно за храна...аз може да не съм ги надвишила именно заради тези 2 дни през които не съм обядвала и вечеряла...

# 359
Точно това имам предвид veset0-мисля,че съм надвишила определените 5лв!
Дори да не е така,сумата е пренебрежимо малка за мен,за да търся за какво точно са ми я поискали.
Да спомена,че аз поисках и двете "специални"изследвания,които се предлагат за новороденото-трансфонтанелна ехография и диагностика за дисплазия на тазобедрените стави.
За тях получих отделна касова бележка от неонатология.

Общи условия

Активация на акаунт