Искаме и ние вече да държим в прегръдки февруарското човече!-Тема 26

• 21 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Янчето явно е проявила телепатия и ми пусна смс, че са в болницата, но кръвното ѝ е високо и ще изчакат със секциото. Стискам палци нещата скоро да се нормализират!
Еленка, честита квартира! Дано прекарате в нея много щастливи мигове!
Добре дошла и на новата мама!  bouquet
Ивелинке, стискай кълчоци още малко!

А пък от Евридика още няма новини. Тея жени отидат да раждат и забравят за нас ...  Rolling Eyes

# 151
Здравейте бъдещи и настоящи мами,
малко късничко се присъединявам към вас , но съм по-скоро от четящите , а не от пишещите.И аз с нетърпение чакам да стана  мама за 2-ри път. Термина ми е на 04.02.2011.Стискам палци на всички мами да мине леко и безпроблемно всичко  Simple Smile
Добре дошла  Hug

anilevI , аз си мислех че вече си с бебе в ръце, а пък то какво се оказва  Crazy , ама здраве да е, когато м у дойде времето ще се похвалиш

и мен ме е налегнал мързела, при все че съм станала в 7 часа, едва се влача. Сега ходих до пазара да взема хавлийки за беба и трябва да започвам да готвя, а едва се движа. И дрешките които изпрах стоят неизгладени  ooooh! , ама с тая скорост на костенурка незнам до къде ще я докарам.

Лори, чакаме новини  Hug

Еленка, честита квартира, дано скоро е изпълнена с детски смях  Hug

# 152
Елена,страхотна новина!Пожелавам ви да изпълните новия си дом с много детски смях,любов и топлота!

# 153
elena_e Честита ти квартира  Peace
anilevI стискай  Grinning Таткото се е стресирал  Laughing
Аз също си мисля, че имам някакво разкритие, но като няма други признаци си трая и си чакам, пък и само на "мисля си" никой не го брои.
Добре, че Янчето се е обадила.
Лечугитка също не се е обадила. Евридика и тя...

# 154
Здравейте момичета!  bouquet
И мен снощи ме хванаха малко някакви болчици, но то си е норамално вече..... само док. каза че бебето още трябва да стои в мен седмица.... затова стискам кълки яко. newsm78

# 155
Забравих да кажа: Ако някой със снимка на коала ви изпраща покана за приятелство във Фейсбук - значи съм аз!  Mr. Green
Исках и да попитам кой е Magdalina Perpelieva?

# 156
Добре дошла на новата мама  Hug Ти ли се опитваш да взелеш в групата ни във ФБ а/Magdalina/? Трябва да ни се представиш тук, че си ти, иначе на никой не отваряме... Twisted Evil Laughing

Елена, честита квартира, само детски смях да я оглася   bouquet

Аз уж чистя, ама през половин час посядам,че се изморявам много бързо...добре, че е мъжо... Heart Eyes

# 157
Привет! Влязох да прочета за ново бебешко попълнение, ма няма..
Анилеви, аз да ти кажа преди си откарах с 3см разкритие почти месец. Щом не те боли, нека си се увеличава полека лека и така до края  Wink

Стиснатите ми палци от вчера се пренасят и днес за Игуана  и др. мами. Дано вече някоя се обади , че сме много нетърпеливи тук

Елена,честит ви нов дом! Да се чува много детски смях и топуркащи крачета!

Добре дошла на mila_simona! Аз също съм отскоро в темата, но вече съм пристрастена! Много е уютно тук  Heart Eyes

# 158
  • Mostly in my mind
Забравих да кажа: Ако някой със снимка на коала ви изпраща покана за приятелство във Фейсбук - значи съм аз!  Mr. Green
Исках и да попитам кой е Magdalina Perpelieva?

мила симона  Peace

# 159
  • Русе/Germany
Здравейте и от нас сънливите Simple Smile
Първо добре дошла на mila_simona welcome
Евридика стискаме палци и дано скоро да получим вести че всичко е минало и че са добре  Hug
elena_e честита ви нова квартира и скоро много детски смях да има в нея Hug и сега да не се активизираш като мен с чистенето, че вече сме в напреднали седмици Naughty
anilevI дано бебо да почака още малко, щом така го чувстваш Hug
loryn стиснати палци и да се похвалиш от срещата с бебо  Hug
bob4o_f да се оправяш вече, че не е хубаво така с хрема
Игуанка и тя има палчета  Flowers Four Leaf Clover
Дано не съм изпуснала някой Embarassed не е нарочно.
Аз забелязах че като си легна ако бебо спи ми е адски удобно да се наместя, но ако не спи и си ритка е тогава не мога да си намеря място 5 часа. Аз пак рано се усетих Mr. Green Вече ще се дебнем май кой кога спи Simple Smile Вчера реших да търкам малко банята, но така ме стегна корема че се отказах.
При нас вали сняг smile3518 чудя се да забъркам някой сладкиш, така и така нямам работа.

# 160
  • София
 Hug мерси за инфото мишленце

hey_ya може и така да е, просто да си черпи  Simple Smile А иначе за мързела.... Blush и мен ме беше налегнал, а и както ми тежи и аз със скоростта на костенурка върша всичко  Mr. Green Дано да събереш сили и от утре да почваш малко по малко

елена, честита квартира и от мен , както описваш и до парка ....това е страхотно.

Видях, че на 1-ва страничка има момичетата с планирано секцио....нашето е за 4-ти февруари, още 2 седмици ни остават, вчера нашия татко каза, че вече няма търпение да види девойките, то и аз така  Blush

# 161
Стиснати палчета за Игуана и Янчето!
Дано Евредика се похвали скоро.
Иве, пази леглото повече и ще устискаш, да знаеш!

Пчеличке, никой не ни забравя, ама в тоя момент едва ли им е до форум, дори и да имат нет.

А вчера доки какви ми ги наговори  #Crazy, ама това е рутинната процедура за "на края", май много се застраховат.
Да не си мислите, че само в БГ ви стряскат. Тук ни го поднасят "за десерт", ама и без това вече сме на друга фаза.

Стейси, за работата - по моята специалност няма много позиции, и когато изпадне нещо (1,2 в годината), обикновено и 2 страни са заинтересовани. Дано всичко е наред с бебчо, да ми спинка и да ми папка, тогава бих почнала по причини, че сме в чужбина и разрешенията за престой са вързани с работно място. А иначе парите на никой и никога  не стигат (упс, много грозно казано, ама си е баш така).

# 162
Здравейте мамчета Simple Smile
Аз тази "сутрин" се събудих по-раничко Mr. Green Вече хапнах и с удоволствие си вземам едно кафенце,а след това и от чайчето- за мен си е утро hahaha
Стиснати палци и от мен за всички майчета,които имат нужда днес! fingerscrossed fingerscrossed
Чакаме си трепетно новините от Лечугитка, Евридика и Игуана по-късно,да се надяваме,че всичко е минало чудесно и в еуфорията са ни позабравили...,а на Игуана-едно бързо и безпроблемно раждане днес! Praynig Hug
Бобчо край с болестите Naughty Бързо да се оправяш,че няма време за тех! Grinning
Лори чакаме да се похвалиш след прегледа,ти поне в напрежение няма да ни държиш,знаем си те! Hug
Янчето Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На Еленка честито жилище!Да ви е много удобно и уютно в него и да си гледате малкото човече с много радост и топлина! Hug А за чистенето- може да започваш,ако си решила вече да раждаш Wink
Анилеви- палците са стиснати и за вас с бебо,само спокойно,всичко ще мине безпроблемно,сигурна съм! Hug
Аз миналия ден такава разходка му дръпнах,че после цяла вечер ме стяга корема,толкова чести контракции за първи път усетих,ама то луда работа- мъжо се измори,аз - не Mr. Green Но на другия ден вече си бях съвсем добре. Трябва да зачестя разходките,че по цяла нощ ме боли целия корем вече от тежкия боборан  Crazy
Хубав и много позитивен ден на всички и дано днес да бъде и деня за поне още 2-3 нови бебончета в темичката ни! Heart Eyes

# 163
Elena,честита квартира!Браво че сте намерили на хубаво място и скоро да има само поводи за радост и веселие в нея!   bouquet
Честито бебче Кристиян на мама Цецунка!Нека бъде здрав и с късмет!  Hug
Аз до сега пазарувах,готвих 100 работи и сега мисля да отмарям цял ден.Човечето така ме блъска силно  Rolling Eyes,че на моменти имам чуството,че ще ми разпори корема с лакти и крака. CrazyНезнам дали е нормално толкова да е диво  newsm78,но както каза Анилеви май се подготвя за стартова позиция.

# 164
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте  мами ,
изчетох всичко ама кво разбрах и запомних -друг въпрос.Честито ново бебе , палци за Евридика ,Игуана друго какво беше -забравих  Embarassed
Да питам мамите ,които имат какво представляват киселините?
Досега не съм имала, но напоследък на гърлото ми става едно тежко ,все едно уж да се оригна,ама не баш и едвам си поемам дъх - дали е такова  newsm78

Вчера бях на гости на приятелка с бебче на месец и половина, та по въпроса с леглото и обиколниците малката мома като я сложели в леглото /тяхното е пак три табли и решетка/ и почвала да реве, според майката защото там е скрита и не вижда нищо.Та вчера спеше на тяхното легло върху повивалника ,завита и така си откара три часа.

Общи условия

Активация на акаунт