Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Йо-хо-хо и лъжица Stodal !

Здравейте, здравейте!

Вчера не можах да ви прочета, а вие пак сте си пописали.
Селме, Денис е по-добре, вече и разстройството поспря....педи препоръча Дени да е на кърма и временно не яде пюрета.
Пие оризова вода със смекта и запазих вечерната оризова каша, но добавям бананче, че много му се иска да е сладичко Simple Smile На майка си и на татко си, се е метнал хехехехех.

Ей, че модераторски заплахи, ей!

Евита72, помня те и аз пък! Добре дошла!

kydravoto,  Hug мила моя, една от нас докато бяхме бременни само ни запознаваше със сексуалния си живот и никой нищо не каза....."О времена, о нрави", ще възкликна само.
И, извини ме, но не се пише Очудя , а учудя Wink
Имам професионално изкривяване - филолог съм и такива грешки са като пирони в главата ми.

Стоун, за себе си ли казваш "портаджия"?

Елииии, страхотна е Ася в новата придобивка! Хитро сте решили въпроса със 150 топки Simple Smile

килограмите
- уви, след бързото сваляне първия месец след раждането, бързо качих и сега съм само 10 кила назад, т.е живо тегло 70, а гоня иделаните ми 60 Simple Smile

That is all folks Simple Smile  bouquet

# 466
Предлагам да спрете с тази сапунка, 3-4 човека отегчавате останалите. Можете да си продължите безсмисления "дебат" на лични - това е моето мнение  Peace

Ние още не пълзим, но когато я оставя по гръбче, прави мост на глава и крачета и се придвижва някакси назад  Grinning
Жълтък още не съм въвела, колебая се дали първо жълтък или първо месо да въведа.  newsm78

# 467

Ние още не пълзим, но когато я оставя по гръбче, прави мост на глава и крачета и се придвижва някакси назад  Grinning
Жълтък още не съм въвела, колебая се дали първо жълтък или първо месо да въведа.  newsm78
  С пълзенето ....и нашето започваше така.  Grinning
  За жълтъка...  Педиатърката на баткото държеше месото да е първо.
  Аз засега нямам категорична позиция по въпроса.
  Жълтъка по принцип не беше ли леко алергизиращ продукт?  newsm78

# 468
Предлагам да спрете с тази сапунка, 3-4 човека отегчавате останалите. Можете да си продължите безсмисления "дебат" на лични - това е моето мнение  Peace

Ние още не пълзим, но когато я оставя по гръбче, прави мост на глава и крачета и се придвижва някакси назад  Grinning
Жълтък още не съм въвела, колебая се дали първо жълтък или първо месо да въведа.  newsm78

Мисля, че повечето схеми предлагат първо въвеждане на жълтък след като са въведени зеленчуковите и плодовите пюрета Simple Smile

Нашата педиатърка ми даде схема за въвеждане на жълтъка  сега , а месото каза да е другия месец Wink

# 469
Я кажете,тези дето кърмите-по колко пъти хапвате денем и какво?!И аз съм по-бетер бременните-където,каквото чуя,всичко ми се дояжда ooooh!И за това си седя 58 кг и не съм мръднала.......,а 53 са далеч Tired

Аз закусвам овесени ядки/сандвич
Обядвам каквото съм сготвила
Към 17:00 хапвам 1 вафла или нещо друго сладко
Вечерям пак каквото съм сготвила

# 470
  • Тук и сега
  Жълтъка по принцип не беше ли леко алергизиращ продукт?  newsm78

Аз знам, че белтъкът е голям алерген.  Добре помня една моя позната в детските си години, която не смееше  нищо купешко да хапне, защото имаше алергия към белтъка, от който цялата се издуваше. Но може би и желтъка също да е силен алерген и затова толкова късно и постепенно се въвежда.

# 471
  • в 1001-та нощ
Евита  Peace , понеже разбрах, че си търсила инфо за гимнастика и масажи - в поста на 1 страница - в раздела "За бебето" има 2 статии, втората е с практичеки обснения и видео и до колкото си спомням имаше обяснения кое от кой месец се прави  Hug

# 472
На Силвия и продра и второто зъбче вече newsm47

И аз влизам да се похваля, че имаме от днес 2ро зъбче вече  newsm44 Честито и на Силвето  newsm18

# 473
  • София
angelv, аз съм чувала че не е добре да се гладува по време на кърмене защото организма почвал да изхвърля токсините, които могат да преминат в кърмата. Май по-добрия вариант е хапване по малко и на често, но ти си знаеш аз само да подметна Peace

Да ви питам като извеждате малките слагате ли шал, защото мойта го прави целия мокър и ми се струва че е по-добре без шалче newsm78

# 474
  • Бургас
Здравейте Hug
Цял ден не мога да напиша два реда,много неща имах да свърша,а и с тази грипна ваканция,в нас е весело.Мога да похваля най-накрая моето момиче,днес изяде около 100гр пюре,това е голям успех,все още вместо да отвори уста,я затваря,но не плюе и личи,че и е вкусно.
Окрилена от успеха със захранването,направих няколко пюрета,сега ще замразя някои.
Да споделя,че пюре от сини сливи и ябълка,стана много вкусно,но все още не знам дали Стефания ще е на същото мнение.
Жълтък нямам намерение да въвеждам скоро,страх ме е от него,ще въведа месото след 1,2 м.
Евита72, аз се учудвам,че мислиш,че някой те е забравил,поне не и тези които редовни пишат.
Радвам се на всяка мама която отново споделя в темата  bouquet
Вода не пие,ама хич не и предлагам,след  толкова опити,сега ще пробвам пак.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 18:11 от Mira 1919

# 475
  • в 1001-та нощ
kydravoto , зълвата ме предупреди, че  "от дъха в шала се вледенява и вдишва студен, влажен въздух" или ледени кристалчета - според нея било по-добре без шал  newsm78

все пак не съм засичала мокър шал - и все още и го ползвам, но не му е съвсем през устата и нослето, макар, че се старая да с покрити (след бринхита - голям страх от изстиване  Tired) - ето го опакован  Peace

# 476
 Алена  Hug благодаря ти .. аз всъщност издирвам масаж комбиниран със точков масаж за бебчета . Тези ги зная . Правила съм на малкия бате ама на  забравила съм доста от нещата . Имам и книгата на Зоя Горанова "" Анмо ""то май е учебник  newsm78 .. ама ми се струва че изпускам нещо някъде си .
Честито зъбче и на вас enna Hug
 kydravoto- наскоро четох някъде , че това извеждане със шалче на децата е меко казано вредно .. спокойно не го твърдя аз а някаква докторка .. сега ще цитирам по бледа старческа памет  Mr. Green Децата и бебетата трябва да се извеждат навън със биберон- залъгалка , да не дишат през устата студения въздух . , аако много държите или пък не е зле Mr. Green Heart Eyes да има и шалче но то да не е вързано тип залепено като ваденка ..леле ужас как го обясних .. та  най-важното е да има бибка , а за неупотребяващите таквоз нещо   33uu Разбира се има логика в изказването на доки ..то всеки сам си решава  дали да се опакова кЪт талибан или кЪт морска сирена  Mr. Green Heart Eyes

п.п Алена сладурище е  направо . Аз несмея да го извеждам принцЪт изкара един обикновен си бронхит  Mr. Green една седмица почивка и ни барна оня дето и викат със женското име пневмония  Mr. Green Laughing Heart Eyes 

# 477
  • в 1001-та нощ
ммм, да  newsm78 ние залъгалката я изхвърлихме преди няколко месеца още  newsm78 ще трябва да се измисли друго - не мисля" да я въвеждам пак"  Joy

мерси за инфото     bouquet

П.П. "точков масаж на бебета" - не би ми хрумнало даже Wink)) , но и малко ме е страх с тези точки - върху мен, а камо ли на малкия - от къде имаш опит в това  newsm78?  Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 18:42 от a.l.e.n.a

# 478
  • Бургас
Аз от малка знам,че шал през уста не се слага,само на вратлето за да топли.Биберон никога не пое Стефания,не знам как се предпазва от червено гърло,но засега се държи.

# 479
  • София
Алена много сладък твоя момък така опакован  Grinning, като нинджа е Wink. И аз така си мислех за шала и вече само с биба. Тя и преди беше с биба но я плюе по някое време, пък при нас лигите са цели реки от тия зъби.

Общи условия

Активация на акаунт