Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 823
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
На нас ортопеда на първия преглед още ни каза, че няма да имаме нужда от втори на 6 месеца - всичко й било перфектно на госпожицата. Каза направо като тръгне да прохожда да идем (Е, иначе ако идем и на 6 месеца нямало да ни върне - то и без това беше платен преглед Simple Smile).

А в тези студове и грипове хич не мисля да я мъкна по болници, даже следващата консултация ако има много грипозни ще пропусна.

# 61
Katche,пропуснала съм за вашите ходения по мъки.....
Много съжалявам,че ви се е наложило да преживеете такива неприятни моменти!Дано никога не ви се повтарят!  Praynig Hug

Взимането на урина....Медсестрата ми каза,да сложа едно памуче в памперс и после да го изстисна.Направих го,но....Няма да се учудя,ако след такова нестерилно събиране на материала се изолират някакви бактерии.

За слагането на гърне....С баткото пробвах ЕБХ на 2-3 месеца,отказах се.После на 7 отново,пак се отказах.На 1,5 г отново провал.На 2 г и 3-4 м. той сам си захвърли памперса,обаче след 2 месеца си го върна..... Crazy
   И най--сетне на около 3 години можех съвсем спокойно да констатирам,че детето се справя с гърне.
   Ето!Правих многократни опити,но.....Всичко определи самото дете.
   С Юлийка не смятам да се мъча толкова.Когато видя,че може да се получи,тогава.

# 62
  • София
Здравейте, имам един бърз въпрос към тези които ползват Pampers белите пакети. Вчера купих 4-ти номер за сефте, но забелязах че няма мрежичка. Така ли са наистина или моя пакет е сбъркан? newsm78

# 63
Здравейте, имам един бърз въпрос към тези които ползват Pampers белите пакети. Вчера купих 4-ти номер за сефте, но забелязах че няма мрежичка. Така ли са наистина или моя пакет е сбъркан? newsm78
  И нашите нямаха.  Peace

# 64
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви че се включихте толкова бързо със съвети относно нашето захранване!  Hug За сега смятам да направим една почивка от порядъка на 10-тина дни и пак да пробвам. Иначе Борко е с нас на масата от доста време, но няма интерес към нашата храна. И с пръст пробвах, но уви пак не иска. Утре сме на изследвания, много силно се надявам да са ни ОК, че ако се окаже с нисък хемоглобин... не ми се мисли. 
Хайде приятна неделя, времето в Пловдив е разкош!  Peace

# 65
  • в Кошера

Така са, така са  Peace Ужасният мръсно лилав цвят не искам да го коментирам  Sick Но пък на 'нашето дупе' са му идеални  Mr. Green

# 66
  • в 1001-та нощ
Ren4i  Hug мерси за поправката - оправих го  Hug

# 67
  • Бургас
Момичета, благодаря ви че се включихте толкова бързо със съвети относно нашето захранване!  Hug За сега смятам да направим една почивка от порядъка на 10-тина дни и пак да пробвам. Иначе Борко е с нас на масата от доста време, но няма интерес към нашата храна. И с пръст пробвах, но уви пак не иска. Утре сме на изследвания, много силно се надявам да са ни ОК, че ако се окаже с нисък хемоглобин... не ми се мисли.  
Хайде приятна неделя, времето в Пловдив е разкош!  Peace
Не си сама,аз също спирам захранването за седмица,няма смисъл просто,тя стиска устата и това е.
Смятам да и давам парченца от сварени зеленчуци,мисля че така и харесва повече,поне ги смуче,не че яде.

# 68
  bouquet Привет   bouquet
И ние ползваме 4-ка  от белия пакет на pampers.Без мрежа са - да  Simple Smile
Селме, и всички завърнали се - добре дошли отново  Simple Smile

# 69
Алена няма проблем  Hug
За гърнето днеска я слагах Борислава..ама нищо поне да свиква. оглежда се като гърмян заек  Joy
Майка ми каза че е почнала да ме учи на гърне от 3 месеца и е успяла,защото както знаете едно време не е имало памперси....но то си е и до детето ако не иска няма да се насилваме Simple Smile
Някой беше писал в предната тема една рецепта за бисквитки с настъргани ябълки и нещо такова,които се пекат, моля да я напише пак  Peace

# 70

Групата в Цариградски скоро да очаква включване от мен;

Катче,
идвай да подсилиш мъжката банда, че покрай нас само юлски мадами  4470

# 71
Ние също не ходихме на ортопед втори път,педито каза,че няма нужда newsm78

# 72
  • в Кошера
Някой беше писал в предната тема една рецепта за бисквитки с настъргани ябълки и нещо такова,които се пекат, моля да я напише пак  Peace

Бъги  Peace

# 73
  • Варна
Извинявайте, че така нахлувам в темичката ви, но имам един въпрос. Кой номер обувки носят горе-долу 6-месечните бебоци? Аз имам един едномесечен бебок и кака, но съм забравила Simple Smile

# 74
   Моето бебе не носи обувки... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт