Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
За памперсите и ние сме на Пуфис, че Памперс не може да ни смогне и пропуска  Grinning

За маслото - мислех с цедената кърма, която преди ми беше излишна и я замразявах да направя сиренце за малката  Crazy, та да си й слагам в попарката ( като захраня и стигна до попара), но има странен дъх и се отказах  Grinning

# 241
има странен дъх и се отказах  Grinning

Сиренцето или кърмата?
То нищо не пречи да пробваш. Ако не друго, поне ще си сигурна, че си е твое производство, без консверванти, Е-та, глутен и парабени.  Wink

# 242
  • Бургас
За памперсите и ние сме на Пуфис, че Пампер неможе да ни смогне и пропуска  Grinning
За маслото - мислех с цедената кърма, която преди ми беше излишна и я замразявах да направя сиренце за малката  Crazy, та да си й слагам в попарката ( като захраня и стигна до попара), но има странен дъх и се отказах  Grinning
Жалко ,че не си се опитала,можеше и да патентоваш продукта Joy Joy Joy.

# 243
  • София
Може кремчета на семейството за някой празник да направиш. Тя ванилийката ще замаже дъха Thinking

# 244
Аз доколкото знам за момченца на 4,а за момиченца на 7 месеца е разрешено да сядат.Ние въпреки,че имаме проблеми и сме още в каишки. Ортопеда ни каза,че може да ползваме столче за хранене и да я подпираме.Тя обаче не може изобщо да стои седнала.На столчето има полулегнало положение,но тя там отказва да яде!

# 245
  • в Кошера
Ееееее, не, че съм гнуслива, никак даже, ама сиренце скоро няма да ми се прияде  Joy Ай, сиктир  Mr. Green

Голямото завръщане настана в темата  newsm44 Не разбрах само за какво бяха муцуните и сръдните, последвани от крайни постове и "напускане"?!  newsm78

ПО ПРИНЦИП момчетата могат да сядат от 4 навършени месеца, а момичетата от 6, а ДЕ ФАКТО си зависи от детето, когато е готово - тогава Peace

Мойта щерка нито зъби има, нито говори....странно  Mr. Green

# 246

Мойта щерка нито зъби има, нито говори....странно  Mr. Green

Tyra, и ние сме така  Mr. Green

# 247
Не разбрах само за какво бяха муцуните и сръдните, последвани от крайни постове и "напускане"?!  newsm78
  Tyra,издържам,приемам,толерирам и прощавам  доста неща.
   Но откровено се гнуся от простащината!

За съжаление констатирам,че темата отново започва да мирише....
    Грозните бълвочи на някои никак не ги намирам за свежи и весели!

Ей това е моят отговор на твоето "не разбирам".  Peace Hug

Ако този "някой" тихичко ще си направи правилен извод и малко ще помисли в/у начина си на изразяването,само ще го зауважам много.
    Ако това не стане.....Преполагам,темата отново ще вземе някой неподходящ обрат....  Sick Sad

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 09:55 от Селма

# 248
  • Sofia
Добро утро момичета,
Данито,Ади  Hug
Селма много добре е изразила и моето мислене, относно това за което се чудиш Тайра.  Peace
Не ми се иска да съм по-обстоятелствена, за да не нагорещим отново страстите. Аз лично се надявам темичката да ни остане мирна и тиха и на всеки да му е приятно да чете и пише тук! И държа да кажа, че всеки има право да изрази мнението си, ама абсолютно всеки, стига да не обижда и нагрубява другите.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:17 от svetlana79

# 249
  • София
хехе, мацки, много весела станала темата в последните три-четири страници; ето, всички сте имали чувство за хумор и можем да се посмеем заедно

за столчето и сядането, аз се водя по детето; тото се опитва да сяда след навършени 3 месеца; на 4 и половина го сложих в столчето и си му беше много добре; сега вече си седи самичък и си играе с играчките; щом иска детето, няма да го ограничавам; освен тована вечеря сяда с нас на масата; държа да се научи, че семейството вечеря заедно

за говоренето, браво на вашите дето говорят смислено  Grinning моето казва дадададада и ангъ-анге-ангу и аааааааааооооооооооъъъъъ и т.нат.; не вярвам, че е смислено, просто си произнася срични

tyra, и зет ти още няма зъбки, споко

селма и светлана79, покажете малко чувство за хумор; иначе welcome back

# 250
Привет на всички мами. Явно в момента много бебета спинкат, щом сме толкова хора Rolling Eyes
Ние столче нямаме и не мисля да купувам поне за сега, а за сядането неможем да стоим седнали ама хич, все се килва на една страна. Иначе си обикаля с паяка и си бръмчи чак лиги хвърчат, много и е забавно. Днес ще ходя да купувам памперси и май ще минаваме на 4+, че тия взеха да и стягат нещо  newsm78
И зъбки нямаме, иначе много крещим и казваме ма, мо, ба...бебешка работа  Joy
Утре почваме със жълтъка че чакам да ми донесат от село пресни яйца

# 251
Здравейте, здравейте,

Някакъв вирус или (надявам се) простуда атакува Денис онзи ден. Вдигна 38 градуса и сме на Panadol от тогава, както и Стодал (има лека суха кашлица, но доста рядко, Слава Богу), витамин C (2 ml) на ден. Предпочитам "парабените" в Panadola, отколкото токсините в АБ  Peace
А и вярвам, че парацетамола облекчава състоянието на детето и по-леко минава. Мисля че спряхме атаката на вируса засега, дано е за постоянно.

Enna,  Hug ех това добричко Нийче бе, да го нацелуваш от мен!

Селма, мерси за илюстрацията за ушето.

Столче за хранене, пробвах го преди няколко дни - още му е странно на Дени, но пак ще го сложа.
иначе си седи в шезлонга и там се храним с пюрета и каши. Седи и в бънджи - проходилката. Опита за първи път да сяда накъде към 4,5 месеца. Сега може и сам да седи леко приведен напред без подпори за няколко секунди.

Чувството за хумор е дар, който го има животът е весел!  Peace

*явно съм се разсеяла, технически грешки оправям вече за трети път Wink

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:49 от *Teyа*

# 252
Здравейте!

И аз се радвам на завърналите се мами Hug

Влизам да се похваля, че си имаме две нови зъбчета-отгоре и да споделя, че Дентокинд определено ни помогна този път избиването да е по-малко болезнено. Препоръчвам на мамите, на които бебетата вадят трудно зъбките, само да не си помислите, че правя реклама Peace
В столчето за хранене слагам бебката от бъдни вечер тя вече свикна и знае, че като я сложа ще има нещо за ядене CrazyОт две седмици и давам да пие вода от чашката на авент и вчера забелязах, че пие с удоволствие от нея. Така,че при нас се прие много добре за разлика от трите вида шишета дето купих ooooh! Колкото до говорене и ние не казваме нищо, само като плаче казва маммааааа, ама не съм сигурна дали го прави съзнателно.
Приятен ден от нас!  bouquet

# 253
Столче за хранене - нашето е дървено, което става на столче + масичка за голямо дете.
Малкият изобщо не може да стои седнал, така че не го слагам в него.
Баща му го слага, защото е нетърпелив, но детенцето определено не е готово.

Тея, дано да се размине леко Peace

Qkova, лелее ти си superwoman, и време за домашно сирене намираш  Rolling Eyes

зъби и говорене - няма индикации. "Говоренето", всъщност е ръмжене или писъци от радост  Laughing

Да се похваля - на 06.02. очаквам подкрепление от свеки, ще ми гостува 7 дни  newsm44

# 254
Не разбрах само за какво бяха муцуните и сръдните, последвани от крайни постове и "напускане"?!  newsm78
  Tyra,издържам,приемам,толерирам и прощавам  доста неща.
   Но откровено се гнуся от простащината!

За съжаление констатирам,че темата отново започва да мирише....
    Грозните бълвочи на някои никак не ги намирам за свежи и весели!

Ей това е моят отговор на твоето "не разбирам".  Peace Hug

Ако този "някой" тихичко ще си направи правилен извод и малко ще помисли в/у начина си на изразяването,само ще го зауважам много.
    Ако това не стане.....Преполагам,темата отново ще вземе някой неподходящ обрат....  Sick Sad

Peace

Общи условия

Активация на акаунт