Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
А това Не-направо изби рибата-много учтиво ooooh!
Напълно в духа на темата ни. Тази излагация в другите отчетни я няма. Не ми се коментира изобщо кой е прав и кой не е.  ooooh!
А няма я,насвякъде се дрънкат,ама е добре ние да спрем,че сме големи жени.

# 286
Ние също си играем с етикетите и по-този повод миналата седмица ги изрязах всичките  Joy, вече си играе със самите играчки  Mr. Green /много съм лоша  Wink/

Не си лоша, направо си зла  newsm48
Детето има едничка радост и ти да я отнемеш. Е бива ли?

"Въх" балкона ще падне  smile3507

Edit: За свекървите: оцених какво е да имаш свекърва когато родих. Нямам наблизо никакви баби и във всякакви ситуации се справям сама. Това ме научи да се радвам и да оценявам всяка помощ. Никой не е съвършен - нито аз, нито тя, но се разбираме и обичаме. Когато имаме противоречия си ги решаваме по мирен и културен начин.

Enna, и на теб да ти е честита  Hug

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 13:25 от Danito_d

# 287
  • София
Enna  клипът беше много разведряващ, благодаря, особено началото.
Ето и един от мен: Ребята, давайте жить дружно Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=Io9Q7kgyCo0
Нашето чаве отказва да пълзи. Не й е интересно и нищо не е достатъчен стимул. Няма по-щастлива от нея, когато е права и сто на краката си. Знам, че е вредно, но страшно се кефи и вика и се хвали. Рязах етикетите, докато не видях, че и тя като мен, много ги "чете". Много обича и листове с напечатан текст. Вече не мога и да чета докато се кърмим, защото всичко ми дърпа. Всъщност, да призная, първо с хартия се захрани Embarassed

# 288
  • Sofia
Не вярвам да има някой, който да не обича чувството за хумор на друг човек,особено, ако липсва у самия него, визирам себе си.  НО едва ли има някой, който обича да се подиграват с него, още повече с неговото дете. Аз пък смятам, че между шегата и подигравката има тъъъъъъънка граница, която като се прекрачи едва ли ще е угодна някому. Ето затова става въпрос. И аз съм се смяла на някои писания на Диването, но до един момент, после започва да ми се  Sick Пак казвам иска ми се в тази темичка да се запази добрия дух, без да се обиждаме. Peace Хубав ден!

# 289
Боби нощем спи в 4увалче(много се отгъваме) и по гръб, а денем като я загъвам само с одеялцето се обръща и на една страна. Веднъж като бях изпрала чувала и беше загъната самос юрган4е я намерих по корем и бая се стреснах  Whistling после 100 пъти ставах през ноща да я гледам да не се захлюпи пак  Blush

# 290
  • Тук и сега
Здравейте и от нас! Откакто стана студ нямате изчитане. Но поне е по-весело като пишат повече хора. Привет на завърналите се. Nlight, преглътни и ела отново и ти в отбора.

ето това е нашата мома:

Noriscat, и ние се борим със захранването. Все още не иска зеленчуци. Хапва 2-3 лъжички със зор и оттам започва бръмченето, при което всичко де що има наколо, включително аз и тя, ставаме в пюре. Дрехите станаха на оранжеви точки и започнах преди хранене да я омотавам с чаршаф. Още като види лигавника и почва едно хленчене.
Опитах се да и дам и месо. Купих пилешко с ориз и зеленчуци на Семпер. Директно го отказа. А пюрето чак на мен ми хареса, но уви... Иначе, преди няколко дена ме гледаше доста любопитно как ям банан и аз и предложих малко парченце. Изяде го с охота, а онзи ден изяде половин банан по този начин. Вчера за сефте пък изяде пълна порция бананова каша, но не може само банани да яде това дете. Днес мисля да и предложа оризова каша с плодово пюре от круша пък да видим.

Ето ни и как бръмчим по време на ядене. Има пюре по косата, веждите и къде ли още не. А аз просто не бях за снимка.

Ако някой знае къде в момента може да се намери Деавит, нека ми пише. В нашия квартал се изчерпа и не го чакат скоро.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  #Crazy

# 291
  • Бургас
Светла,никой,ама никой не се е подигравал на бебе в темата,каква е тази глупост.Това което се намеква или казва е на майката,защо бутате и децата в нашите спорове.
Azzzy в твоя дух http://vbox7.com/play:d6ad5958 много я обичам

# 292
  • в Кошера
Боби нощем спи в 4увалче(много се отгъваме) и по гръб, а денем като я загъвам само с одеялцето се обръща и на една страна. Веднъж като бях изпрала чувала и беше загъната самос юрган4е я намерих по корем и бая се стреснах  Whistling после 100 пъти ставах през ноща да я гледам да не се захлюпи пак  Blush

И мойта се отвива постоянно  Peace

# 293
  • Тук и сега
За етикетите и на нас са ни любими. Скачане, търкаляне и стоене на крака - също. Но последното гледам да го ограничавам. Обича телевизора и като види баща и да си пуска мач - леле егати и еуфорията. Сега спи повече от час и половина, но това е понеже снощи си легна в два и половина. А майка и вместо да си измие чиниите в мивката стои във форума и довечера ще ми резнат кабела ако ме хванат.

# 294
............Сто пъти предпочитам да прочета един пост за срането на Диването, отколкото 3 страници за лайната на децата... Ние където само четем искаме и да се разтоварваме с това четене, а това става с шеги..
    Предпочиташ или не.....
    Има един малък нюанс:
    Л..ната на децата са си в баш за тази тема/форум,докато другите "купчинки" не са!  Naughty
    Ако някой пък прелива от въпросното вещество  Sick и отгоре на всичко е убеден,че забавлява другите,да знае ,че е волен да се пробва с  отделна тема,но в по-подходящ форум "свободно време и интереси" ,например.....   Peace (дано и модераторите го одобрят ,което силно ме съмнява обаче.Все-пак това е форум за майки,а не обществено клекало  smile3550 apchih).

# 295
# 296
ЗДравейте момичета,
какви столчета за хранене сте взели, Има тоооооооолкова много, че съм в чуденка???

Megan4o, ние пък спим само по гръб...обръщам го на една страна и след 5 мин. се е обърнал по гръб.

# 297
Извън темата за изхождането , да ви споделя една информация , която получих току що. Имам една братовчедка зъболекарка и тя ми каза , че бебетата си дърпали ушите , когато излизат долни зъби. Нали имаше момичета , които се чудят. Моя дърпа уши здраво и неговите и на баща си, може би защото не слуша Simple Smile

# 298
  • София
хах, Mira, и със субтитри - точно кат' за мен. Попях на горкото, озадъчено хлапе  baby_neutral
Ivalina82, ние столче, което се закача на масата взехме и мънинкото се радва, че е барабар Петко с мъжете, но е с дебела възглавница под дупето - големичко й е още.

# 299
  • в Кошера
ЗДравейте момичета,
какви столчета за хранене сте взели, Има тоооооооолкова много, че съм в чуденка???

Подариха ни това, но не ме кефи визуално (откъде да знаят хората, че недолюбвам розовото  Rolling Eyes)  Mr. Green, затова мисля на по-късен етап (когато започне да се храни в столче) да й взема това  Peace
А първото заминава в къщата на родителите ми, та когато ходим на гости да си има оборудване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт