Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 360

Мойта пък мн трудно се храни  Tired то се събуват чорапи, гащи, само и само да си яде млякото

Голо парти с храна...кеф  Mr. Green

Дани Joy hahaha hahaha Mr. Green

# 361
На Габи хемоглобина се оказа малко нисък 107 - в долните граници е. Той и моя е нисък, та отде да си набави желязо детето  Crazy

Днес се опитах да й пробутам пащърнак, че има много желязо, но нещо не става. Не й хареса изобщо. Някой ако може да сподели за зеленчуци, подходящи за тази възраст с повечко желязо.

# 362
# 363
Да, Селма защо се завърна наистина, за да ни заплашва с модератори  newsm78

# 364
Хм,допреди известно време темата вървеше спокойно и без тъпи спорове....но се случиха промени иии....вадете си изводи

Абсолютно вярно  Peace

# 365
Лелееее,хора,дано не ни четЪт от съседни теми,че е срамота.Големи жени с какво се занимаваме ooooh! ooooh! ooooh!

# 366
Да внесе ред и дисциплина Laughing

# 367
Скарли, на нас ни е забавно, но на Енна сигурно и прилошава като дойде време за хранене  ooooh!
Имахме и ние с Вики периоди на безапетитие - спомням си как се бях панирала  ooooh!

# 368
Дами, спрете се!
Молбата ми беше учитива и любезна, а вие сами правите драмата като хвърляте дърва в огън, който сам ще изгасне, ако просто укротите страстите  Peace
Не искам да се меся повече в темата, за това, моля, не ми давайте повод!
Желая ви лека вечер, повече сън и по-малко отрицателни форумски емоции!

# 369
Селма се върна,за да споделя знанията си с всички нас!Както и всички ние сме заради това тук,а не да пишем,че ще ходим...еди къде си........Ами малко просташко е! И какво лошо има човек да се възмути? И аз се възмутих,особено това за биенето на масло.... ooooh! Ами,наистина е просташко!

# 370
Tyra,това е твоето лично виждане на нещата.Така че на теб самата ще ти е най-лесно да си отговориш на въпроса.

vtrendy,dianadsd,ясно е какво визирате.В грешка сте,обаче! Да знаете!

Хм,допреди известно време темата вървеше спокойно и без тъпи спорове....но се случиха промени иии....вадете си изводи

Абсолютно вярно  Peace
    Ако сте видяли,не само Селма се е завърнала.  Wink
    Но разбирам,че съм по-забележим образ.  Mr. Green

scarly ,провери за цвеклото.

Лека нощ (и всичко останало) на всички!

# 371
  • Sofia
Селма, както аз, а както и още няколко префинени мадами просто си се възмущаваме, вие пък защо ни се връзвате... пишете си каквото ви е на сърце, явно до съгласие няма да се стигне.
Скарли, елдата е богата на желязо, но не знам дали си я въвела вече, ако ли пък не, ето повод да го направиш.Simple Smile
Хубава вечер!

# 372
Селма, както аз, а както и още няколко префинени мадами просто си се възмущаваме, вие пък защо ни се връзвате... пишете си каквото ви е на сърце, явно до съгласие няма да се стигне.

Е как да стане, като за всяка запетая викате модератори!  Joy

Много консерви, много нещо...  Party

# 373
  • Бургас
По -умният отстъпва,по -умният отсъпва..........
Като ще се връщаме в училище ,то поне да си пропомним правилата.
Днес голямо ядене на кърма,голямо нещо,пък и производството голямо.
Стефания,не си дърпа ушите и зъби няма,явно има време.
bubanka,много ви благодарим за вниманието към нашите спорове,но пък никой вече не си проявява чувството за хумор,защо ни се скарахте пак.

# 374
Вижте новата ни продобивка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт