Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Якова, уникална снимка, браво  Grinning Grinning Grinning Страхотно настроение внася

Бъги, пропуснах да ти кажа, че се смях от сърце за поста ти за пенсията  Laughing Laughing Аз преди дя родя бях страшна купонджийка, а сега в 22 часа вече съм угасила лампите
Колко пъти колегите ме канят на пиано бар, и...в началният час на купона аз вече съм заспала, така че може и аз да се подредя за пенсията

# 376
  • Бургас
Елена,страхотна е малката,да и е честита придобивката,явно я прави много щастлива.

# 377
Мерси момичета, малката много се радва като си хвърля играчките  Heart Eyes, а мама ги събира от пода  Laughing, като се сърди когато остане без играчки за хвърляне  Mr. Green, ноооооооооо сега вече си имаме 150 топки и докато ги хвърли всичките, мама има свободно време  Mr. Green

# 378
Момичета искам да попитам тези, които все още кърмят: образуват ми се бучици  на едната гърда-така като напипвам и усещам твърди топченца, а като се препълни няма да говоря-чак под  мишницата ми стига. Вчера 3 поредни пъти съм давала само от нея да суче че да ми олекне...и се цедя. Вие имате ли такива проблеми, и ако да какво правите, освен да се цедите???  Sad

# 379
Странно, че има хора, които още не са разбрали кой е "портаджия" из темата.

Това за цвеклото е доста добра идея.
Искам да питам дали е по-добре да заместя цяло хранене и чак тогава да започна да предлагам плодово пюре след обед или става на два пъти през деня по малко да се дава.  newsm78

# 380
  • Sofia
Ели, бебка ви е страхотна,колкото и снимки да съм виждала, все е била много усмихната, човек остава с впечатлението, че дори като спи, е също толкова усмихната. Голяма сладурнка е! Grinning
Ренчи, аз кърмя и отдавна нямам проблеми с препълнени гърди, явно кърмата ми се е регулирала, но това си е до организъм. Добре е това, че даваш от тази гърда.Нали знаеш,че трябва да се цедиш само докато усетиш облекчение, не повече. А иначе като влезеш в банята можеш да си правиш масаж в посока от основата на гърдата, към зърното, за да разбиеш бучиците, с по-топла струя към съответното място. Peace
И още нещо,нали не спиш върху гърдите си, всъщност не знам дали при всички би било проблем, но аз като спях по корем, после се събуждах със запушени каналчета.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 21:56 от svetlana79

# 381
Момичета искам да попитам тези, които все още кърмят: образуват ми се бучици  на едната гърда-така като напипвам и усещам твърди топченца, а като се препълни няма да говоря-чак под  мишницата ми стига. Вчера 3 поредни пъти съм давала само от нея да суче че да ми олекне...и се цедя. Вие имате ли такива проблеми, и ако да какво правите, освен да се цедите???  Sad
  Ренчи,аз в такива случаи правя същото,без цеденето.Слагам бебето по-често на "проблемната" гърда.
    Можеш да се консултираш с някой консултант по кърмене за твое спокойствие,ако искаш.  Simple Smile

# 382
  • Stavanger, Norway
Ренчи миналата седмица гърдите ми бяха точно както ти го описваш. Аз се справих като изцеждах по малко, колкто да изчезнат бучките (или давах на малчо да суче). Ако изцеждаш, прави и лек масаж с ръка докато помпиш  Peace Тази седмица явно млякото се регулира, защото буците изчезнаха  Peace

# 383
  • Бургас
Ren4i,освен това което правиш намали течностите за момента,както и се опитай да кърмиш под различен ъгъл,като докато кърмиш масажирай удебелените места.Друг съвет е преди кърмене да потопиш гърдата в топла вода,колкото можеш да издържиш и тогава да дадеш да цока.
По принцип трябва да се намали това препълване,но този път и при мен се наблюдава такова,предполагам сутиена ти е удобен и не притиска гърдата,така че да се запуши някое каналче.
За цеденето и аз те съветвам да го правиш само за да ти олекне.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 22:03 от Mira 1919

# 384
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Искам да кажа, че вкъщи си имам детска кухня, която работи на пълна пара (да се чете буквално бел.а.) Само месо ме достраша да затворя. Сега ще имам само зеленчук, а месото ще варя и добавям отделно. Вие затваряте ли месо?
При секс ползваме Глайдгелен. Още веднъж благодарско на Алена, че сподели. Секса си е супер и преди и сега.
Борката спи по гръб и като новородено спеше по гръб. Аз го подпирах, но той някак си успяваше да се "придвижи" и да се отдръпне от одеалото, с което го подпирах, съответно да се обърне по гръб.

Бъги, Диването, стана ми интересно, споделете моля с какво се занимавате  Praynig

Ренчи, пиши на Клото  Peace

П.П. Благодарско за споделените мнения за паяка  Hug

# 385
Много ви благодаря!
За кърменето от 3-я месец я кърмя само легнала така ми е по-удобно, аи на нея както виждам, но ще провбам и по друг  начин.
За спането спя на една страна,ама знам ли аз все на нея страна спя може и да се притискам  newsm78.
Да, цедя се колкото да ми олекне.
А за сутиенааа...май не е много подходящ.
Ще пробвам с масажите, дано да помогнат.
Още веднъж ви благодаря, наистина сте ми много полезни  Hug
Лека вечер на всички  Hug

# 386

Когато ми се препълни гърдата и аз имам бучки, на мен проблемна ми е дясната и симптомите ми са 1:1 с тези който описваш. Аз като усетя дискомфорт си слагам суров картоф на проблемната зона и така цял ден си правя компреси, облекчава ме и съм много доволна, ако решиш и ти да пробваш имай предвид, че преди кърмене трябва да се измиваш от картофа, че сока му е вреден за бебо и ти препоръчвам да си сложиш нещо на зърното да го предпазиш от сока ( памук ,тампон, хартийка ......)

# 387
Elena честита придобивка
Алена и нашите очички се избистриха макар че още се кърмим,за сега са сини но може ида се променят.
В проходилка още не съм го слагала,а и седнал още е един кашкавален.
mucarelka аз лично с килограмите съм добре +1 от преди на забременея
Секса го подновихме отдавна
Моите гърди са меки,но го отдавам на това че се е регулирала кърмата,а не че няма такава.
Ади ние изяждаме не повече от 60гр-зеленчуково и 80-90гр плодово пюре,каши и кисел около стотина грама тях по ги харесва.в кашите и кисела слагам по малко АМ, че ние сме  по -слабички.

# 388
Ели, бебка ви е страхотна,колкото и снимки да съм виждала, все е била много усмихната, човек остава с впечатлението, че дори като спи, е също толкова усмихната. Голяма сладурнка е! Grinning

Мерси, наистина се случва и на сън да се смее, даже понякога и с глас  Heart Eyes

# 389
Ren4i - аз имам блистер от месец и половина на едната гърда и постоянно се запушвам, а другата пък много често нощем имам подутинки под мишницата, особено нощем, явно имам по-тесни канали. Както са ти казали масаж под горещ душ колкото можеш и бебето да суче колкото може по-често. Опипвай се и цеди да изчезне буцата. Суров картоф също работи. Мога да ти пратя още няколко маски ако не помогне, пиши на лични.

Елена, страхотна снимка и страхотен подарък за малката. Откъде го взе и колко е голям? аз много се замислям за нещо такова, че малката сега се въргаля из цялата стая, става все по-бърза.

Мерси за съветите за зеленчуците с желязо. Елда не съм въвеждала, май не намерих безмлечна каша с елда, ще потърся пак  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт