Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Скарли, на нас ни е забавно, но на Енна сигурно и прилошава като дойде време за хранене  ooooh!
Имахме и ние с Вики периоди на безапетитие - спомням си как се бях панирала  ooooh!
Hug

Вече гледам да го приемам от веселата страна. Даже й обяснявах, че ако имаше индианско име, щеше да е Голо дупе  Mr. Green Mr. Green а френско - Бософан или Голофан  Laughing Laughing Laughing абе откъм апетит е бащичко  Thinking

п.с. скендъл, скендъл, ма темичката се понапълни гледам  Mr. Green Laughing Laughing

# 391
dianadsd, а едно време какви купони бяха. Ех...  Grinning

Аз все се каня да споделя нашият режим след като започнах опитите със захранването. Ей, го на:

10.00ч. - кърма;
11/11.30ч. - зеленчук;
13.00ч. - кърма;
16.30/17.00ч. - кърма;
18.00ч. - плод;
19.00ч. - кърма;
22.00ч. - кърма;
02.00ч. - кърма;
06.00ч. - кърма;

От както взех да захранвам, бебо започна да суче малко по-начесто и то все около храненията с твърда храна. Някъде бях чела, че това било признак, че ще замести скоро хранене, ама аз нещо не лежа на тая кълка  Simple Smile

Скарли, и аз за цвеклото и елдата се сещам, като богати на желязо храни.

Селме, ти сега нали не очакваш да отида сама в ъгъла с наведена грава и да си вдигна ръцете  hahaha

Компромис се прави, когато и двете страни се откажат от нещо. Ако искате от Диването да си промени стила на писане, вместо да размахвате пръсти, помислете с какво самите вие да се промените. Нищо лично! Това ми е основен принцип в живота  Peace В противен случай, мисля че е редно да си изтърпявате писанията й Wink

Therisa, нещо като качествен контрол, но за софтуерни продукти.  

# 392

Елена, страхотна снимка и страхотен подарък за малката. Откъде го взе и колко е голям? аз много се замислям за нещо такова, че малката сега се въргаля из цялата стая, става все по-бърза.

И ние вече сме много активни, докато се обърна и тя вече е на съвсем различно място, а на пода ме е шубе да я оставя, а от спалнята може да падне, та вече сме в басейн  Whistling Басейна го купихме отделно, можеш да сложиш бебка в какъвто си избереш басейн, иначе топките ги купих от магазина на Кангаро на Илиенци - 100 бр за 22 лв и от една сергия още 48 бр за 9 лв., иначе топките са доста еластични и не са изобщо твърди, така като се удари с тях няма да я заболи  Peace

# 393
  • Sofia
Скарли, още нещо, за по-добро усвояване на желязото, можеш да даваш ампулки вит.С. Само не знам колко и кога. Embarassed
А елда, или гречка както още можеш да я срещнеш, се продава в диетичните магазини. Аз я смилам с кафемелачката и варя,после добавям кърма и е готово. Hug

# 394
Странно, че има хора, които още не са разбрали кой е "портаджия" из темата.

Гузен, негонен бяга. Simple Smile

П.С. Предавам се и сключвам мир. И поздравявам всички със следното: http://vbox7.com/play:1dfb3805

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 00:13 от Анонимен

# 395
  • в 1001-та нощ
Scarly - основните предложения за желязото вече са дадени, ако ще въвеждаш и елдата - мога само да добавя - да я дааш с плод - ако си въвела и плодове, защото иначе не се приема;

също мога да предположа, че заради желязото - ще въведете и жълтъка  Peace

stone2009 - мисля, че е по-добре да въведеш и плод, след зеленчука, макар да не си заместила напълно хранене - за да свиква с вкуса и храната, а постепенно ще заместите цели хранения; след това зърнените - или както са те посъветвали или си решила  Hug

Елена - малката пълни очите  Hug

# 396
  • Бургас
Странно, че има хора, които още не са разбрали кой е "портаджия" из темата.
Гузен, негонен бяга. Simple Smile

П.С. Предавам се и сключвам мир. И поздравявам всички със следното: http://vbox7.com/play:1dfb3805

Joy Joy Joy,уникална руска песен,благодаря  bouquet

# 397
........... май не намерих безмлечна каша с елда, ще потърся пак  newsm78
   Да знаеш,scarly,вместо Елда някой път може да е написано Гречка.Това е едно и също нещо!  Simple Smile
   Така че питай и за двете "имена" по магазините.

Елена,пропуснах да ви честитя придобивката.Със здраве и радост да си я ползвате!  Hug

Тейка,докладвай,как сте?  Rolling Eyes

# 398
Здравейте, гледам студа навън се компенсира с горещи страсти.
Габи спи по гръб с глава настрани.
За звуците, един ден пищи, друг вика високо и силно, срички като че ли не различавам отделни.
За движението сме живо доказателство, че това не зависи от килограмите, не се обръщаме от гръб на корем и обратно, само се напъваме да седим, но бързо се уморява.
Вчера бях на гинеколог, брадавичката се оказа папилома, да видим какво ще покаже цитонамазката. Изписа ми за мазане и имуностимолатор, който се пие шест месеца, защото организма е доста изтощен и със занижен имунитет след раждането.
Аз купих елда на ХИП, без добавена захар, правя я с нейното мляко и плодово пюре.
Хайде викат ме, че свършихме една работа( нали за бебешката такава дейност мога да споделям Simple Smile)

# 399
Добро утро!!!

Гледам страстите са поутихнали,радвам се за което.Напълно съм съгласна с Боги и само две думи за Стоун-това с модератора което направи,много прилича на "мамо,ела да ме спасиш,че не мога да се оправя сама".Пете,грозна работа душо,не сме на по 5 год.Щом нещо не ти изнася,подмини.Пък и да се биеш гордо в гърдите "изиграх ги",още по-смешно."Проблемите" си ги правим сами и сами си ги решаваме. Peace

Боги,от както хапваме различни неща от кърма, и ние сучем на 2 ч.Вече от 10 дни денонощно се храним на 2 ч Crazy

Елдата,Ивон хич не ми я искаше.Много й беше безвкусна.Алекс ще го видим как ще е.За начало ще яде 30-40 грама оризче с плодово пюре Peace

Аааааа,да-днес ставаме на 6 м или половин годинка.Честито на Бобчо,на Нат и на всички астрални близначета,които се новопоявиха в темичката ни  bouquet

# 400
Първо: извинявам се на Диването и на vtrendy за поста, в който ги цитирах. Не бях права. Научих вчера от Калоян, че трябва да приемаме хората такива, каквито са. (Не очаквам да бъда извинена разбира се.)

Второ: Нито се бия в гърдите, нито съм искала да изигравам някой. Има си не толкова трудни за спазване правила, за да се използва форума по предназначение.

Трето: a.l.e.n.a благодаря са съвета. Днес мисля да починем със захранването, а утре ще въведа круша. Дано да му хареса, че имам повод да го почерпя.

Желая на всички усмихнат ден!

# 401
  • Пловдив
Здравейте мами,
На мен пък много ми беше интересно да ви чета през последните няколко страници. Като роман преди сън ви четох вчера  Sunglasses Явно е имало нужда от това темата!  Peace

Murzel аз дори вече не правя опити със захранването. Във ваканция съм  Grinning Моя Борко просто не му е дошло времето явно. Ще пробвам пак след няколко дни, когато ще са минали десетина дни от както спрях да му давам. 
За сядането - сядаме от 4-ти месец, но от около 10-тина дни вече го слагаме в столче, много му е хубаво там. Проходилка нямаме, но не защото съм проттив (каката я слагах в проходилка, много рахат ми беше), а защото още не съм се накумила да отида да купя.
За гърнето - дядо коледа ни донесе такова, но още не смятам да го слагам, според мен сме доста далече от там.
За обръщането - по едно време доста се обръщаше, но сега като че ли забрави как става това.

В Пловдив обявиха грипна ваканция и сега се мотаем 3-мата по цял ден. Доста нанагорно ми идва. Да минава седмицата по-бързо и да тръгва каката на училище.
Хубав ден от мен!  Peace

# 402
Да се похваля вече успешно си лапаме пръста на крака  smile3501, и снощи и дадох шишето с вода си играе, а тя го тръска напред-назад. Аз си помислих че му се радва защото чува водата като се плацика вътре....ииии като я поглеждам след малко наща цяла мокра и ми се хили  Joy С всеки изминал ден все по нещо ново.
Днес започвам със жълтъка, стискайте палци да няма проблеми. Тея които са го въвели-сега постоянно ли давате през ден или примерно 2 пъти в седмицата  newsm78 ????

# 403
Добре,че са скандалите, че да се пълни темата.Продължавам да Ви чета защото все още намирам полезни съвети от някои момичета,но са все по-рядко.Жалко наистина.Отказах се и да пиша отдавна-постовете ми са безинтересни явно,тъй-като са насочени предимно към теми свързани с отглеждането на детето и почти не получавам отговори на въпросите ми.Но виж ако започна да се заяждам.....това е друга работа.Както и да е.Извинявам се все пак,но не се здържах вече....
Приятен,слънчев,макар и студен ден на всички.

# 404
Момичета, искам да ви кажа, че мен най много ме обиди ето това
каквото и да си говорим, явно спорът на всички им е интересен
в момента има 18 души + 4 скрити + 3 гости!
такова стълпотворение не бях виждала
толкова ли сме безинтересни когато всичко е мирно и тихо, явно аудиторията ни харесва интригата, нямам нищо против изказванията на Диването и Селма, те изразяват мнение, но това. Преди се срещаха по 5-6 потребителя в най-активното време сега 20 и отгоре  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

scarly на Ради хемоглобина е 106, док. каза че е супер. Референтите стойности на бланките били за възрастни, за бебета нещата не стоят точно така  Peace яйцето е най добри източник на желязо.
Ren4i така е водата е за къпане  Laughing
***Ади*** да ти е живо и здраво порасналото момче!

За етикетите, харесваме ги, но връзките са ни по любими, BTWN продават се кърпи с зашити много етикети по тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт