Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 517
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
така се започва  Joy Joy Joy рачетата по зодия са оправдани  Hug от моите наблюдения - се избутват с ръце назад (за по-лесно), а крачетата много не участват, защото са обути и се хлъзгат (поне при нас на паркета - с ръце има повече сцепление, от колкото с терличетата  Joy )

# 496
Благодаря момичета за загрижеността и бързата реакция
, грах е ял вече...пак в известната комбинация с картоф и морков, затова го отдадох на броколите...които до сега отбягвах, нещо не ми вдъхваха доверие, но накрая размислих и ги взех, тъй като навсякъде пише че са за захранване и съдържат повече желязо / още не съм въвела месо и жълтък и подозирам , че има нужда от повече в момента/
Слънчо сега спинка и като се събуди ще го огледам пак хубаво, като го изкъпем дано всичко да е ОК  Praynig Praynig Praynig
Да ви кажа сега съвсем ще се побъркам с това захранване, толкова зор като никой не ти казва нищо  / педи имам в предвид/ мислех да следват картоф, морков и карфиол и след това картоф със спанак....рано ли е как мислите ?

# 497
Мира,
 поздравления за семейството още веднъж..да сте живи и здрави, възхищавам ти се и само как хубаво го описа...дома със стаите...., стопли ми разтормозената душица  Hug

# 498
  • в 1001-та нощ
Криса  newsm78 защо педи нищо не ти казва  newsm78 при мен беш еобратното - искаха да захранвам, а аз не исках, но в един момент - разбрах, че са прави  newsm78

# 499
Честито на озъбилите се  бебчета   bouquet

Алена, Калоян е много сладък   bouquet

# 500
Здравейте искам да питам, мамите който си приготвят сами пюренцата, как давате ябълката и може ли да се сложи в бурканчета, за да изкара повече време  Peace

# 501
Криси, ние сме имали обриви от храна и са били по лицето и по ръчичките. Не зная обаче, дали не е различно при всяко дете. Дали по - скоро не е претопляне? На моята бебка като и е по - топло от необходимото й излизат също пъпки и бузките й пламват. Успех в борбата!
На мен за броколи, спанак и подобни ми казаха да чакам поне до 10м...  Shocked независимо, че съм захранила рано.
А за кг - ползвах всякакви диети, после и диетолог и сега като крайни мерки мисля и на ендокринолог  Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed (Тук граничим с вманячаване) В нета има много информация спрямо започването на диети след раждане. Някъде пише , че не трябва да се започват по - рано от 4 до 6м. след раждането. Вие на какво мнение сте?
 ooooh!  bouquet

# 502
Здравейте искам да питам, мамите който си приготвят сами пюренцата, как давате ябълката и може ли да се сложи в бурканчета, за да изкара повече време  Peace
Елена, аз си го затваря все още горещо.

# 503
Здравейте искам да питам, мамите който си приготвят сами пюренцата, как давате ябълката и може ли да се сложи в бурканчета, за да изкара повече време  Peace
Елена, аз си го затваря все още горещо.

А ябълките на водна баня ли ги правиш и след това в бурканче или направо като компот  newsm78

# 504
  • в 1001-та нощ
Елена,  Hug не знам колко ябълки имаш и за колко време искаш да ти се съхранят - аз давам ябълка сурова - пасирам в кухненския робот с мляко и елда и става прекрасна кашичка - на малкия му е любимото, някой път смесвам с банан.

НАшите ябълки са от градината на родителите ми от есента и нищо им няма до момента - мисля да не ги правя нищо и да си ги ползвам така, но не планирам да останат до лятото  Peace

По-добре суров плод, от колкото варен - според мен.

Готови пюренца ползвам - ако ще пътувам  Peace

# 505
  • Бургас
Здравейте искам да питам, мамите който си приготвят сами пюренцата, как давате ябълката и може ли да се сложи в бурканчета, за да изкара повече време  Peace
Аз ги слагам да се сварят,в моя случай е без вода,но и на пара стават хубави,намачквам и слагам във форми за лед,замразявам и вадя колкото кубчета искам.

# 506
Елена,  Hug не знам колко ябълки имаш и за колко време искаш да ти се съхранят - аз давам ябълка сурова - пасирам в кухненския робот с мляко и елда и става прекрасна кашичка - на малкия му е любимото, някой път смесвам с банан.

НАшите ябълки са от градината на родителите ми от есента и нищо им няма до момента - мисля да не ги правя нищо и да си ги ползвам така, но не планирам да останат до лятото  Peace

По-добре суров плод, от колкото варен - според мен.

Готови пюренца ползвам - ако ще пътувам  Peace

На мен ми ги донесоха тази седмица и тъй като съм в апартамент, няма къде да ги съхраня за да изкарат по-дълго, защото все още не съм захранила с нищо малката. И аз имам намерение да я смесвам с кашички, но още не съм захранила и ще почна с зеленчук, а ми се ще да не се скапят и да мога като въведа плодовете да имам домашни, та затова искам да ги сложа в бурканчета  Peace

# 507
Аз ги слагам да се сварят,в моя случай е без вода,но и на пара стават хубави,намачквам и слагам във форми за лед,замразявам и вадя колкото кубчета искам.

Как така ги вариш без вода  newsm78

# 508
Момичета да ви попитам от кога се вкарва глутен в менюто и с какво се започва?

# 509
  • в 1001-та нощ
при нас еднта педи препоръча след 8 навършени месеца (след въведени жълтък и месо), другата педи - каза да го въвеждам вече, но аз ще изчакам следващата консултация с първата педи - да обясни как -  newsm78 и аз не знам още  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт