Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 328
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Ей с тоя актьор ще се захване Катя но по-нататък

# 31
Не ми се вижда лош, но то и Катя е хубавка. Особено в нощницата на Фирдевс с пусната коса по нищо не отстъпва на останалите герои.

# 32
Гласувах за Нихал, въпреки че не знам как "постъпва в името на любовта" по нататък в сериала Peace Много ми е симпатична и като образ, и като актриса. Бихтер не можа да ме грабне като героиня. Няма да ми е много приятно да ги гледам с Къванч двойка, като стане заварката Mr. Green Peace Странно е, струва ми се, че това не е типичният турски сериал - ако известна част от аудиторията не може да се идентифицира с двойката Бихтер-Бехльол (заради Бихтер, естествено Laughing Sunglasses), значи сценаристите не са се справили добре Thinking

# 33
Гласувах за Нихал, въпреки че не знам как "постъпва в името на любовта" по нататък в сериала Peace Много ми е симпатична и като образ, и като актриса. Бихтер не можа да ме грабне като героиня. Няма да ми е много приятно да ги гледам с Къванч двойка, като стане заварката Mr. Green Peace Странно е, струва ми се, че това не е типичният турски сериал - ако известна част от аудиторията не може да се идентифицира с двойката Бихтер-Бехльол (заради Бихтер, естествено Laughing Sunglasses), значи сценаристите не са се справили добре Thinking
 Трябва някой да се идентифицира и с двойката Нихал-Бехлюл,не може само с едните,разнообразие и избор да има  Laughing,т.е. сценаристите са се справили добре  Peace,въпрос на гледна точка  Wink

# 34
Гласувах за човка,който най-много оплювам-Бихтер.Не одобрявам постъпките и,гледайки отстрани,но като нея съм готова на ВСИЧКО за любовта.И аз може би бих се побъркала с такъв като Бехлюл.Все пак ние хората ненавиждаме в другите най-много собствените си недостатъци.

# 35
  • Пловдив

newsm09 Хубавка ?

# 36
Гласувах за човка,който най-много оплювам-Бихтер.Не одобрявам постъпките и,гледайки отстрани,но като нея съм готова на ВСИЧКО за любовта.И аз може би бих се побъркала с такъв като Бехлюл.Все пак ние хората ненавиждаме в другите най-много собствените си недостатъци.

Напълно съгласна!И аз гласувах така по същите съображения,с тази разлика,че въпреки че видам грешките на Бихтер,я оправдавам във всяко едно отношение,тя е влюбена и смела Peace

# 37
Аз все още не мога да преценя как точно да отговоря на анкетата.Мисля да погледам още малко от сериала и да преценя. Peace

# 38

Е, защо? Аз не я намирам за грозна.

# 39
  • Варна

Е, защо? Аз не я намирам за грозна.
Да с пусната коса изглежда много добре чак не можеш я позна

# 40

Същото е и с Мадмоазел. Когато е по-направена може да съперничи на Фирдевс.  Peace

# 41
  • София

Същото е и с Мадмоазел. Когато е по-направена може да съперничи на Фирдевс.  Peace

Мадмоазел е много хубава жена и има страхотни маниери, а като се барне...направо приказка.

# 42
Мадмоазел е много хубава жена и има страхотни маниери, а като се барне...направо приказка.

Съгласна съм. И не мога да си обясня как Аднан не я е забелязал. Толкова е красива, изтънчена, грижи се добре за децата... Явно я е приемал за даденост.  Tired

# 43
Velvet.Rose Оглеждал се е за нещо по-младо.  Mr. Green

# 44
Още не съм гласувала,но определено няма да е за Мадмоазел.Човек повече съжалява за нещата които не е направил, отколокото за грешните постъпки.
Виждам,че сте коментирали Катето(както я нарича дъщеря ми Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт