Отговори
# 285
  • Пловдив
Ние се къпем със шампоан за коса и тяло на Педиатрил, исках да ви питам, ако някой използва същата козметика на Avene - крема за подсичане си го мажете на всяка смята нали? Защото четох по-назад, че някой кремове не се слагат на всяка смяна (Судокрем)?

# 286
Аз използвам шампоан за коса и тяло
Аз също. На Мустела е нашия.

Dori, бързо да се оправяш мила и дано мъжа ти да помага, че предполагам колко ти е отпаднало.  Hug

Мерси момичета за моралната подкрепа, и аз се надявам и вярвам, че скоро /а дано за моя РД/ да се похваля с нов дом. Но имам предчувствие, че ще е след него. Нищо де, важното е да стане работата.

# 287
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние се къпем със шампоан за коса и тяло на Педиатрил, исках да ви питам, ако някой използва същата козметика на Avene - крема за подсичане си го мажете на всяка смята нали? Защото четох по-назад, че някой кремове не се слагат на всяка смяна (Судокрем)?

Аз ползвам Судокрем и слагам само след като се е изакал  Peace

Mimoza-Plovdiv  Hug

# 288
  • Велико Търново
Здравейте мами! Най-накрая ви прочетох - докато съм била на фризьор доста сте изписали...

За козметиката - при сляна на пампито мия дупенцето с бебешки сапун и мажа с крем против подсичане. До сега къпахме бебка с измиващо мляко с невен и билки за бебета и деца, а сега съм купила душгел и шампоан с невен за бебета и деца. Всички продукти са на Веледа.

До сега, при смяна на памперса, първо бършех с мокри кърпи и след това миех. Вчера в нашия био-магазин видях памучни кърпички с размер 23 х 23 см, които ми дадоха като идея да използвам навлажнени вместо мокри. Мисля да си купя и да пробвам, след това ще споделя.

За стряскането - като ви чета сега съм по-спокойна - Вики доста често се стряска на сън.

booboo's mama - страхотна е количката!

Дори - бързо да оздравяваш!   bouquet

Mimoza-Plovdiv - Успех и скорошно намиране на апартамент!

# 289
Аз използвам Sebamed ( олио за тяло след всяко повиване ) и Судокрем

искам да ви питам някой ще поръчва ли от Ларедут, че аз нещо не мога да се оправя с този сайт Sad  Ако някои ще прави поръчка и аз бих искала да се включа.

# 290
  • В две мънички очи...
Ние ползваме шампоан за тяло и коса на Бюбхен, олиото ни е също на тях но много рядко го ползвам. При смяна на памперса или мия или с мокри кърпи зависи дали малкия е на кеф или не (ако е много гладен ми е много трудно да търча за леген с вода). Кремчето ни е някакво македонско и съм доволна - не е подсечен обаче има едни точици червени които незнам вече с какво да пробвам да се махнат. Судокрема не помогна за тях.

# 291
и аз съм с една ръка през деня  LaughingМалкият заспива като го повия добре, с прибрани ръчички,иначе само ги мята насам натам и май се нерви от тях  LaughingВечер заспива сам на нашата спалня и там си остава .Все се каня да почна да слагам в кревата му ,ама сърце не ми дава.А и сега мъжа ми много пътува и аз си се гушкам с дребният.В този ред на мисли -едно въпросче към майките на две и повече дечица- отделяте ли достатъчна внимание на по-голямите?Аз съм много тъжна ,че не смогвам да си играя , да си полегна или да разходя каката.Много ми липсват моментите прекарани с нея  : Rolling Eyes
Честити месечинки на всички празнуващи днес  HugИма ли някоя мама раждала в майчин дом по това време или около 26.11.Може да сме се виждали по коридорите  Hug
Деси М, ти къде живееш?А ти zuzi pretty???
p_aleksandrova, ако искаш мога да ти помогна да си пуснеш поръчка в Ларедут?
Не мажа дупето всеки път,само ако е леко червено PeaceОправих едно подсичане с хума и Судокрем.
Къпя само с вода и 2-3 пъти седмично с шампоан за тяло и коса на Чико.Мажа със олио на Чико, а в началото с преварен зехтин.

Днес купих активна гимнастика за Вики, но нещо хич не я отрази  LaughingЗаглежда се повече по въртележката над леглото му и заспива с нея сутрин след първото ни ставане.После хич не иска да заспи там , само в ръцете ми , ако го оставя някъде по-често се буди до 5 мин , рядк ооткарва 10-15 и отваря очички  Heart Eyes

# 292
  • София
Деси М, ти къде живееш?А ти zuzi pretty???

428бл., до Европата съм.

За къпането ние ползваме сапун на Себамед, лекарката каза ако е течно не става - защо не знам. Два дни къпем само с водичка, на третият слагаме и сапун. А иначе пак по препоръка на док се мажехме само с преварен зехтин - и дупето и тялото след баня. Сега обаче зехтина ми свърши и започнах да го мажа с олиото на Бочко и то се води със зехтин и лайка, колко е така не знам, но със сигурност мирише много хубаво  Simple Smile А дупето го бърша с мокрите кърпички, ако се е изакал измивам и на мивката и вечер каквото измажа с олиото. Рядко съм понамазвала с кремчето на Бочко, когато е било позачервено дупето. Изобщо аз съм на мнение колкото по малко химия, толкова по-добре.

# 293
ками27 и аз имам по-голямо момиченце тя по принцип ходи на градина и на хор и ни остават няколко часа вечер като се прибере но тогава тя се занимава с малката или си гледа филмчета само събота и неделя имаме време,сега като е студено не излизаме имам приятелка която има момиченце на същата възраст и тя идва да я взема да си играят.като порасне малкия човек ще имаш време и за каката  Simple Smile
аз къпе малката с шампоан на хипп и после масаж с олио пак на хипп,дупето го мажа само ако е зачервено.

# 294
Аз къпя с шампоана на Мустела за коса и тяло един, два пъти в седмицата, през останалото време само мия с водичка. Мажа с олиото на същата марка. Мазах дупето с кремче само когато ми се подсече в началото. Имаше едни много гадни червени пъпчици, които ги мазах с какво ли не- със Судокрем, Бепантен, Здраве и май нищо не помогна съществено. С времето си минаха.
Сега изобщо не мажа. Колкото по-малко козметика, толкова по-добре!  Peace
Зузи, писали сме заедно!  Peace

# 295
zuzi_pretty и аз живея до европа- пред нея всъщност, бл.437  Grinning Може и да сме се виждали.  Hug
arida1, вашата как е по голяма, сигурно повечко се заиграва и сама.Ева иска компания за всяко занимание Crazy А сега когато не ходи на градина положението е "чудно", добре че поне баба й има нерви и обича да се занимава с деца  Laughing

# 296
  • в гората
 Здравейте и от нас!
 По въпроса с козметиката и ние се къпем с водичка най-вече и от време на време с душ-гел на Себамед.Дупето мием на почти всяка смяна, защото обикновено е акано.Мажа само ако е зачервено!
 За разликата на децата аз исках породени деца и убедих мъжо и той да иска  Mr. Green.Със сестра ми сме с 18 м. разлика и тя е най-близкия ми човек.А и при положение, че баткото го правихме 10г. определено сега беше момента да се пробваме за второ  Wink.
 Внимание на баткото обръщам, дори на моменти ми е малко криво за малчо, че е по-онеправдан в това отношение.Но при нас баткото е вресльото, а малчо е кротушко и затова така се получава.Най-големия проблем са ми разходките, че баткото като се затръшка по улицата за нещо и ми идва нанагорно, а в този сняг не е за количка и излизаме с кенгурото, та не мога да ги нарамя и двамата  ooooh!.Като цяло да ви кажа където едно там и две  Peace.

# 297
пуфпаф, че ти ще ходиш ли на лекции? И аз уча, сега съм в сесия, но не мисля да ходя. Ще ми е трудно на изпитите, особено с това тъпо точково оценяване, но се надявам, че ще се справя. Иначе преди да родя до последно ходих на лекции Simple Smile

Ние къпем Боби със сапун на Бюбхен. Като свърши почваме с гела за глава и тяло.

Дупето го мажа на всяка смяна, защото е червено, но нищо не помага Sad Нито Бочко, ни судокрем, ни себамед, сега и с на бюбхен мажа. И пампите сменях и кърпичките и все червено Sad Някой ако има идея за нещо да сподели  Praynig

Мимоза, сигурна съм, че скоро ще Го откриете  Peace

И ние денем спим заедно Simple Smile Или навън. Днес излизахме, имаше слънчице и беше 1 градус. Приятно бе времето и въздухът по свеж Wink

# 298
  • София
kami27 аз съм в 425 - комплекс Ксения - между Европа и Фантастико!!!На една крачка сме! Hug

Габи я къпем с гел за коса и тяло на Бюбхен или този на Себамед,но от Бюбхен съм по-доволна.А дупето го мажа по няколко пъти на ден(не всеки път) с Бочко,или ако е по-зачервено с Др.Павлович.

# 299
ММка, опитай с хума- разтвори малко от нея с водичка да стане като кремче и намажи дупето.  Hug
Аз и днес не излезнах  CrazyМалкият постоя малко на балкона и това е
Деси, доста сме близко ,супер ще се разхождаме заедно.Чакам с нетърпение пролетта  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт