Отговори
# 435
Josefin според моята докторка няма проблем.Вчера бях на преглед при нея резултата е на 100% прибрана матка, малки свити яйчници без овулация/и май скоро цикъл няма да има  Wink/, с две думи ми каза все едно не си раждала. Попитах я за спорт и тя каза няма проблем. За белега ми каза , че е е зараснал просто още не е изсветлял/и моят сега е червен/.
Време на мен ми остава. Даже преди два дена бях на фризьор и вече не съм блонди ,а съм отново брюнетка  Flutter
Упражнения си правя вкъщи докато малката си гледка я тв, я играчките jump
Да ви питам вашите бебоци усещат ли вашата липса. Моята буба даже и вдругата стая да съм, ако не е с баща си веднага започва да реве, а свекито и е малко трудно да я успокои и за това ще изчакам да се върне таткото, че да се засилвам към фитнеса.

# 436
EliK Качвам примерна схема за захранване на бебчо. Направих снимка от една книжка, която получих в болницата след като родих Simple Smile Надявам се, че ще ти е полезна

http://pamperpom.com/DPP_6.JPG

http://pamperpom.com/DPP_12.JPG

Опитах се да кача снимката, не като линк а като картинка, но не успях Sad Как качвате снимки ?

# 437
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, и аз съм с прибрана (вече обърната) матка и даже имах цикъл и овулация, но ме притесняваше тази червенина на разреза...ами ще се пробвам в басейна и дано няма проблеми!  Praynig

# 438
Много интересни теми сте коментирали!  Heart Eyes
Аз си падам доста суетна и без грим да излезна от вкъщи се случва много рядко! Мъж ми само ми се кара, защо съм се гримирала. По- съм била хубава без грим. Даааа, ама си е дручко като сложа малко фон дьо тен, ружче-мужче, като човек си се чувствам! На фризьор ходих вече няколко пъти, миналата седмица за кичури при моята фризьорка в Пловдив. Жената е вълшебница, за 35 лева такива кичури ми прави, каквито тук при една друга ( уж някоя от Златките подстригвала) за 100лв не успя да направи. Много е трудно човек да намери свестен фризьор. След онова злополучно подстригване, попаднах на едно много свястно момиче в салона в Бизнес Парка и ще ходя там.
Иначе мъжът ми въртя буквално 3 часа кръгчета с количката за да може малкия да спи, а на мен да ми хванат кичурите, да си изпия кафето с момичето и да се наприказваме!  Mr. Green
На маникюр, козметик не ходя, сама си ги правя. Колко пари съм спестила на мъжа ми, само аз си знам!  Mr. Green

# 439
Здравейте и от мен, най-после. Успях да ви изчета къде през ред, къде по диагонал  Laughing
Гледам, че сте писали за цикъла. И в други форуми забелязах, че явно при секцио идва по-рано. И моя дойде, ама два дена се излях като река. Та сега се поуспокоиха нещата и е като преди бременността.
Въпрос към мамите със секцио: Мажете ли белега с някакви мазила? Аз моя го мажа с контрактубекс, веднъж или два пъти на ден-както дойде и вече започва да ми избледнява.
А носите ли стягащи колани за коремчето? Аз слагах миналия месец, но моят колан е по-скоро като корсет и ми стяга навсякъде другаде, но не и на корема, та вече не го нося  Rolling Eyes

Понеже моя юнак не искаше да сучи до скоро, та бяхме на цедене и шишета, сега се опитвам да го кърмя, за да не ми спре кърмата. Нямам много голям успех, освен, че сега ако искам да се изцедя без него, не може. Не тече изобщо. Само ако той дръпне, тогава тръгва млякото  ooooh!
Сучи малко, после със шишето, ако има изцедена кърма и накрая АМ, иначе се дере като за последно.

Писали сте и за кремче за дупето. Понеже аз го мия при всяка смяна на памперса, после го мажа с Павлодерм и съм много доволна. Ако случайно се подсече - Судокрем.
Колики забелязах, че се появяват, като се застуди времето. Незнам дали е случайност, но забелязах такава зависимост.

Сори, че толкова дълъг ми стана поста, но отдавна не съм писала и много неща се събраха за обсъждане Crazy

П.С. На всички болни мами и бебовци - бързо да оздравявате, че идва пролетта, ей  Mr. Green

# 440
За гримирането, ами аз си се гримирам винаги когато излизам, но естествено това не е много често сега  Rolling Eyes
За гимнастика ми е немислимо, че малко ми е тъпо да подскачам и някой да ме гледа (имаме гости).
Иначе правя вкъщи една, две бързи маски и току се появя пред бебо ту бяла, ту сива в лицето и той ей така ме гледа  Shocked, добре, че още не разбира миличкото.

# 441
Добро утро! Аз си отспах вчера и днес, но не ми завиждайте, защото нищо не мога да върша сега и бебка даже не мога да държа. Още един ден сигурно ще е така, че дори като си вдигна ръката и шева ме придърпва. А от както съм родила бебка само ние двамата с мъжа ми си я гледахме до сега. Майка и татко са идвали на гости само колкото да я видят. Майка в началото искаше да остава да спи тук и да ми помага, но аз отказах, сама си я гледах. Но сега тези дни майка я гледа, няма как. А аз само стоя отстрани и ги гледам и само ходя да си я целувам, като не мога да я взема да я гушна. Ноо още малко.

Дидке , и ние така си кръстим ръцете, като стара баба, особено когато наблюдава нещо с интерес. И се протяга много когато се събуди. Много е сладка, вдига крачета и се протяга с ръчички.

За годността на Деавита да ви кажа. Нашата педи още когатпо ни го изписа на 20-ти я ден каза, да не се притесняваме, че пише срок на годност 1 месец и да го даваме докато свърши.  Peace

Дъъългите бани също са моят начин да релаксирам. Гримирам се от време на време. 20 дни след като родих ходих на педикюр и маникюр , а също така и на фризьор. Е, разбира се не в един ден. Сега пак ще ходя.  

Честит рожден ден на биляна 333  bouquet. Бъди здрава, много щастлива и обичана жена!!!

# 442
  • Дъблин
Здравейте и от мен Simple Smile
Време за себе си доскоро нямах много, защото през деня Ива все искаше да спи върху мен  Crazy Сега от известно време е малко по-кротичка през деня и успявам повече неща да направя. Още не мога да се престраша да се изкъпя докато сме сами двете обаче  Embarassed Сигурно ще трябва през 2 мин да излизам мокра да я успокоявам. Чакам мъжа ми да се прибере вечер и се отдавам и аз на едночасов душ   bath1
На фризьор не съм ходила отпреди раждането, но вече е хубаво да отида. Ива нали не иска да яде от шише, та ще видим как ще го измислим докато ме няма, ама ще се намери начин.

Гимнастика все се каня да почна да правя от понеделник Simple Smile Само дето не е дошъл още точният понеделник  Embarassed Свалих неусетно килограмите от бременността, но имам нужда от стягане тук-там. Да вземе да се пооправи това време, да почвам фитнеса с количката.

lammah, сега се сетих, че ти беше писала, че Дора си обръща главата само на една страна. Какъв точно синдром е това и опасно ли е? Забелязвам, че Ива като е по гръб, все на ляво се обръща, дори и да няма нищо от лявата й страна. Слагам я нарочно надясно, тя пак се върти и така си спи по цяла нощ.

# 443
  • Λάρισα
miMozzza, бързо възстановяване  Hug

Smurfieta, какъв точно синдром е ще те излъжа, че нали не съм много на ти с гръцкия и името не го запомних, но докторът не беше кой знае колко притеснен - просто каза, че не бива да е така. Ако искаш ще напиша пак 'гимнастиката', която ми показа, че трябва да се прави. Иначе тя не, че не я върти и надясно, но си предпочита лявата страна и нощем пак така си спи. Понякога все пак се обръща и надясно, но рядко.

Моето дете хич не го е еня там ли съм или не  Mr. Green Няма нищо против и напълно непознати да я разнасят, само и само да е на ръце. Но ми направи впечатление, че вече ни разпознава - непознатите ги гледа като бурсук, а на нас с баща ѝ, баба ѝ, дядо ѝ и леля ѝ ни се хили като ряпа когато ѝ говорим.

За захранването - тук пък общоприетата схема е за захранване с плод. И на мен ми стана странно, но не бързам да отричам. И за да ви хвърля съвсем в оркестъра, ще ви кажа, че първият плод, който се въвежда изобщо, е портокал  Mr. Green

# 444
Добър ден и от мен!
Днес моето момче става на два месеца  newsm68 и черпя по една тортичка:

Ние с Константин вече я подкарахме, ако не се включите бързо ще си я изядем сами  newsm62.

newsm59 на bilyana333 !

Имахме много тежка вечер, направо съм разглобена, нямам нито рамена, нито кръст, нито гръб. Денят също е нервен, а дори навън няма да излезем, много влажно ми се струва Weary. По-късно пак ще опитам да се включа.

# 445
  • Дъблин
lammah, мерси! Аз разрових темата назад и прочетох за гимнастиката, ще я пробвам днес. Иначе и Ива се обръща понякога надясно, но определено не й любимо.

korali, честита месечинка на Константин!
Честит рожден ден на bilyana333  Gift

# 446
Почерпкааааааааааааааа Heart Eyes

Днес ставам на скромните 34-ри годинки Mr. Green
Много благодаря на всички, които се сетиха (Лам, разконспирира ме първа  Hug)

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:04 от bilyana333

# 447
Адашке, ЧРД, да си жива и здрава и много обичана!   bouquet
Честита месечинка, Корали! Много вкусна торта!  Hug
Лама, портокал  Joy , ми що да не, кой каквото си има! Ескимосите може да захранват с риба  Joy

# 448
korali, честита ви втора месечинка!   bouquet  bouquet

Честит рожден ден на bilyana333
Желая ти  здраве и много любов   smile3525

Време за себе си доскоро и аз нямах много, но от около седмица се подобриха нещата. Малкия вече повечко поспива и стои без да мрънка. Аз много рядко се гримирам вече, може би защото не излизам толкова, колкото преди. Само кото се сетя преди докато работех, не излизах без грим, сега съвсем съм се отпуснала. На козметик ходих вече, но фризиор трябва да посетя в най-скоро време. Ноктите рядко си лакирам, а за спорт чакам да дойде пролетта, за да бягаме навън с мъжа ми...Така се стягам и чувствам най добре и нямам нужда от диети и глад.
Моето хлапе също си обръща главата повече на дясно докато спи, колкото и да го слагам на другата страна той отново се обръща.

# 449
bilyana333 честит рожден ден   bouquet
Много ме е яд на това време ooooh!, излизаше ми се с Вики ,но не смея зарди мъглата.Иначе не е толкова студено.
Аз не се гримирам, много рядко го правя.Но пък за сметка на това всеки ден трябва да си мия косата Mr. Green и сега нямам време да я суша и слагам шапки ,но лятото вече ще е друго Laughing
Значи за този деавит и годността му има хиляди мнения Flutter
И Виктор обича да спи на определена страна,ама поне ги редува през седмица две.
Честито на всички месечинки  bouquet
Обичат ли вашите бебета да са по корем?Виктор изобщо ,така се нерви милият ,забол нос в леглото и хич не вдява да си повдигне главата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт