Биби, все 1 живеем в два отделни края на света
Миналата седмица като се връщахме от Пловдив преди тунела едно слънце, едно ясно небе...чудно!
Само минахме тунела и все едно влязохме в друг свят: мъгла, облаци и сняяяяяг!

Иначе се гримирам почти преди всяко излизане . Въпреки че , в последно време приготовленията за разходка много се проточват и не ми се занимава с гримиране . Докато облека двете деца , че и мен си , направо се виждам в чудо . А и малката обикновено плаче , явно вече загубила търпение .
Вече почти месец съм на диета , свалих 4 кг , защото май много често си я нарушавам и залитам по сладкото , остават ми още 4 до предишните ми размери . Кърма си имам , продължаваме да сме на изключително кърмене , дори нощем ставам да се цедя , че бебка започна да прави 5-6 часови паузи и гърдите ми се препълват . Обаче забелязах нещо странно - на 2 пъти ми се случи като излизам да и оставя размразена кърмя и тя не иска изобщо да я яде . Пробвах да я храня с изцедена преди няколко часа , не я си я хапва
Пак се муси на шишето , но с повече настояване се съгласява да я опита . На някой друг да му се е случвало същото ?
И ти ли беше писала, че е по-лесно ако намаля дължината на маркуча 

като излизам задължително обаче гланц на VS щото много бляска
по принцип се и епилирам но таз седмица за капак и епилатора се развали, та сега като преведат парички ще си купя нов
Как отслабвате
така искам и аз, след раждането до сега съм свалила 15 кг без да правя нещо, но в дънките не мога да вляза, каква е тази диета, пишете ми на личния моля
но и аз кърмя изцяло детето си. Вече мога да си сложа дънките, но абсурд да ги закопчея, имам още 10 кг да свалям, преди бях 50кг, много напълнях докато бях бременна
Имам и въпрос, с мъжа ми ще ходим с приятели на почивка за 1 вечер,преди много исках ,но сега ми е толкова мъчно за детето как ще го оставя, имам достатъчно кърма да му оставя, но ме е страх да не спре да суче, макар за 2 дни и то не цели, да свикне с шишето и после да не иска