Отговори
# 300
Момичетата с пъпчици и червени дупета. Според мен спрете да мажете дупетата с каквото и да било, може и да мине и недейте да миете дупетата със сапун. Много мами от чужбинската тема минаха на многократни пелени, защото децата им седяха все обринати. Пък може и да помогне...(знам, че съветът ми е малко авантюристичен, но Боби не е имал никакви проблеми, откакто съм на многократни пелени, а както съм писла многократно с нищо не го мажа) успех ви желая

# 301
Здравейте! Момичета много ви благодаря за загрижеността, стиснатите палци и успокителните думи! Днес отидох напълно спокойна! Hug
Всичко мина добре, даже по време на манипулацията по едно време щях да заспя.Отидох в 14 часа, един час ми правиха подготовка с тест за алергия и противоалергична инжекция, а самата манипулация не беше повече от 10-15 мин. Занесох пробата за биопсия , другата сряда ще е готов резултата, но вярвам, че всичко, ще е наред Praynig. След това обаче трябваше да почивам един два часа вкъщи, като притискам мястото и такъв хубав сън му дръпнах Crazy До утре не трябва да натоварвам ръката , затова майка ще остане вкъщи да гледа бебка. В петък ще ми сменят превръзката , а другата седмица ще ми махат конците. Това е , мина вече! Laughing

Сега съм легнала и ми е малко трудно да пиша, че ме придърпват шевовете, затова няма да ви изброявам поименно, благодаря на всички ви!

Само искам да пожелая на Дори, по бързо да преболедува този грип ли е , вирус ли е, и да е на крака по–скоро Hug

Аз къпя с шампоана на Мустела за коса и тяло един, два пъти в седмицата, през останалото време само мия с водичка. Мажа с олиото на същата марка.
И ние по същия начин и дупето вече мажем само, когато е акала Laughing.

Хайде, спирам! Лека вечер, момичета!!! Hug

# 302
  • София
И на нас червеното дупе ни е болна тема, мазах с какво ли не, но не се оправя. Сега смених памперсите за да видя дали няма да му мине.
 Terminator май ще се наложи и ние да минем на тези многократни пелени, аз тези дни изчетох темата на мамите, които ги ползват и ако скоро не се оправиме ще се жертвам заради бебо.
Катенце свършил е Деавита в аптеката, за която ти казах, щяло да има зареждане, ама не знаели кога, яд ме е, че не взех повече.
kami27 една мама от друга тема и на мен ми каза за хумата, но още не съм пробвала. Да те питам ти всеки път ли мажеш или само при нужда?
За козметиката - къпя го с шампоан на Чико, а тялото мажа с лосиона на Бюбхен. При смяна на памперса мия на чешмата, когато е наакан, а иначе почиствам с памук с вода.

# 303
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Beri, благодаря все пак, че предложи да провериш  Hug   bouquet

# 304
kami, мерси, ще опитам и това Simple Smile

У нас в банята имаме прозорец и затова не смея там да мия дупето. Като е по-наакан му нося вода в легена ама и това не си е работа, ако трябва всеки път  Confused Ще трябва да почна и аз с памуче с водичка, че тия мокри кърпички хич не ме кефят  Confused

Мисля, че беруш беше качила снимки на малката с многократните. Много ми харесаха на вид, ще може ли повечко инфо за тях - какви са, от къде  Rolling Eyes

Терминаторче, притеснява ме при многократните, че не се изпира качествено вътрешната част  Rolling Eyes

мимоза, радвам се, че всичко е минало така добре  Peace

# 305
На Ивето до сега 2 пъти и се подсича дупето, първия път мазах с Имазол, но сега не ми се искаше пак с него и взех на Бюбхен специалния крем при подсичане и се оправи. Само на едната гънка седи като коричка още, но не е зачервено.
Абе чудя се с многократните пелени, като все пак стой влажно как така не се подсичат, а до колкото помня и с крем не трябва да се маже, че се намалява попивателната способност на пелената. Уф ще трябва да се ориентирам по бързо какви да взимам и да минаваме на тях, че на дупето (там дето е цепката) много често се зачервява и пробвах какви ли не памперси и кърпи и е все тая. Дано с пелените да се оправи.
Аз да ви се оплача - от вчера ме наболява едната гърда (ей сега като почнах да пиша, се сетих, че и преди ми беше ставало така, нещо като де жавю получих  Crazy ) Та значи като натъртена я усещам, и една такава досадна болка, както когато ми слиза кърмата. Няма бучици, но все едно отвътре някакво напрежение осещам. Май съм я притиснала докато съм спяла, миналия път това беше проблема. Обаче сега повече време стана, а и е по болезнено. Някакви съвети как да оправя положението. Въпроса е и към Консултантките, Мики, Бръмбъзела помагайте  Hug

# 306
Здравейте, ние пък се мажем с едно кремче, което ни го изписаха от болницата, и се прави по аптеките, на кутииката пише мехлем за охлаждане и било направено от козя мас или нещо подобно но и личната лекарка каза че бил много хубав, по аптеките във Варна го знаят. Искам да ви попитам, моето дете така си яде ръцете ама като почне от горе докъдето може, постоянно отначало си мислех че е гладен, ама не е биба на иска  newsm78

# 307
Аз като една свекърва ще потретя, а вие и се смейте. Grinning
Дупето го мазах с мас и двата пъти като беше подсечено и зачервено и за два дни се оправи. Peace

# 308
ММК не знам за какво точно говориш, но пелените джоб вътрешното се вади и си се пере отделно. Пелените са ми супер чисти, няма никаква остатъчна миризма. А ако имаш и специалното им сапунче (което не е много скъпо и се ползва само за петната от ако) ще блестят от белота.
Беруш и за мен беше странно, как  така Боби не се подсича, имай предвид, че Боби ми се подсече веднъж съвсем в началото, докато бяхме с памперси, при все че тогава сменях през два часа. Сега си признавам, че с обикновена памучна пелена съм го оставяла и по 4 часа и си е екстра- а си е супер мокър. Пелените джоб държат сухо, почти като при еднократните е, някои мами изкарват по 10 часа нощем с една пелена(няма да будят детето я). Аз на 6 часа сменям нощем. Мен също много ме беше страх в началото дали ще се справя, писала съм, че съм леко мързелива Simple Smile но многократните пелени не ме притесняват, изобщо не е толкова много работа. Аз задължително плакна всички пелени преди да отидат в пералнята(веднага като ги сваля и отлежават два дни, докато им дойде ред за пране, в един найлонен чувал). Готова съм да помагам с всякакъв вид инфо. Има и по-евтини варианти-като тези памучни пелени, които споменах, но с тях нощем е по-трудно. Затова в началото имах само две пелени джоб за през нощта и пак се справях екстра.

# 309
  • София
daryl hana на мен ми дадоха една кутия мас, но все не мога да се престраша да го мажа , много лошо ми мирише:), но ще трябва да пробвам, че на бебо дупето му е като на маймунка червено Simple Smile
adriana_mam това май повечето бебоци го правят. Моят плюе залъгалката, но за сметка на това ръката му е все в устата и колкото и да се опитвам да го откажа не става. Вече съм го оставила да се яде на спокойствие Simple Smile

# 310
Beri , хумата е само за силно подсечено ,или упорито.Мазала съм 2 пъти в деня  PeaceСега не мажа с нищо, почиствам с мокри кърпи и това е.Не го и мия ,защото често се изаква докато суче и после ако отида да го мия му притискам стомаха и повръща.Пробвала съм да го оставя половин час с наакано дупе за да го измия качествено , но той не търпи и 5 мин., започва да пищи  Laughing
Мимоза, бързо възстановяване   bouquet
Виктор хич не си лапа ръцете, те по скоро му пречат отколкото да се възползва от наличието им  Laughing
Тази вечер след баня малкият се скъса от рев,едва го нахраних.Гладен до полуда, захапва, тръгва млякото и започва да плюе , да се гъне ,псоел пак - та така многократно  CrazyЛуднах, корем ли го болеше ,гълташе много въздух ли ,така и не разбрах  Rolling EyesПоне се наяде и легна и заспа изнемощял милият  Heart Eyes
Берушка, имах подобен проблем , впоследствие установих че се дължи на запушване на пора на зърното.Теб боли ли те по време на сучене?Мен ме болеше , освен това гърдата започваше да боде някак отвътре след като съм го накърмила( вазоспазъм ) .И самата гърда беше точно като натъртена, ударена ,без да напипвам  запушвания

# 311
Маста е животински продукт и като такъв може да съдържа хормони и алергенни вещества, който през кожата да проникнат в кръвообръщението на бебето и за това не се препоръчва за малки деца. Поне не и докато не се захранят с месо. Аз лично не бих ползвала мас, а миризмата няма да я коментирам  Sick
Ками точно такова е усещането и прио мен, ти как се справи?

# 312
  • В две мънички очи...
kami27, аз като се опитам да сменя памперс след хранене той пак иска да яде  Joy
Втория месец е месеца на самоизяждането с ръцете  Joy

# 313
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Втория месец е месеца на самоизяждането с ръцете  Joy

Третия, четвъртия и петия са наред играчките, шестия са краката  Wink

# 314
  • София
kami27 ние определено влизаме в категорията упорито подсечено. Вече месец и половина се боря като прасе с тиква  Simple Smile и съм решила на следващата консултация да поискам от педито направление за кожен лекар.
beru6ka не съм се замисляла за маста newsm78, до сега основно ме е спирала миризмата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт