. След това обаче трябваше да почивам един два часа вкъщи, като притискам мястото и такъв хубав сън му дръпнах
До утре не трябва да натоварвам ръката , затова майка ще остане вкъщи да гледа бебка. В петък ще ми сменят превръзката , а другата седмица ще ми махат конците. Това е , мина вече! 
) Та значи като натъртена я усещам, и една такава досадна болка, както когато ми слиза кърмата. Няма бучици, но все едно отвътре някакво напрежение осещам. Май съм я притиснала докато съм спяла, миналия път това беше проблема. Обаче сега повече време стана, а и е по болезнено. Някакви съвети как да оправя положението. Въпроса е и към Консултантките, Мики, Бръмбъзела помагайте
но многократните пелени не ме притесняват, изобщо не е толкова много работа. Аз задължително плакна всички пелени преди да отидат в пералнята(веднага като ги сваля и отлежават два дни, докато им дойде ред за пране, в един найлонен чувал). Готова съм да помагам с всякакъв вид инфо. Има и по-евтини варианти-като тези памучни пелени, които споменах, но с тях нощем е по-трудно. Затова в началото имах само две пелени джоб за през нощта и пак се справях екстра. 
Сега не мажа с нищо, почиствам с мокри кърпи и това е.Не го и мия ,защото често се изаква докато суче и после ако отида да го мия му притискам стомаха и повръща.Пробвала съм да го оставя половин час с наакано дупе за да го измия качествено , но той не търпи и 5 мин., започва да пищи 
Луднах, корем ли го болеше ,гълташе много въздух ли ,така и не разбрах 

и съм решила на следващата консултация да поискам от педито направление за кожен лекар.
, до сега основно ме е спирала миризмата
Препоръчани теми