Отговори
# 450
Я да ви питам утре има ли някой, който ще ходи в Токуда на профилактичния преглед? Те не са го отменили заради грипа, ама аз се чудя малко  newsm78

# 451
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
bilyana333, честит рожден ден   bouquet

kami27, и наш Мартин е същия...Педито каза да го слагаме повече по корем...Ние го слагаме, ама той хоооп забие муцуната в ръката и започва едно лигавене и опит да я изяде  ooooh! До следващата консултация май няма да имаме напредък със стоенето по корем  Crazy

Ако знаете колко ми се излиза...Давам всичко да ида на разходка, ама пусто страх ме е да изведа малкия  Confused Вече броя дните до март месец, когато вече се надявам да се позатопли поне малко и да си ходим навън всеки ден, а не един ден навън 10 вкъщи  Crossing Arms

# 452
Здравейте, мацки
Искам да ви попитам хвалите много един аспиратор за нос Маример. Дайте повече инфо откъде си го купихте - аптека или детски магазин, колко струва?
Моята девойка е с задна хрема от 2 дни и незная вече какво да я правя. Капя и това, което и изписа педиатъра, но смятам че трябва и да и изсмуча гадостите от нослето...
Коментирате разкрасяването - аз също не съм успяла да стигна до фризьор или козметик. То с 2 деца, кога ли ще остане време, ще видим. Гримирам се поне винаги, преди да изляза, че поне фейса да е ОК.

# 453
Благодаря ви  Hug

Аз без грим немога. Така и така сега нямам ателие и не мога да си мацам на воля, че то ако не мацам и по себе си съвсем ще забравя как се държи четка Joy
Е, карам го на бърз,лек дневен де  Wink и понякога ми става смешно как се глася за себе си като някаква лейди. Ама то така и така съм си кюфтенце с тез килца, остава и да се занемаря и във фейса - за нищо на света hahaha
Междувпрочем снощи спретнах една супер "диетична" торта. Сигурно има половин тон шоколад в нея, но ще се жертвам довечера + чаша шампанско пък квото ще да става.
Биби то и аз откъм нокти съм му спестила на мойто съкровище, че си ги и рисувах преди (бивша левичарка съм и се справях сама и на двете) Mr. Green

С две думи намирам време за всичко, дори и трудно, но не и да изляза за малко повече тъй като Бела хич ама хич не помирисва биберон. Вече ходихме двете на шопинг, а скоро планирам и фризьор (приятелка ми е, ще ни понесе Wink).

# 454
bilyana333 Честит Рожден Ден  bouquet

Дъщеричката на моя братовчедка имаше този проблем със завъртането на главичката само на едната страна. Педито им каза, че вероятно бебето в утробата е било с главичката на страни и трябваше само да масажират леко вратлето с топла кърпа отгоре и се оправи малката.

Време за мен почти не остава. От както съм родила съм се гримирала  2-3 пъти най-много. От няколко дни се каня да си сложа поне лак, но все не успявам. Купих си иначе ваучер за Арлет (Благодаря ти Kölsches Mädel за далаверката  bouquet/ и се надявам до май месец да успея да се замъкна до там, че и аз имам спешна нужда от подстригване  Simple Smile

И на нас вече ни казаха да почваме със скокчетата защото сме били само на АМ, но с таткото решихме, че почваме след четвърти месец и то със зеленчуково пюре. Не ни сложиха ваксини, защото нямали. Доста се притеснявам как ще ги понесе и сега още поне месец ще ги мисля. От друга страна може би е по добре, защото ще е малко по-силен на 3 месеца и ще минат по леко надявам се.

# 455
kami27 моето момче спинка само по корем, откакто стана на 1 месец, друга поза не признава, как ли не го слагах, не ще и не ще, и сега си седи на корема ми по корем с вирната главичка нагоре и се зазяпал в лаптопа, сякаш чете какво пише мама  hahaha

# 456
Привет от нас!Докато смогна да седна и то след обяд станало.Преди малко моята бебси ме изненада с това че яде сутринта в 8.30 и след сън чак в 13ч, Shocked направо се учудих.И в този ред на мисли имам въпросче как се хранят бебетата ви нощем? Имам впредвид интензивно ли?защото Дея като се събуди да яде и зацоква малко и само си подремва,а аз трябва непрекъснато да я разбуждам  ooooh! и още нещо Аз сменях памперси нощем по 2-3пъти тъй като и акахме нощем,а сега не само че не акаме,но и сутрин памперса не е кой знае колко пълен  newsm78 явно не се храни много през ноща.А при вас как е?Сменяте ли памперси през ноща и как са те пълни ли?

# 457
Какви торти,какви вкусотии:)
Честит рожден ден Биляна

Аз не съм обръщала внимание на коя страна си върти главата,но когато правим гимнастика забелязвам,че много стегнато си държи лявата ръка и лявото краче,изобщо не иска да ги отпусне,докато с десните няма проблем и се чудя да се притеснявам ли или не,ще питам като отидем на консултация.

Ваксина трябваше преди 2 седмици да ни сложат,но нямало, а заради грипа чак средата на другия месец казаха.

За мамите от Пловдив,то още ни е рано,но вчера по новините казаха,че от първи март всички детски ясли ставали пезплатни,общината поемала таксите.

За портокала,аз като съм била бебе баба ми ми изцеждала сок от портокал като съм била на 2 месеца и много съм го обичала.Лекарката и се карала,че не бил от нашите географски ширини,да не ми дава,но тя разбира се продължила.И до сега любимият ми сок е портокаловия.Това разбира се не значи, че ще дам на Дари скоро да опита портокал.

# 458
Нощем не сменям памперси, освен ако е много спешно положението. Но той започна да ака по два пъти на ден и то предимно през деня - доста обилно  Crazy И представете си, както често спират водата... ooooh! Добре, че са кърпичките, че иначе става мазало.
Ние пък много искаме да спим по гръб и при всеки удобен случай се обръщаме така, но аз винаги го слагам на една страна и го въртя постоянно, като му подпирам гръбчето с възглавница. Така или иначе, ако се закашля веднага скачам да го видя.

# 459
Честит Рожден ден, Биляна!  smile3525 Весело изкарване с много шоколадовата торта  Mr. Green

Аз спрях сладкото преди 2-3 седмици. По принцип винаги съм си налагала много строга дисциплина относно захарта, защото имам фамилна обремененост и винаги съм се притеснявала от диабет. Преди за 2-3 дни без нищо сладко спирах и да се сещам за сладкиши изобщо.. но сегаааааа  smile3514 само това ми е в главата, не знам вече. Освен да го подкарвам през просото и да спирам с това мъчение  Whistling
На мен ми остава време само за душ и грим  Mr. Green дори не използвам сешоар вече, че много време ми отнема сушенето. Само пресата. Епилирането отдавна е само с бръснач, а преди бях върл противник.
Маникюристката ми роди преди 1 седмица, та  и на маникюр имам оправдание  да не ходя  Joy

# 460
здр днес май никой не е излизал.памперси през ноща и аз не сменям но на сутринта е доста пълен,иначе Валя си хапва към 04 00-05 00 но доста малко в сравнение с останалите хранения.
някой беше питал за аспиратора на маример аз си го взех от аптеката струваше 9, 80лв.
 честин рожден ден на биляна smile3525

# 461
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И ние през нощта не сменяме памперси. Сутрин прелива  ooooh! Понякога така прелива, че му се мокрят и дрехите   Crazy Имайки предвид, че нощем не се храним. Къпем се към 21:00, ядем към 21:30ч. и сутрин се буди към 8-8:30ч.

# 462
майчета имали бебета на който не им е бита нито една ваксина освен тези от болницата.на нас още не са ни били нищо ,когато ходихме на консултация нямаха ваксината за хепатит ама за другата нищо не казаха а аз забравих да питам.с каката не сме пропускали месец без ваксина та сега се чудя как ще ни ги слагат нямали да се съберат много за другия месец.

# 463
  • София
Гледам , че сте коментирали гримирането , аз също се гримирам винаги когато излизам без обичайните фондиотен , спирара , гланц , и малко ружче не мардам никаде , дори в къщи се гримирам ,  а да не говорим , че като родих и се огледах се оплаших и веднага се нацапосах и после се снимахме с  бебка за спомен от първите ни часове заедно , а на фризиорче ходих два пъти и два пъти се боядисвах , маникюра само хич го няма но и неговия ред ще дойде , бе въобще тези малки сладки женски процедури са ми любими  Mr. Green newsm03

# 464
  • София
Браво на децата зарадвали мамите си с първите усмивки и гъкания  Hug.

Валето също от около месец се смее с глас и казва ясно "а-гу". Много обича да му говорим, но като си поиграем започва да плачка, за да го гушнем.

Относно разкарсяването, не съм по гримирането. Предимно слагам червило, когато излизам. На фризьор ходих месец след раждането. На козметик гледам да съм редовна, но сега малко го отложих за това вирусче. Лакирането си го обичам, но нямам много време за него.

daryl hana, с баткото най-редовно сменях памперси в количката, когато бяхме навън. Към количката ми върви еднин протектор точно за целта.
Възглавничка не слагам. В яслите също спят без възглавници.

Берушка, ама твоят мъж голям веселяк  Joy.

slb83, благодаря за кафенцето   bouquet. Късмет с изпитите  Peace.

korali, Честита ви 2-ра месечинка! Да е здрав младежът и спокоен!
Благодаря за почерпката   bouquet.

kami27, Валето също не обича позата по корем. Вдига си главата, ама започва да нервници.

Дидка, при нас също нощният памперс в повечето случаи е по-празен. Мъжът ми го забеляза и каза, че и при баткото е било така.

bilyana333, Честити Рожден Ден! Да си здрава, обичана и със сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт