Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
     Най-накрая завърших първият си гоблен                                                                                            http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2838/189894676987214131296063 … x2XmY8jVXxqIX.JPG

# 136
Yohaved, на мен много ми харесва! Браво!

# 137
Мерси! Няма никакво время просто. Имам доста неща за изработване
А кога вдигам си задника от компютър и нямаш представа колко бързо мога да стане))) Laughing

# 138
vishenka и аз като теб ако си мръдна д...то от компютъра ще си довърша многото проекти  Crazy
ето някои етапчета

# 139
Здравейте милички!
да ви попитам искам да си поръчам гоблена "Молитва за дома" но с ДМЦ конци.
Виждам ,че много сте го шили и как се шие на кръстчета ли или гобленов бод?
Някой да ми пусне линк къде мога да си го поръчам!
чета и ви следя постоянно!Наистина правите превъзходни работи и мога само да ви кажа едно Браво!Продължавайте!

# 140
  • Враца
Аз в момента го довършвам..остана само шапката и малко вълнички...
ПОСЛЕДЕН ЕТАП
Нямам търпение даго довърша и рамкирам...Няма как да не се похваля с първото ми произведение! Wink

# 141
мама iasi  #Crazy направо свят ми се зави! Невероятни красоти!  smile3501 smile3501 smile3501 Възхищавам ти се!

Браво на всички имам чувството, че аз шия най-бавно, какво правите всички?! newsm78 Поздравления за прекрасните ви творби!   bouquet

Снощи както си шия и мъжа ми надниква 2-3 пъти,  Thinking , станах по едно време и изпънах етапчето да го види... Гледа, гледа ... "Хм ... този нещо май бавно ти върви, другите до сега колко бързо ги ши, този нещо...!"  Изпаднах в шок ви казвам. Като ви следя тук и си мисля, колко бавно шия ... ама щом и мъжа ми вече мисли така ... вземам си бележка!

За това момичета не спирайте да показвате красотите, етапчетата успявате да ме разведрите, да ме карате да се усмихвам и да не спирам да се занимавам с любимото си хоби! Благодаря ви че ви има!   bouquet newsm51 smile3525 Two Hearts

# 142
  • Варна
Да покажа и аз нещо готово - възглавничка:

# 143
  • Варненска клюкарка
Това са органайзерите за конци

Това е органайзер Pako. Виждали ли сте ги в наш магазин или дали могат да се поръчат от някъде- много бих искала да си купя 2 бр. от тях.
И още едно въпросче:
Вчера една приятелка на майка ми ме помоли да попитам тук дали може да се шие с двоен конец на основа 28 каунт.Жената шие много сложни и големи гоблени с по 200 цвята и досега винаги ги шиела 1:1 на БГ панама(22 каунт) но този, който смятала да започва скоро, дори и на такава щял да мине метър на височина Crazy Спряла се на 2 вида тъкани- евънуейв 28(дано да изписвам правилно) и панама 28 каунт. Аз не съм виждала толкова ситна основа, а евънуейв дори не знам що за материя е  newsm78.Въпросът и е, коя от двете основи да си купи.Шили ли сте на такава, може ли да се шие с двоен конец, материята достатъчно ли е здрава т.н.....какво бихте я посъветвали вие?

# 144
Момичета!
Има ли някой от вас схеми с български пейзажи и нещо национално?

# 145
Да покажа и аз нещо готово - възглавничка:

Много красиво!!!
Също искам да ушия възглавничка на Вервако. Това беше оригинален комплект? Така ли?

Дельфинче - аз седя дома (не работям) за това кога от тук мърднам става бързо). Кажи на своят мъж че и ако ти ще седиш във къщи и нещата ще вървят)))))) Laughing

# 146
  • София
Не са пейзажи, но стават за графа 'национално"  Grinning

# 147
Беллора, на толкова ситна панама се шие на кръстче през дупка и двоен конец. ланарте имат доста такива комплекти и стават страхотно. например буда ми е на такава панама. от тези органайзери съм виждала в ибея

# 148
  • Варненска клюкарка
Благодаря за бързия отговор!

# 149
  • Варна
Vishenka  възглавничката е оригинален комплект на Vervaco! Аз имам още една ушита, много е приятно да се бродират, а и бързичко стават.

Общи условия

Активация на акаунт