Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
mari_eta невероятна торта! На едни големи патерици, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, успехи   bouquet
От мен една бъдеща картичка за 8 март и два етапа

# 556
  • sf
Да, много досадно с тия страници- направо цъках върху "маркирай прочетено" и ги разчистих.
Още малко ми остава от едно мъниче и ще покажа.
ТРябва да реша и какво да започна.  Thinking много труден избор

# 557
Труден избор, да, аз затова избягвам да си купувам и трупам гоблени. Първо трябва да се чудя от кой да започна, а после от дълго гледане, започват да ми омръзват и да си харесвам нови.
Както се заричах, че докато не завърша сегашния, няма да започвам друг, сега племенницата ми си хареса едно много сладко китайско голо качулато кученце. Тя имаше една Патриша от същата порода, която се оказа, са и подарили със заболяване и това лято почина макар, че я оперираха и положиха неимоверни усилия да я спасят. Ето го:

# 558
  • София и там където не се пуши
При мен като кликна на Нови отговори на моите публикации се отварят тринайсет страници с теми. Т.е навсякъде , където съм писала:)

Моите са 45  Whistling...

Има обяснение как да го оправите в Правила ...... , видях го когато вече бях изтрила моите 37 страници.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:01 от Dorothy

# 559
има да.
Отиваш на заглавната страница на форума http://www.bg-mamma.com/index.php/ предварително си влезнал с ника си/
и кликаш най-долу вдясно на Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

Така е при големите общности. Реорганизациите предизвикват хаос.
Нещо като днешното състояние н а Европейския съюз. Simple Smile)

# 560
Извинявайте, ако не съм се изразила разбираемо. Имам текста на гръцки и търся схемички на буквите, тъй като до сега не съм срещала нищо написано на гръцки. Дано съм ви обяснила ясно. Разгледах това което е пуснала деси, мисля че може да ми помогне. Благодаря ви  Hug

# 561
хабиб, разкошни коне! Скоро обсъждахме тази химикалка, стигнахме до извода, че трябва внимателно да намажеш с "Вениш" само мастилото, а след това да си го изпереш нормално целия Hug

Деси, мани , мани , аз с тази химикалка станах нарицателно вече , ама нали я виждаш отстрани , не ми се рамкира чак , а имах такова желание ... първия гоблен ми е все пак

Джемма, поне теб те надуших балчишка душко  Hug и т'ва лято няма спасение , дойде ли август - аз цял месец си храня душата с балчишките красоти , роден град мой  Heart Eyes

# 562
  • София
Извинявайте, ако не съм се изразила разбираемо. Имам текста на гръцки и търся схемички на буквите, тъй като до сега не съм срещала нищо написано на гръцки. Дано съм ви обяснила ясно. Разгледах това което е пуснала деси, мисля че може да ми помогне. Благодаря ви  Hug

Ето тук има схеми, но само на големите букви, малките не ги намирам

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 563
  • Пловдив

Зорница, благодаря ти, мила  bouquet!

Дид тая, прекрасен е Peace! Какво означава този йероглиф че нали съм пристрастна Blush...
Това е Богатство.

има да.
Отиваш на заглавната страница на форума http://www.bg-mamma.com/index.php/ предварително си влезнал с ника си/
и кликаш най-долу вдясно на Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени

Така е при големите общности. Реорганизациите предизвикват хаос.
Нещо като днешното състояние н а Европейския съюз. Simple Smile)

Пак си е наопаки- нещо не успявам или не обяснявам като хората.
Преди новите мнения ми бяха на първа страница, сега на 37 и нататък. Не ми е удобно така.............

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 07:15 от did_tag

# 564
  • Стара Загора
did_tag, тази опция е премахната вече. В Правила, условия ... и т.н., в темата за въпроси към модераторите може да прочетеш повече.

# 565
  • Балчик
Цитат на: хабиб
[color=orangered
Джемма[/color], поне теб те надуших балчишка душко  Hug и т'ва лято няма спасение , дойде ли август - аз цял месец си храня душата с балчишките красоти , роден град мой  Heart Eyes

Охооо, съгражданка, а? Hug Да се обадиш да обменим опит на лято. Peace

# 566
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Мен ще ме вземете ли, нищо че не съм ви съгражданка Wink?

Минавам да ви приканя към едно добро дело - погледнете тук, описани са местата и датите за благотворителната фотосесия за Вики - подарете й надежда за нормален живот и ще получите невероятни художествени фотографии като спомен.http://lamartinia.blogspot.com/2011/02/blog-post_09.html?spref=fb

Аз ще водя децата, после ще ви покажа снимките.

# 567
  • Sofia
Аз ще се опитам също да намина с децата в Борисовата градина или събота или неделя  Peace

Моите гоблени вървят бавно, но славно. Вече ме научи моят мъж как да свалям от новия апарат снимките, и като си остана в къщи ще снимам да ви покажа мечетата- много леко ми вървят, убеждавам се, че на Дайменшънс хората са мислили, като са правили моделите  Wink Сега съм си разпределила конците за едно котенце, което получих от Сисак за Коледа и за фара на Дайменшънс...

# 568
  • Балчик
Добро утро!

Мен ще ме вземете ли, нищо че не съм ви съгражданка Wink?

Абе чудих се, защо се измъкваш лекичко... Как няма да те вземем, ще си спретнем една мини срещичка. Grinning

# 569
Идейки за дребни осмомартенски подаръчета?!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт