Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Да,става-но търси с европейски крайник/не английски/
а ето този е точно такъв европейски  http://cgi.ebay.co.uk/Mighty-Bright-AC-Adapter-Euro-Vusion-XtraF … sh=item439b58b42b

# 661
  • Балчик
Благодаря. Английските накрайници не са проблем, имам доста такива уреди. Peace
А какво ти е мнението за комбинираната лампа с лупа? май към нея клоня повече.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2706940 … :IT#ht_2145wt_932

# 662
Използвам този рамка за мъниста - в кръгл гергеф никак нея не ще можеш да сложиш)))
Или по-голем кгоблен, за для видиш цялата картина коя излиза.
Тя става доста лека, и можеш един край сложа на крака, а втори - на маса

# 663
Първият ми опит за великденско яйце
,

# 664
http://img151.imageshack.us/gal.php?g=029ena.jpg Джема това е моята лампа, с която шия. Тя е като лампион, но накрайника който има ми позволява да шия безпроблемно вечер. Този накрайник има мека връзка, която позволява да се насочва светлината. Много красоти сте показали отново. Аз преди седмица завърших Циганката с китарата на Гинокардия, а сега шия изненада за големия ми син. Снимки ще показвам по- късно.

# 665
  • София и там където не се пуши
За рамка съм си измислила един почти квадратен капак от сандък (на мен ми е за модела). Имам си и показалец. Преставлява метален цилиндър с човка, която е под наклон и като я поставиш, човката стига по дължина на равнище на основата на цилиндъра. Ама много ми е удобна. Имам и лупа, но за лупата да знаете, че така или иначе си трябват очила, тя просто ти уголемява, не ти фокусира.

rosirai яйцата са страхотни - готови комплектовани ли се продават  newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 20:53 от Dorothy

# 666
  • София
Браво на всички за показаните красоти.
Аз без гергеф хич не мога, когато ших Тайната вечеря сложих гергеф и оттогава не могаааа.
Сега минавам да покажа докъде съм стигнала с този фар много приятно се шие нищо че в небето има толкоз близки мартенички.
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2297
на живо е много по-хубаво но снимката е с телефона.

Лека вечер

# 667
Шопотом - кой какво исках от моето ходене в Украйна - пишите. На след. седмица ще пускам поръчка Rolling Eyes

# 668
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ   1dating Drunk

Днес искам да ви покажа едни малки бродерии, ушити от децата, от курса по бродерия, който води моя приятелка.Аз участвам с осигуряването на схеми  Simple Smile

Тези двечките пак ги ушиха децата , по мои разработки:

Скоро ще имат изложба.Ще я посетя с удоволствие.

А ето за този гоблен имех големи съмнения, че ще получи добре, но сега вече завършен е приказка.На момичето, водещо курса е :

Да вмъкна моите и на майка ми етапите:

мои

на майка ми

Кандамар - остана му контур само
"ДИВА"-та на Ланарте

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 08:42 от sissak

# 669
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ ДАМИ ТВОРЯЩИ КРАСОТА и НА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА ХУБАВИТЕ ВИНА!БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ,  ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!    bouquet

# 670
Ето я нашата Пати. В сайта пишеше, че се бродира 1:1, в упътването пише кръстчета с две нишки конец или 1:1 с 4 нишки. За по-лесно и бързо, избрах 1:1, не знам как би се получило по-добре. Пък и нали е за рождения ден на племенницата ми, така поне ще го свърша до тогава, даже ще има време и за рамкиране. Сега се чудя къде ще сложа надписа и май ще се наложи да е малък, защото няма достатъчно място. Най-много място ще остане от дясната страна, където, евентуално, надписът  да се разположи вертикално. Показвам етапчето, а като го завърша, ще снимам да помагате с надписа отново - къде да бъде и кой, за да се побере и да изглежда добре.

Сисак, браво на децата! Аз се радвам, че има такива, които проявяват интерес към шиенето и им е приятно да се занимават с това. И "ДИВА"-та е прекрасна!

# 671
  • София и там където не се пуши
Ина Т може и без надпис, на гърба напиши пожеланието (на рамката)

# 672
  • Sofia
sissak, страхотни неща си показала  Peace На мен много ми допада Кандамар- любопитно ще ми е как ще изглежда с контура  Hug

И на който каквото празнува - честит празник   bouquet

# 673
Ина Т може и без надпис, на гърба напиши пожеланието (на рамката)

Детенцето иска да има надпис "Патриша" - така се казваше нейното кученце. Беше от същата порода, затова си избра този гоблен.

# 674
и аз да покажа малко етапчета

това момченце мисля да го направя на картичка за 8 март за мама от моето малко слънце, но ще ми трябва помощ как се прави картички- имам червен картон, който ще пасне идеално

това е новия гоблен Буда на Мая за рождения ден на мъжо, нямам ,много време да бродирам, но като почна мн бързо върви, открих колко е лесно да бродираш на 18 каунт вместо на 22 Simple Smile

трябва ми помощ искам да направя малко нещо за зъболекарката ми- видях в темите назад едно зъбче но нещо не ми хареса особено, ако може да ми помогнете събота съм на зъболекар, ако мога до тогава да го направя ще е супер

пепен
тъкмо мислих да помоляза схема на момиче с кон и намерих с твойте стари постове Simple Smile  Hug ще разгледам и питам после - мисля на панама 22 каутн бяла да го направя нали ще стане? не знам кръстат май няма да стане на този, може би 1:1 ще е добре, какво ще кажете?

мога и на 18 каунт разграфена, но екрю май се води,дали ще стане добре ?

Общи условия

Активация на акаунт